Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 182.
-
καλησπερα. στο jason επι 2 βδομαδες δεν ειχε ρομ γιατι θα πηγαινε σε androit 9, τωρα ξαναβγηκε, αλλα λεει οτι ειναι για 8,1. Τι εγινε τελικα? ξερει καποιος να μας πει?
-
Πρόβλημα με το ξυπνητήρι, δεν ανοίγει εγκαίρως τη συσκευή ώστε να χτυπήσει. Δεν υπήρχε αυτό το θέμα 4-5 ρομ πριν. Παρακαλώ να διορθωθεί. Ευχαριστω πολυ
-
Όλα καλά σε Jason, φαίνεται να διορθώθηκε το πρόβλημα με τα fastboot
-
Παράθεση από amavroudis: “Η rom είναι developer. Τσεκαρουμε πριν εμπιστευτούμε. Αλλιώς stable. ” Μα αυτό κάνω, δοκιμάζω και αναφέρω τα σφάλματα. Το θέμα δεν υπήρχε πριν 3 ρομ.
-
Κλείνεις το κινητο για να κοιμηθείς, περιμένεις να χτυπήσει το ξυπνητήρι για να πας στη δουλειά, και αργεις γιατί δεν ανοίγει το κινητο. Πατάς να κάνεις επανεκκίνηση και μπαίνει σε fastboot.
-
δεν εχει καμια σχεση το magisk, το απεγκατεστησα, και παλι τα ιδια, ειναι ακομα ενας με το jason που εχει το ιδιο προβλημα, αρα δεν ειναι μονο δικο μου το θεμα (ποστ 43).
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geozn8: “ ” ” Miui art έχω πει επανελλημενως για πρόβλημα στο Jason με τις επανεκκίνησεις σε fastboot και δεν έχει μπει κανείς στο κόπο να απαντήσει κάτι. Τι σόι συνδρομή πληρώνουμε αν δε μπορούμε να έχουμε μια απάντηση; συγνώμη αν είμαι λίγο επιθετικός, αλλά κοντεύει σχεδόν μήνα το πρόβλημα και δεν υπάρχει πουθενά η παραμικρή απάντηση.
-
Καλησπέρα, σε Jason το πρόβλημα με το reboot σε fastboot παραμένει. Είναι σοβαρό το bug γιατί όταν περιμένεις να ανοίξει η συσκευή το πρωί απ το ξυπνητήρι, αυτή δεν ανοίγει ποτέ. Αυτό το πρόβλημα παρουσιάστηκε στις τελευταίες 3 ρομ. Κατά τ άλλα το magisk, το Dolby και το adaway λειτουργούν κανονικά Τέλος ένα ακόμα bug είναι όταν βάζεις λειτουργία πτήσης, στην επαναφορά δεν ανοίγει το Bluetooth.
-
Παίδες καλησπέρα, σε Jason παρατήρησα ότι δεν ανοίγει το κινητο απ την εφαρμογή ξυπνητήρι. Έκανα καθαρισμό, αλλά πάλι τίποτα. Είναι πρόβλημα της τελευταίας; γιατι στην προηγούμενη δεν είχα τέτοιο θεμα
-
Καλημέρα την εγκατέστησα χθες βράδυ σε Jason, όλα φαινόταν καλά, αλλά σήμερα το πρωί αντί να ανοίξει κανονικά μπήκε σε fastboot, το ίδιο και λίγο πριν σε μια επανεκκίνηση που έκανα, λέω τυχαίο, αλλά και ξανά μάνα τα ίδια. Πως λύνουμε αυτό το πρόβλημα;
-
ολα οκ σε jason
-
Καλησπέρα, είδα ακόμα ένα πρόβλημα στο Jason όταν τρέχω την εφαρμογή κάμερα μου δείχνει μαύρη οθόνη και λέει ότι δεν έχει συνδεθεί η κάμερα, την ξανά ξεκινάω και όλα οκ. Τι φταίει;
-
καλησπερα σας, σε Jason μετα τις 2 τελευταιες ρομ τρομερη καταναλωση μπαταριας, δε ξερω αν εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα αλλα εμενα μου δημιουργει σοβαρο προβλημα