SOS παρακαλω βοηθεια, εγκατεστησα τη νεα ρομ xtrv με update σε jason, ολα πηγαν καλα, εκανα επανεκκινηση για να βαλω το magicsk και αργησε παρα πολυ στην επανεκκινηση, μετα ετρεξα την αναβαθμιση του adaway και κολλησε στη σελιδα XTRV που τρεχουν οι τελιτσες. Τι να κανω?
φυσικα δεν εννοω προγραμματα που βρισκεις στο play store, αλλα αυτα που σου εδινε η αρωμα, κανω κι ενα unistall μια αρωμα και τα βρισκω, οκ. ευχαριστω πολυ
Παράθεση από duc: “Παράθεση από tacolla: “πως πέρασες την aroma dev, με πιο τρόπο; ” ” με factory reset, τις πρωτες 3 επιλογες δηλαδη Παράθεση από giannisatsi: “Καλημέρα δοκίμασε να περάσεις την απλη xtrv με factory reset μήπως στρωσουν τα πράγματα ” να περασω δηλαδη την απλη και μετα απο πανω την αρωμα? με factory reset?
καλησπερα σας, εχω την τελευταια stable, δυστυχως εχει πολλα προβληματα, το κυριοτερο η καταναλωση μπαταριας, εκανα λοιπον εγκατασταση της νεας αρωμα dev. ομως δεν εγκατασταθηκε καμια απο τις επιλογες... εβαλα και μια παλιοτερη αρωμα (10/12) αλλα παλι τα ιδια. τι προβλημα υπαρχει ρε παιδια?
Παράθεση από amavroudis: “Εφόσον έχεις αλλά προγράμματα ανοιχτά θα εμφανιστεί η πράσινη μπάρα. Σου το εμφανίζει και όταν το έχεις κλειστό; Αν ναι δες αν κάποιο τζαμακι ή κάτι άλλο μπλοκάρει τον proximity sensor. ” Παράθεση από geoanto555: “στην ανάγκη κάνεις εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής "κλήσης"- " υπηρεσίες τηλεφώνου" ή όπως το γράφει σε σένα ” ουτε τζαμακι, ουτι τιποτα, το κανει και οταν ειναι κλειστο. εκανα εκκαθαριση δεδομενων, αλλα τιποτα.
Καλημερα, εχω το εξης προβλημα, καθε φορα που με καλει καποιος στο τηλεφωνο, εχω χτυπαει κανονικα, δεν ανοιγει η οθονη στο περιβαλλον απαντησης, ανοιγει στη σελιδα που ημουν και η μονη προσβαση στην απαντηση της κλησης, ειναι μια στενη πρασινη μπαρα πανω πανω. Πως το αλλαζω αυτο?
ΠΡΟΒΛΗΜΑ, εβαλα την αρωμα stable που ελαβα απ το μειλ για τους VIP, εγινε η εγκατασταση, αλλα δεν περασαν οι εφαρμογες. Εκανα δευτερη προσπαθεια και περασε μονο το dolby. τι φταει? η εκδοση που γραφει ειναι η 10.3 by xiaomi-miui.gr 8.12.20 Beta
Καλησπέρα, καλη χρονια και χρόνια πολλά. Κινηση μηδεν στην ομαδα, τι εγινε; αλλαξαμε κινητο; Εγω λεω να αλλαξω ρομ, εβαλε κανεις την τελευταία stable? H google cam δουλεύει κανονικά; Εχει ενεργοποιημενο το api 2??
Καλησπέρα παιδες, εχω την stable 9.5.4.0 xtrv aroma, δεν εχω προβλήματα, αλλα τρώγομαι για αναβάθμιση. Υπαρχει καμια αξιολογη ρομ με ρουτ και ενεργεί την google camera?