Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 182.
-
Καλησπέρα, στο Jason, δε δουλευει το adaway
-
Λειτουργεί κανονικά απ το CIT, εκανα επανεγκατασταση το GCMod5 και λειτουργεί, αλλά η εργοστασιακή εφαρμογή κρασάρει.
-
καλημερα, ξυπνησε στραβωμενο σημερα το κινητο(jason) και δε βγαζει φωτογραφιες, ουτε με την εργοστασιακη εφαρμογη, ουτε με την cam hrd+, ουτε με την GCMod5, μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση με καμερα, παρακαλω καντε επανεκκινηση του τηλεφωνου. To mi note 3 φοραει την τελευταια ελληνικη dev
-
Θα εχουμε νέα ρομ σήμερα;
-
Παράθεση από tacolla: “καλημερα, ξυπνησε στραβωμενο σημερα το κινητο και δε βγαζει φωτογραφιες, ουτε με την εργοστασιακη εφαρμογη, ουτε με την cam hrd+, ουτε με την GCMod5, μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση με καμερα, παρακαλω καντε επανεκκινηση του τηλεφωνου. ” δεν υπαρχει κανεις να βοηθησει? πολυ φοβαμαι οτι φταιει η ενεργοποιηση του api 2.
-
Παράθεση από Stoni90: “Παράθεση από Antretng: “Εχεις ενεργοποιήσει api2? ” εβαλα στο build prop την γραμμή κανονικά νομιζω"persist.camera.HAL3.enabled = 1" Edit: τα εβγαλα όλα και τα ξαναβαλα. και τωρα οκ. εκδοση gcam GCam5.1.018-Arnova8G2-V1.2 ” Τι είναι όλα αυτά; Φίλε Stoni90, ίδια κίνηση κάναμε(από kenzo σε Jason) , πέρασες την ελληνική aroma και κρασαρει το gcam? Και τελικά πως πέρασες το gcam? =============== Φεβ 23rd 2018, 9:13pm =============== καλησπερα σας, ξεκλειδωσα και εκανα ολες τις…
-
καλησπερα παιδες, εκανα την καρδια μου πετρα για το ραδιοφωνο και το παρελαβα κι εγω σημερα το μεσημερι. Αγορα απο ελληνικο μαγαζι με τιμολογιο στα 260 ευρω, πηρα το μπλε, ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε κινητο. Ουτε εμενα ξεκλειδωσε με το παλιο τροπο, ηρθε με την 9.1.4.0, και θα κανω το κολπο με το VPN. Μετα προφανως περναμε ρικοβερι και παμε για την ελληνικη developer. ,
-
Μέσα κι εγω
-
Καλησπέρα παιδιά, εγώ παρατήρησα ότι δε συγχρονιζονται οι φωτογραφιες μου με το micloud.
-
Όχι. Βαρέθηκα στα 40 λεπτά και πάτησα το κουμπί κλεισίματος και ξεκίνησε κανονικά απ την υπάρχουσα ρομ χωρίς να γίνει κανένα restore. Έκανα κάτι λάθος; μπήκα recovery, restore, και επέλεξα το φάκελο που ειχα κάνει backup πριν βάλω την τελευταία ρομ.
-
restore
ΜήνυμαΌχι, βαρέθηκα στα 40 λεπτά και πατωντας το κουμπί κλεισίματος ξεκίνησε το κινητο απ την αρχή χωρίς να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
-
καλησπερα σας και καλη χρονια, ειχα παγωματα με τη νεα ΡΟΜ και αποφασισα να γυρισω πισω στην προηγουμενη, μπηκα στο recovery και εκανα restore απο το backup της προηγουμενης ΡΟΜ, ποση ωρα κανει αυτη η διαδικασια? περιμενω ηδη 20 λεπτα. Τι να κανω?
-
restore
Μήνυμακαλησπερα σας και καλη χρονια, ειχα παγωματα με τη νεα ΡΟΜ και αποφασισα να γυρισω πισω στην προηγουμενη, μπηκα στο recovery και εκανα restore απο το backup της προηγουμενης ΡΟΜ, ποση ωρα κανει αυτη η διαδικασια? περιμενω ηδη 20 λεπτα. Τι να κανω?