Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 182.
-
καλησπερα σας, μετα απο τρομερα θεματα με την μπαταρια σε kenzo, εκανα καθαρη εγκατασταση της νεας ρομ. δυστυχως ομως κατα τον ελεγχο της νεας ρομ και με λαχταρα να το στησω απ την αρχη, ειδα κατα τον συγχρονισμο να εγκαθιστονται ολες οι παλιες μου εφαρμογες απ μονες τους και ολα τα αρχεια να βρισκονται κανονικα στη μνημη του κινητου. Δε θα επρεπε να ειναι ολα καθαρα? Στο συγχρονισμο μεσω i.mi.com εχω βαλει να συγχρονιζονται μονο επαφες, μηνυματα και φωτογραφιες
-
καλησπερα σας, μετα απο τρομερα θεματα με την μπαταρια σε kenzo, εκανα καθαρη εγκατασταση της νεας ρομ. δυστυχως ομως κατα τον ελεγχο της νεας ρομ και με λαχταρα να το στησω απ την αρχη, ειδα κατα τον συγχρονισμο να εγκαθιστονται ολες οι παλιες μου εφαρμογες απ μονες τους και ολα τα αρχεια να βρισκονται κανονικα στη μνημη του κινητου. Δε θα επρεπε να ειναι ολα καθαρα? Στο συγχρονισμο μεσω i.mi.com εχω βαλει να συγχρονιζονται μονο επαφες, μηνυματα και φωτογραφιες
-
Καλησπέρα, εγκατάσταση σε kenzo, όλα καλά, αλλά τι καλά, που όλες οι τελευταίες ρομ έχουν τρομερό θέμα με την μπαταρία. Εκεί που το κινητο πήγαινε σχεδόν 2 μερες με τέρμα φωτεινότητα, τώρα με το ζόρι βγάζει τη μέρα με 70% φωτεινότητα. Μου φαίνεται θα ξαναγυρισω στην 7.9.14. Αλήθεια που μπορώ να την βρω για να την κατεβάσω; Παράθεση από g.gounaris: “Ευχαριστούμε πολύ,καλή δουλειά γίνετε μπράβο!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φιλε μου, πόσο σου κρατάει η μπαταρία;
-
Καλησπέρα, εγκατάσταση σε kenzo, όλα καλά, αλλά τι καλά, που όλες οι τελευταίες ρομ έχουν τρομερό θέμα με την μπαταρία. Εκεί που το κινητο πήγαινε σχεδόν 2 μερες με τέρμα φωτεινότητα, τώρα με το ζόρι βγάζει τη μέρα με 70% φωτεινότητα. Μου φαίνεται θα ξαναγυρισω στην 7.9.14. Αλήθεια που μπορώ να την βρω για να την κατεβάσω;
-
Καλησπέρα σας, περαστηκε σε kenzo και όλα φαίνονται καλά. Υπάρχει τρόπος να έχουμε και την miui και την Google camera στο κινητό; Και αν θέλω να περάσω τώρα την Google camera, πρέπει να κάνω όλη την εγκατάσταση από την αρχή ή υπάρχει πουθενά το apk; Ευχαριστώ πολύ.
-
Καλησπέρα, όλα καλά μέχρι στιγμής στο kenzo, ευχαριστούμε την ομάδα
-
Καλησπέρα, από χθες, κι ενώ έσβησα αρκετές φωτογραφίες, μου βγαζει σφάλμα το άλμπουμ. Έχω το kenzo και την τελευταία aroma. Τι μπορει να φταιει;
-
Όλα καλά σε kenzo, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το κόλλημα με την εφαρμογή της Ryanair.
-
Καλησπέρα κι από μένα, όλα καλά σε kenzo, εκτός της εφαρμογής της Ryanair, η μπαταρία δείχνει καλύτερα στοιχεία, απ την προηγούμενη ρομ. Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα
-
Παράθεση από 8@nos: “Αν είναι αμέσως προηγούμενη....να μην ειναι βασικά αρκετά παλιά, dev σε dev ή stable σε stable χωρίς να γίνεται downgrade σε έκδοση android (πχ από 7 σε 6), δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, πας χωρίς FR ” παντως απο αυτη τη ρομ στην προηγουμενη δεν γινεται, τουλαχιστον στο kenzo
-
Ούτε στη προηγούμενη πας χωρίς factory reset, το φάγαμε το άκυρο. Περιμένουμε βελτιώσεις τόσο στη μπαταρία όσο και στην εφαρμογή της Ryanair.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από tacolla: “Καλησπέρα σας, πως γυρναω σε παλιότερη ρομ; ας πούμε στην πρώτη miui 9; ” Αν είναι 1-2 εκδόσεις μπορείς να δοκιμάσεις με απλά με Wipe Cache/Dalvik, αν είναι περισσότερο τότε σίγουρα Factory Reset. Αν πας απο Dev <=> Stable τότε σίγουρα Factory Reset ” δυστυχως στην 7.9.14 δε μπορεις να γυρισεις, σου βγαζει αναφορα, θα δοκιμασω στην προηγουμενη
-
Καλησπέρα σας, πως γυρναω σε παλιότερη ρομ; ας πούμε στην πρώτη miui 9;
-
Η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα μετά τις 2 τελευταίες ρομ, δε βλέπω αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη. Τζάμπα 3 βδομάδες αναμονή
-
Παράθεση από user_1024: “Δεν έστρωσε (o calculator) με clear data. Μάλλον θέλει fix. Θα περιμένουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα το φτιάξετε ” Σε μένα δουλεύει κανονικά, μπορείς να δοκιμάσεις την εφαρμογή της Ryanair; Κάτι μου βρωμάει
-
υπαρχει καποιος με Kenzo να μου πει αν δουλευει κανονικα η εφαρμογη της ryanair? επισης δε εγινε η αναβαθμιση μεσω ¨αναβαθμισης¨ γιατι και αυτο ειχε σφαλμα.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tacolla: “εκανα update σε Kenzo, ολα καλα φαινονται εκτος απο την εφαρμογη της ryanair, βγαζει αναφορα σφαλματος. (και φευγω ταξιδι ρε γαμωτο), τι μπορει να φταιει? ” Κάνε ένα καθαρισμό - διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής από τις Ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές. ” το ειχα κανει αυτο, εκανα και απεγκατασταση και εγκατασταση παλι απο την αρχη, αλλα τιποτα
-
εκανα update σε Kenzo, ολα καλα φαινονται εκτος απο την εφαρμογη της ryanair, βγαζει αναφορα σφαλματος. (και φευγω ταξιδι ρε γαμωτο), τι μπορει να φταιει?
-
πως μπορει οι εφαρμογες να ειναι 9gb? δεν εχω εγκαταστησει ουτε sygic ουτε καμια αλλη εφαρμογη μεγαλη. μου κανει μεγαλη εντυπωση αυτο
-
καλημερα σας, ειναι η τριτη φορα που ρωταω, αλλα απαντηση δεν εχω παρει ακομη, οταν κανουμε back up via recovery, τι ειναι το data? φωτογραφιες, τραγουδια και αλλα αρχεια που εχουμε, ή κατι αλλο?