Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 182.
-
καλημερα σας, τι ακριβώς κανει το back up data?
-
καλησπερα σας, ηθελα να κανω μια ερωτηση, τι ακριβως ειναι το data back up μεσω recovery? αποθηκευει τις φωτογραφιες και τα τραγουδια, ή και κατι αλλο?
-
Παράθεση από bandit650: “Παράθεση από tacolla: “καλησπερα κι απο μενα, εγινε εγκατασταση σε kenzo με wipe cache, αλλα δε κανει επανεκινηση σε recovery, ουτε μεσα απο την αναβαθμιση, ουτε με το κουμπι εκκινησης, παρα μονο με volume + και κουμπι. Τι μπορει να φταιει? ” μηπως να εκανες factory reset kai ξανα εγκατασταση της ρομ; ” Λες, Ε; δεν ήθελα να κάνω εγκατάσταση από την αρχή.
-
καλησπερα κι απο μενα, εγινε εγκατασταση σε kenzo με wipe cache, αλλα δε κανει επανεκινηση σε recovery, ουτε μεσα απο την αναβαθμιση, ουτε με το κουμπι εκκινησης, παρα μονο με volume + και κουμπι. Τι μπορει να φταιει?
-
stable
Μήνυμασε ευχαριστω πολυ. Να σαι καλα
-
stable
Μήνυμαde mporo me tipota
-
stable
Μήνυμαhennessy ειναι αλλα δε μπορω με τιποτα να ανεβασω φωτο
-
stable
Μήνυμαολα οκ, αλλα ο bootloader ειναι κλειδωμενος
-
stable
ΜήνυμαMiui 7.0/stable 7.0.19.0.0
-
stable
ΜήνυμαΚαλημερα σας, θελω να φτιαξω το κινητο ενος φιλου που εχει την πρωτη multilanguage rom σε ενα redmi note 3. Θα ηθελα να του βαλω την stable, αλλα δε μπορω να βρω πουθενα τα βηματα που πρεπει να κανω. Μια βοηθεια παρακαλω με ενα λινκ.
-
mi cloud
tacolla - - Mi-2 (Aries)
Μήνυμαναι, αλλα ετσι καθε φορα που κανει συγχρονισμο γεμιζουν τα 5 gb και δεν εχω χωρο παλι.
-
mi cloud
tacolla - - Mi-2 (Aries)
Μήνυμακαλησπερα στη παρεα, θα ηθελα να ρωτησω πως, και αν, γινετε να συγχρονιζουμε στο mi cloud μονο καποιες φωτογραφιες, ή αλμπουμ φωτογραφιων, και οχι ολες τις φωτογραφιες που εχουμε στο κινητο μας.
-
Παράθεση από THUKIS: “@tacolla προτεινεται factory reset γιατι πας από beta1 σε beta2 ” και πως επαναφερω τα προγραμματα μου μετα απο factory reset?
-
καλημερα εχω την 6.11.3 ΧΤRV beta 1 σε Redmi note 3 PRO, τελευταια μου εκανε κατι κρασαρισματα και ειπα να κανω update σε νεα εκδοση, την κανω κανονικα ή χρειαζεται καποιο αλλο βημα? Ευχαριστω
-
Παράθεση από The_Kostas: “Ευχαριστω για τις πληροφοριες! Απλα το φιλαρακι πιο πανω το συνδυασε με Android 7 και χαρηκα λιγυπο ” υποθεση εκανα, απλα κι εγω περιμενω το android 7 αφου ειμαι πολυ ευχαριστημενος με μια προηγουμενη beta 1.
-
περασε σε android 7 το kenzo με την beta 2?
-
Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για τις ΡΟΜ, έχω το redmi note 3 pro και την 6.10.20 gtv dev , ειχα θέμα με τα πλήκτρα οθόνης, κάθε φορά που ανέβαζα το δάχτυλο από κάτω προς τα πάνω εμφανίζονται , είναι ενοχλητικό και δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποιησης , έχει διορθωθεί στη νέα ΡΟΜ;
-
Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από apo.stam: “Περάστηκαν οι καινουργιες ρομ σε mipad κ mi3. Ολα καλά Στο mi3 που περασα την beta1 δεν ειδα καποια διαφορα, εμφανισιακά τουλάχιστον. Μονη αλλαγή ειναι οταν πατας παρατεταμενα το power. Ειδα ακομη οτι μου εγκατεστησε Gmail (που δεν διαγραφεται) κ το flash player (που δεν ανοίγει). Θα εχουν καποια μελλοντική χρηση; ” Για να δεις αλλαγή και εμφανισιακά θα πας στα θέματα και θα επιλέξεις το default theme , θα το κάνεις apply και …
-
Παράθεση από dmarccos: “Ολα καλά στο RN3pro. Τωρα ψαχνω πως βγαινει η γραμμη των κουμπιων απο την οθονη ” καποιος ανεφερε οτι την τραβας προς τα κατω και φευγει.
-
καλησπερα, εχω εγκαταστησει τη ΡΟΜ 6.9.15. Οταν εχω ακουστικα και το κινητο στη τσεπη, κανενας δε με ακουει, ενω εγω τους ακουω κανονικα. Οταν το βγαζω απ τη τσεπη ολα καλα, εχω δοκιμασει να ενεργοποιησω και απενεργοποιησω τοσο την προληψη ατυχων κλησεων, οσο και το smartcover, αλλα τιποτα. Εχει κανεις καμια αλλη ιδεα?