Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 156.
-
Παράθεση από arist1976: “Δεν χρειάζεται να την ξαναφλασάρεις. Δοκίμασε πρώτα λιγο μήπως μετά το wipe έστρωσε. Αν σου ξανακάνει πρόβλημα μετά,δυστυχώς, πρέπει να κάνεις καθαρη εγκατάσταση. ” Το έκανα το wipe αλλά τίποτα. Τώρα την ξανα φλασάρω να δω. Αυτό το no md5 file found τι είναι; Όταν λες καθαρή εγκατάσταση; το μήνυμα που ειπα οτι μου εμφανιζεται, απλα παταω cancel ή send και αυτο ξανα βγαινει αμεσως. Και στο summary μου έλεγε σε ολα failed to downgrade
-
Παράθεση από arist1976: “Μπες από την εφαρμογη του updater, πάτα τις 3 τελιτσες επάνω δεξια και διάλεξε reboot to recovery mode. Μπες recoveryκαι διαλέγεις wipe-advanced wipe και διαλέγεις μόνο dalvik cache και cache και κάνεις swipe τέρμα κάτω. Επειτα επιστρεφεις στο αρχικο μενου και πατάς reboot to system ” Λοιπόν έκανα αυτά όπως μου τα είπες, με ξανα έβαλε στο λειτουργικό κανονικά μετά. το ξανακλείνω, μπαίνω σε recovery, πατάω install, μου ξανα βγάζει no md5 file found. και τώρα μου λέει swip…
-
Παράθεση από arist1976: “Μάλλον πρέπει να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Δοκίμασε wipe cache/dalvik cache. ” Ξανά κάνω την διαδικασία με το CMD ή απλά το κλείνω και πατάω Vol+ και Power; edit Μπήκα κανονικά με Vol+ και Power. Wipe κάνω όταν πατάω Intall που μου έχει την επιλογή ή πατάω την επιλογή wipe στο αρχικό μενού;
-
Μπήκα μέσα κανονικά αυτήν την φορά. Πάτησα install, επέλεξα το zip αρχείο και μετά έκανα την μπάρα από κα΄τω τέρμα δεξιά για να ξεκινήσει η εγκατάσταση. Μετά μου έβγαζε ένα μήνυμα ότι ένα αρχείο MD5 αν θυμάμαι καλά δεν το έβρισκε. Μετά από λίγο μου λέει succesfully και Reboot now. Πατάω reboot, βγάζει την μαύρη οθόνη με το miui στην μέση και φόρτωνε μία μπάρα από κάτω. Μετά από λίγο με πηγαίνει στην κινέζικη dev και μου βγάζει συνεχώς ένα μύνημα "unfortunately, the progress android.process.a... …
-
Παράθεση από arist1976: “Μην αγχώνεσαι. Θα κάνεις οτι λέει ο οδηγός απ[ό την αρχή να περάσεις τη recovery με το abd και μετά θα κλείσεις το τηλέφωνο προσεχτικά να μην ξανανοίξει. Με κλειστό το τηλέφωνο θα πατήσεις vol up+power και θα μπεις στη ρεκοβερυ, από εκεί θα φλασάρεις την ρομ από το μενού install. Φρόντισε να έχεις προηγουμένως την ρομ αποθηκευμένη στο τηλ. Δεν είναι τίποτα, λίγο να προσέξεις και θα τα καταφέρεις.Βασικά σιγουρα ξεκλείδωσες τον bootloader; ” Άρα ξαναδοκιμάζω και το fastboo…
-
Πήγα να ξανά κάνω την διαδικασία με το unlock του bootloader αλλα κολλάει στο 50% και μου βγάζει μία κινέζικη ειδοποίηση. Μετά προσπάθησα να μπω σε recovery αλλά μου βγάζει μία μαύρη οθόνη που μου διχνει να συνδέσω το κινητό με το PC. Το κάνω αλλά τίποτα. Πρέπει να ξανά κάνω την διαδικασία που λέει ο οδηγός από την αρχή; Plz guys μία βοήθεια γιατί θα τρελαθώ.
-
Μάγκες SOS!!!! Έκανα τα βήματα μέχρι εκεί που λέει Πληκτρολογούμε fastboot boot redminote3_twrp.img - To τηλέφωνο μετά από λίγο θα κάνει επανεκκίνηση στο TWRP Recovery και τώρα μπορείτε να κάνετε την εγκατάσταση της Ελληνικής ROM. Αλλά μου έβγαλε failed. Οπότε εγώ μετά πήγα στο βήμα που λέει - Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery redminote3_twrp.img - Μετά θα σβήσετε το κινητό χωρίς να το αφήσετε να κάνει reboot σε κανονική λειτουργία γιατί υπάρχει script που επαναφέρει το Mi Recovery. - Μετά …
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από kostsokale: “Για να περάσω την κινέζικη developer πρέπει να έχω την official stable ή μπορώ και με την EU stable; Γιατί αυτήν έχω τώρα. ” Νομίζω βγάλανε μερικές developer και σε fastboot. Αλλά αν θέλεις τις αναβαθμίσεις, καλύτερα από official stable. ” Όχι απλά θέλω να ξεκλειδώσω τον bootloader και στον οδηγό λέει ότι πρέπει να περάσω την κινέζικη dev. Μετά θα περάσω την ελληνική. Δεν θα μείνω εκεί.
-
Ωραία! Μέχρι εδώ όλα κατανοητά πλέον. Πάμε στο τελευταίο του οδηγού και μετά ξεκινάω να την περάσω. Αν σε περίπτωση αποτύχει το τηλέφωνο να κάνει Reboot στο TWRP, τότε.... - Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery redminote3_twrp.img - Μετά θα σβήσετε το κινητό χωρίς να το αφήσετε να κάνει reboot σε κανονική λειτουργία γιατί υπάρχει script που επαναφέρει το Mi Recovery. - Μετά θα το ανάψετε ξανά εσείς κατευθείαν σε recovery και θα είστε με twrp. - Κάνουμε flash τώρα την ελληνική Rom. Με αυτό τι π…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kostsokale: “TWRP ” Team Win Recovery Project... μία custom recovery.... κάτι σαν το BIOS του υπολογιστή αλλά για κινητά Παράθεση από kostsokale: “τώρα μπορείτε να κάνετε την εγκατάσταση της Ελληνικής ROM. ” με το που δώσεις την εντολή στο cmd και πατήσεις enter θα ξεκινήσει η εγκατάσταση εφόσον έχεις συνδέσει το κινητό στο pc ” Ναι αλλά εγώ την ελληνική ROM αφού την κατεβάσω, δεν θα πρέπει να την περάσω κάπου; Γιατί ο οδηγός δεν την αναφέρει κάπου αφού την κατε…
-
Καλημέρα μάγκες. Λοιπόν το σκέφτηκα το θέμα και λέω να προχωρήσω. Αλλά θα χρειαστώ μου δώσετε τα φώτα σας σε κάποιες απορίες που έχω για να μην κάνω καμία μ@@@@@@ και το κλαίω μετά το κινητό. Στον οδηγό λέει: Πληκτρολογούμε fastboot boot redminote3_twrp.img - To τηλέφωνο μετά από λίγο θα κάνει επανεκκίνηση στο TWRP Recovery και τώρα μπορείτε να κάνετε την εγκατάσταση της Ελληνικής ROM. Οι ερωτήσεις μου λοιπόν είναι: 1) Τι ακριβώς είναι το TWRP 2) Πώς θα κάνω μετά την εγκατάσταση της ελληνικής RO…