Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 156.

• Παράθεση από ktsak: “ποιο ρίσκο? Να το ξεκλειδώσεις η να βάλεις την ελληνική ΡΟΜ? Δεν είναι καμια μεγάλη δουλεια. Και ναι, για μένα αξίζει τον κόπο. Όταν θα λειτουργήσεις τη συσκευή σου με την ελληνική ΡΟΜ τότε θα καταλάβεις ποσο σοβαρή και προσεκτική δουλεια έχει γινει και θα περιμένεις να βγει το update για να την ενημερώσεις ” Όλη αυτή η διαδικασία με το CMD μου φαίνεται πολύ περίπλοκη και νομίζω ότι κρύβει κινδύνους. Κάνω λάθος; Υπάρχει κάποιο βίντεο που να δείχνει τα βήματα για να την περάσ…

• Μου ήρθε και εμένα μύνημα σήμερα, μετά από 13 ημέρες χωρίς να γράψω στο forum. Έχω όμως κάποιες ερωτήσεις: 1) Αξίζει όλη αυτή εδώ η διαδικασία; Τώρα είμαι στην EU Stable Multi. 2) Υπάρχει ρίσκο και αν ναι σε τι βαθμό; 3) Θα υπάρξει κάποια στιγμή στο μέλλον κάποια πιο απλή διαδικασία;

• Εγώ πάντως μάγκες εδώ και δύο μέρες είμαι με την EU Stable και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η διαδικασία εγκατάστασης σύμφωνα με τον οδηγό δεν παίρνει πάνω από 10 λεπτά.

• [Ενημέρωση 1-2-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! Εδώ στην λίστα υπάρχει το Note3 σε stable. Τι είναι αυτό;

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kostsokale: “Το αφήνω όπως είναι; Αλλάζω ρυθμίσεις; Που μου χρησιμεύει; Sry για τις πολλές ερωτήσεις μάγκες αλλά τώρα μαθαίνω. ” Θα έλεγα ναι. Αστο έτσι, δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει στην xiaomi.eu 7.1.6 stable ” Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Μου φαίνεται ότι είναι πολύ κομπλέ. Πιστεύετε είναι καλύτερη αυτή ή η official;

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kostsokale: “Μόλις την πέρασα. Το SuperSU τι είναι; ” SuperSU = Permissions Manager = Root ” Το αφήνω όπως είναι; Αλλάζω ρυθμίσεις; Που μου χρησιμεύει; Sry για τις πολλές ερωτήσεις μάγκες αλλά τώρα μαθαίνω.

• Μόλις την πέρασα. Το SuperSU τι είναι;

• Να ρωτήσω κάτι; Θέλει ξεκλείδωτο bootloader αυτή η έκδοση; Είναι πλήρως μεταφρασμένη στα ελληνικά;

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

kotsokale - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Αν είσαι κλειδωμένος νομίζω δεν μπορείς. Είσαι? ” Ναι ειμαι.. Προς το παρον.

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από kostsokale: “Αρα η τελευταια official stable rom που αναβαθμίστηκε μεσω updater πρεπει να εχει καποιο θεμα γιατι απο την στιγμη αναβαθμισης ξεκινησαν ολα ” Πολυ πιθανόν. Ριξε τα γνωστά wipe πρώτα όμως (cache &dalvik) και πολλές φορές κάνουν θαύματα ” Μπορείς να μου πεις την διαδικασία για να τα κάνω;

Μήνυμα

Αρα η τελευταια official stable rom που αναβαθμίστηκε μεσω updater πρεπει να εχει καποιο θεμα γιατι απο την στιγμη αναβαθμισης ξεκινησαν ολα

Μήνυμα

Πως μπορω να καταλαβω γιατι ορισμενες φορες το κινητο ζεσταίνεται;

• ποια ειναι αυτα? τι ακριβως κανουν? εμενα με νοιαζει να ειναι γενικα πιο κομπλε καο να μην καταναλωνει τοσους πορους απο ραμ και γενικα απο το κινητο.

• Παράθεση από Vasstef: “Κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να έχουμε στα κινητά μας την Ελληνική rom .Έτσι ακριβώς είναι φιλε μου Updates γίνονται κάθε εβδομάδα και ανακοινώνονται στο φόρουμ Αν θες την περνάς στο κινητό σου και βοηθάς και εσυ με αναφορές στην εξέλιξη ” Τι περιπου εχουν αφαιρέσει τα παιδια στην developer απο την official; Κινεζοπρογραμματα ας πουμε?

• Δηλαδη για να καταλαβω και να μαθαινω τα παιδια εδω εχουν παρει την ρομ στα ελληνικα, εχουν αφαιρεσει οτι αχρηστο υπαρχει και συνεχως εξελισουν αυτην? updates, ασ πουμε κανουν και αν ναι καθρ ποτε?

• Μαγκες μπορειται να μου πειτε τις διαφορες αναμεσα στην ελληνικη developer και την official αγγλοκινεζικη?

Μήνυμα

Ξέρουμε πότε βγαίνει η ελληνική stable;

Μήνυμα

Μόνο εγώ έχω παρατηρήσει ότι η μπαταρία αν και 4000mhp πέφτει γρήγορα;

• Μπορεί κάποιος να μας πει την διαδικασία να την περάσουμε και εμείς;

Μήνυμα

Μάγκες επανέρχομαι με νέο ποστ. Διάβασα χθες τα πάντα εδώ στο φόρουμ, πέρασα την official την κινέζικη. Όλα πολύ κομπλέ. Πέρασα και το PlayStore. Όλα δείχνουν να λειτουργούν τέλεια. Προς το παρόν θα μείνω με αγγλική γλώσσα στο μενού καθώς δεν με ενοχλεί αυτό, αλλά θέλω να μου πείτε πως μπορώ να περάσω ελληνικό πληκτρολόγιο. Και ακόμα μία ερώτηση. Πότε θα έχουμε την stable ελληνική;