Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 156.
-
Παράθεση από ktsak: “ποιο ρίσκο? Να το ξεκλειδώσεις η να βάλεις την ελληνική ΡΟΜ? Δεν είναι καμια μεγάλη δουλεια. Και ναι, για μένα αξίζει τον κόπο. Όταν θα λειτουργήσεις τη συσκευή σου με την ελληνική ΡΟΜ τότε θα καταλάβεις ποσο σοβαρή και προσεκτική δουλεια έχει γινει και θα περιμένεις να βγει το update για να την ενημερώσεις ” Όλη αυτή η διαδικασία με το CMD μου φαίνεται πολύ περίπλοκη και νομίζω ότι κρύβει κινδύνους. Κάνω λάθος; Υπάρχει κάποιο βίντεο που να δείχνει τα βήματα για να την περάσ…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kostsokale: “Το αφήνω όπως είναι; Αλλάζω ρυθμίσεις; Που μου χρησιμεύει; Sry για τις πολλές ερωτήσεις μάγκες αλλά τώρα μαθαίνω. ” Θα έλεγα ναι. Αστο έτσι, δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει στην xiaomi.eu 7.1.6 stable ” Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Μου φαίνεται ότι είναι πολύ κομπλέ. Πιστεύετε είναι καλύτερη αυτή ή η official;
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από kostsokale: “Αρα η τελευταια official stable rom που αναβαθμίστηκε μεσω updater πρεπει να εχει καποιο θεμα γιατι απο την στιγμη αναβαθμισης ξεκινησαν ολα ” Πολυ πιθανόν. Ριξε τα γνωστά wipe πρώτα όμως (cache &dalvik) και πολλές φορές κάνουν θαύματα ” Μπορείς να μου πεις την διαδικασία για να τα κάνω;
-
Παράθεση από Vasstef: “Κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να έχουμε στα κινητά μας την Ελληνική rom .Έτσι ακριβώς είναι φιλε μου Updates γίνονται κάθε εβδομάδα και ανακοινώνονται στο φόρουμ Αν θες την περνάς στο κινητό σου και βοηθάς και εσυ με αναφορές στην εξέλιξη ” Τι περιπου εχουν αφαιρέσει τα παιδια στην developer απο την official; Κινεζοπρογραμματα ας πουμε?
-
Μάγκες επανέρχομαι με νέο ποστ. Διάβασα χθες τα πάντα εδώ στο φόρουμ, πέρασα την official την κινέζικη. Όλα πολύ κομπλέ. Πέρασα και το PlayStore. Όλα δείχνουν να λειτουργούν τέλεια. Προς το παρόν θα μείνω με αγγλική γλώσσα στο μενού καθώς δεν με ενοχλεί αυτό, αλλά θέλω να μου πείτε πως μπορώ να περάσω ελληνικό πληκτρολόγιο. Και ακόμα μία ερώτηση. Πότε θα έχουμε την stable ελληνική;