Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-156 από 156.
-
Παράθεση από PeterPanious: “Ξεκινας διάβασμα εδω: xiaomi-miui.gr/community/index…4%CE%BF%CF%85-Bootloader/ και εδώ: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 Σε ότι φορά τα κινέζικα apps όσα δεν βγαίνουν τότε βάλτα σε ένα φάκελο να μην τα βλεπεις και σε ενοχλούνε. Το play store μπορείς να το βρείς στο κινέζικο store καποιες οδηγίες στα αγγλικα δες εδώ και εδώ ” Πάω να κάνω αίτηση για να ξεκλειδώσω τον bootloader και βάζω όνομα στα κινέζικα, κινητό και τον λόγο ξεκλειδώματος και αυτόν στα κινέζικα.…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από kostsokale: “Moυ έστειλε το sfb2c αλλά όταν βάζω το tr μου λέει ότι έχει φύγει από τις εγκαταστάσεις απλά. Δεν μου λέει κάποια άλλη λεπτομέρεια. ” Έτσι είναι στις πρώτες μέρες Κάνει λίγο καιρό να βρεθεί αλλού ” Μόλις πριν λίγο που λίγο μου λέει ότι βρίσκεται Ολλανδία.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από kostsokale: “Φίλε πώς βλέπεις σε ποιο σημείο σημείο βρίσκεται το κινητό; ” Σου στέλνει tracking number και την ιστοσελίδα που μπορείς να το βάλεις και να δεις ” Moυ έστειλε το sfb2c αλλά όταν βάζω το tr μου λέει ότι έχει φύγει από τις εγκαταστάσεις απλά. Δεν μου λέει κάποια άλλη λεπτομέρεια.
-
Παράθεση από yakamuki: “Παιδια, δεν ξερω για σας, αλλα εμενα προσωπικα ο "κινεζος" ο γλυκουλης μου εχει αναψει τα λαμπακια. Παρηγγειλα το κινητο την προηγουμενη Τριτη, μου εστειλε tn την ιδια μερα, με την SF Express (μαλλον το ταχυδρομειο του χωριου του), και ακομα και σημερα το κινητο κανει τουρ στην Ευρωπη με Νταλικα! Μονο απο Μαλτα δεν εχει περασει, και τωρα είναι Ουγγαρία! Και ένας φίλος μου που παρήγγειλε προχτες απο τον ιδιο, του το εστειλε με dhl, και σημερα είναι Αθήνα! Τα ίδια λεφτά δώσ…
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από kostsokale: “Μάγκες υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει με την παραγγελία; Γιατί κάτι κάνω λάθος με την Paypal και δεν με αφήνει να προχωρήσω στην αγορά. ” Τι πρόβλημα έχεις ? ” Εντάξει νομίζω λύθηκε το πρόβλημα. Δεν με άφηνε να προσχωρήσω στην αγορά. Κάτι έπαιζε με την Paypal αλλά όλα κομπλέ τώρα. Από yeso521 έκανα την αγορά και μου ήρθε στο email μου ο αριθμός παραγγελίας. Που μπορώ να βλέπω την εξέλιξή της και σε ποιο στάδιο βρίσκεται;
-
Παράθεση από takisfrag: “ Καλησπέρα εσύ κάνοντας την αγορά σου από όπου τελικά και αν καταλήξεις να κάνεις την παραγγελία ,θα ζητήσεις να σου βάλουν multi language αλλά μην περιμένεις άψογα ελληνικά σίγουρα θα σου μπλέκει και αγγλικά ,και πες τους εάν μπορούν να αφαιρέσουν διάφορες κινέζικες εφαρμογές ,έπειτα απλά θα περιμένεις να βγει ή δική μας Ελληνοποιημένη stable ROM και αφού πάρεις έγκριση και ξεκλειδώσεις το κινητό την περνάς και όλα μέλι-γάλα. ” Τελικά τι νέα έχουμε; Θα ξεκλειδωθεί;
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από kostsokale: “Μάγκες τι παίζει με την Global ROM και αυτό που λέτε για τα ελληνικά; Δεν θα έχουμε πλήρη μετάφραση των ελληνικών; Από gearbest δεν είδα να υπάρχουν και πολλά θετικά σχόλιο όποτε είδα και αυτό εδώ το μαγαζάκι. Wholesale Stock in Greece XIAOMI Redmi Note 3 3GB 32GB 4000mAh Silver free shipping Γενικότερα τι παίζει άμα το παραγγείλω από εξωτερικό; Τι πρέπει να κάνω εγώ αφού το πάρω στα χέρια μου; Πρέπει να περάσω άλλη ROM; Θα είναι κομπλέ το κινητ…
-
Μάγκες τι παίζει με την Global ROM και αυτό που λέτε για τα ελληνικά; Δεν θα έχουμε πλήρη μετάφραση των ελληνικών; Από gearbest δεν είδα να υπάρχουν και πολλά θετικά σχόλιο όποτε είδα και αυτό εδώ το μαγαζάκι. Wholesale Stock in Greece XIAOMI Redmi Note 3 3GB 32GB 4000mAh Silver free shipping Γενικότερα τι παίζει άμα το παραγγείλω από εξωτερικό; Τι πρέπει να κάνω εγώ αφού το πάρω στα χέρια μου; Πρέπει να περάσω άλλη ROM; Θα είναι κομπλέ το κινητό; Δεν θέλω να το πολύ πειράξω. Θέλω απλά να είναι …
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Είμαι κάτοχος ενός Huawei G7 και η χρήση που κάνω είναι κυρίως να παίζω Clash of Clans (ατέλειωτες ώρες λιωσίματος). Η συσκευή μου δούλευε κανονικά χωρίς προβλήματα μέχρι την ημέρα που αναβάθμισα μέσω ΟΤΑ το filmware που μας έβγαλε η Huawei (τρέχει την 4.4.4). Από εκείνη την στιγμή άρχισε ένα ενοχλητικό lag στο κινητό μου όταν παίζω παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα το Clash of Clans δεν είναι πλέον smooth. Όταν ζουμάρω στον χάρτη του παιχνιδιού το lag εξαφανίζεται, αλλά ότ…