Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 113.
-
Παράθεση από diamantopoulosh: “Παράθεση από amwnra: “ακομα κολλημενο ειναι.... ” Είδες τι είπε παραπάνω ο MIUI_ART βάζεις την Ota μόνο : "Αν δεν έχεις αλλάξει τα αρχεία της που έχεις τώρα με κανένα MOD όπως αυτό του SMS MOD, μπορείς να δοκιμάσεις. Πρέπει βέβαια να έχεις στην συσκευή σου την προηγούμενη GTV-Version για να δουλέψει σωστά το Patch. biggrin.png" Αν έχεις κάνει κάτι τέτοιο τότε θα έχεις πρόβλημα. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω. ” Δεν πειραξα τπτ και δεν εχω βαλει το mod. τ…
-
ακομα κολλημενο ειναι....
-
Εγω εβαλα την ΟΤΑ και ειμαι με twrp. Εκανε reboot σε twrp εκανε το update ανοιξε το κινητο στο λογοτυπο τις mi, φορτωσε η μπαρα εκανε εππανεκινηση και τωρα μιση ωρα εχει μεινει στο λογοτυπο τισ mi με το ανδροιδ απο κατω και τισ τριες τελιτσες να πηγαινοερχονται. ειναι φυσιολογικο τοση ωρα?
-
Παράθεση από Tseligas2000: “Παιδες μου ηρθε το σμσ. τωρα εχω χιαομι.eu 7.1 stable 7.1.6.0 την εβαλα γιατι ειχε πιραγμενη ρομ απο καταστημα (unofficial). Αφου την αλλαξα μετα απο 2-3- μερες εκανα αιτηση για κωδικο. Σημερα μου ηρθαν 2SMS Tο ενα λεει οτι ειναι για 5 λεπτα και το αλλα verification mi account. ΠΗγα να κανω unlock αλλα μου λεει οτι δεν αναγνωριζει την συσκευη γιατι εχει διαφορετικο λογαριασμο απο το pc . Απο οτι ειδα οι λογαριασμοι ειναι ιδιοι. Τι κανω λαθος? Ευχαριστω ” πρεπει να έχε…
-
τελεια δουλειά παιδιά μπράβο την έβαλα και εγώ χθες. Ερώτηση μπορώ να βάλω μόνιμο το tw ώστε να μην έχω θέματα με ξανά κλείδωμα του bootloader; Και αν ναι ποια έκδοση αυτή που έχει ο οδηγός ή κάποια άλλη καλύτερη; Και να ξαναπω ότι εγώ το ξεκλειδωσα χωρίς να μου έχει έρθει μύνημα αλλά είχα κάνει αίτηση από τον Γενάρη.