Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-113 από 113.

• Random reboots (Redmi Note 3)

amwnra - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

το recovery ειναι κλειδωμενο γιαυτο δεν μπορεισ να μπεις απο το κινητο.

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Μήνυμα

το πηρε εμενα μονο το ονομα εβαλα το επιθετο δεν μεταφράζεται

• Παράθεση από TOLIS38: “paidia thn μικρη βοηθεια σας. περασα την κινεζικη σταθερη με το flash tool . Αγγλικη μεν αλλα φαινεται καλυτερη απο την moulti. το μονο κακο ειναι οτι δεν μου ανοιγει το play store και μου λεει google service stopped. καμια λυση ???? ” δοκιμασες να κανεις εκκαθαριση δεδομενων τις εφαρμογης?

• βγηκε και το αγγλικο tools για το unlock en.miui.com/thread-204866-1-1.html

• Σιγα μην έχει κάθε συσκευή μοναδικό κωδικό λογικά βγαίνει με κάποιο αλγόριθμο αν μαζέψουμε αρκετά κλειδιά ίσως βρούμε πως βγαίνει το κλειδί.

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Μήνυμα

Αυτές οι ανακοινώσεις ειναι για τα παλιότερα μοντέλα. Μοντέλο του 2016 το θεωρώ απίθανο να μην παρει Μ.

• Παράθεση από amwnra: “en.miui.com/forum.php?mod=view…ghlight=brick%2Bredmi%2B3 Δοκιμασε και αυτο μηπως και φταξει. Σου προτεινω να βγαλεις οτι οδηγους εχεισ βαλει εωσ τωρα σαν να το κανεισ απο την αρχη,δοκιμασε με αλλο καλωδιο και σε οποια usb το εβαλες στην αρχη σε αυτη βαζε το μονο. Hi there, Today i tried to flash a custom rom using SP flash tool 1532 on my redmi note 3 but accidently unplugged the usb cable. Now the phone does not boot, the screen is black and if connected to the charger the…

• en.miui.com/forum.php?mod=view…ghlight=brick%2Bredmi%2B3 Δοκιμασε και αυτο μηπως και φταξει. Σου προτεινω να βγαλεις οτι οδηγους εχεισ βαλει εωσ τωρα σαν να το κανεισ απο την αρχη,δοκιμασε με αλλο καλωδιο και σε οποια usb το εβαλες στην αρχη σε αυτη βαζε το μονο. Hi there, Today i tried to flash a custom rom using SP flash tool 1532 on my redmi note 3 but accidently unplugged the usb cable. Now the phone does not boot, the screen is black and if connected to the charger there is no red light and…

• Xiaomi RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από anty: “καλησπερα σκεφτομε να αγορασω το Xiaomi RedMi Note 3 (Hennessy) θα ηθελα να μου πει καποιοσ εαν ξερει 1 εαν ζεσταίνετε και 2 θα βγει λογικα κ multilanguage?? για τα ελληνικα εννοω ευχαριστω ” Καλημερα για το 1 δεν μπορω να σου πω ακομα δεν το εχω παραλαβει. 2: μολις δωσει τα κλειδια η xiaomi θα βγει και η ελληνικη εκδοση πιστευω οτι δεν θα αργησει. Η εκδοση που εχουν τα κινεζικα μαγαζια και εχει ελληνικα ειναι απο το μαγαζι και δεν περνει update.

• Αγορα xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από amwnra: “Καλήμερα παρήγγειλα και εγώ απο vickmall απο την κίνα, μιας και τα παραπάνω που θέλει για να έρθει απο την ευρωπαϊκή αποθήκη προτίμησα να τα δωσω και να παρω το bluetooth τις xiaomi. Ήρθε χθες το track αντε να δουμε ποτε θα ερθει... ” Μην απελπίζεστε παιδιά, Το δικό μου έκανε μια εβδομάδα να πάει από τη Κινα στη Σιγκαπουρη και μετά να φτλασει Ελλάδα. Και μόλις έφτασε αεοδρόμια Αθήνα, σε 3 Μέρες το είχα Θεσσαλονίκη.(Με απλό) Το ταχυδρομείο μας έχει π…

• Αγορα xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Καλήμερα παρήγγειλα και εγώ απο vickmall απο την κίνα, μιας και τα παραπάνω που θέλει για να έρθει απο την ευρωπαϊκή αποθήκη προτίμησα να τα δωσω και να παρω το bluetooth τις xiaomi. Ήρθε χθες το track αντε να δουμε ποτε θα ερθει...

• Καλη επιτυχια....... Παμε γερα......