Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 209.
-
RE: [8.6.14/21/26] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΠαράθεση από almichael: “Είμαι root. Το ανοίγω, μαυρίζει η οθόνη και κολλάει το σύμπαν. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σχετικά με το πρόβλημα που είχα με το adaway εδώ και μέρες, να ενημερώσω ότι λύθηκε κατεβάζοντας την έκδοση 3.3 από το xda. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΑπενεργοποίησε και ενεργοποίησε πάλι όλους τους διακόπτες. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΣε chiron πρώτη φορά δεν έχω κανένα θέμα με τις ειδοποιήσεις. Ακόμα και το talpatalk έχει ήχο στην ειδοποίηση, που είχα καιρό να το ζήσω!!!! Από την εποχή του kenzo. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΤο πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις ισχύει σε όλες τις rom? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Δοκίμασε να το απεγκαταστησεις και να το εγκαταστήσεις ξανά από το apk που κατέβασες.” Έκανα απεγκατασταση και εγκατάσταση στο magisk και το adaway με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς, με wipe, χωρίς wipe, μέσω άρωμα, ξαναπέρασα τη ρομ ολόκληρη από την αρχή, πέρασα την 8.6.14 και μετά πάλι την τελευταία αλλά.....adaway γιοκ!!!! Σημειωτέον στην 8.6.14 δουλεύει κανονικά. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα ίδια!!! Αρνείται πεισματικά!!! Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εννοείται ότι είμαι root με magisk, δεν μπορώ καν να το ενεργοποιήσω. Μαυρίζει η οθόνη και κολλάει το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το adaway παίζει τελικά σε mix 2? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Που κολλάς? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magisk Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είμαι root. Το ανοίγω, μαυρίζει η οθόνη και κολλάει το σύμπαν. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το adaway δεν παίζει? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikmav: “Δηλαδη οσοι την περασαν οπως και γω θα εχουμε προβληματα? θα βγαλουν αλλη ? θα μας γυρίσουν πισω στην 9.5.8 ? παντος μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο θεμα.” Ούτε εγώ έχω κάποιο θέμα. Ίσως λίγο χειρότερη μπαταρία. Ίσως. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk