Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.

• γτ κολλησε εδω?Τι πρεπει να κανω?

• Σε ευχαριστω πολυ που βοηθας φιλε μου, μηπως εχεις και ενα τσατ να μιλαμε αν χρειαστω περαιτερω βοηθεια αν δεν σου ειμαι βαρος? (και οσον αφορα το factory reset που λες ,να δοκιμασω πρωτα αυτο?πως γινεται?)

• αν εννοεις το γνωστο σε εμενα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ναι, αν ειναι κατι αλλο τοτε οχι δεν το εχω κανει...Εχεις την ανεση κα την θεληση να με βοηθησεις Και να ρωτησω κατι ακομα ,εχω ακουσει για τις ρομ lineage οτι ειναι πολυ ελαφριες και καλες ισχυει?

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63600/

• Καλησπερα παιδια ,ειμαι σε δυσκολη θεση ,εχω το κινητο του τιτλου με αυτον τον αθλιο επεξεργαστη...Το κινητο φριζαρη ,σκαλωνει ,κανει του κεφαλιου του με λιγα λογια...Πολλες φορες εχει γλειτωσει γτ ειμαι πολυ δυσκολα για να παρω ενα αλλο ,και σιγα εδω που τα λεμε μη το παρει κανεις αλλος αυτο το πραγμα... Υπαρχει ενας ανθρωπος να με βοηθησει να του περασω καμμια ρομ πιο ελαφρια ισως ,πιο καλη μπορει ,πιο συμβατη ισως ,και να πηγαινει εστω λιγαααααακι καλυτερα?Κποιος που να μπορει να με βοηθησει …

• Root πως κανω?

christospapachristos - - Mi Max PRO (Helium)

Μήνυμα

Πως βαζουν εικονα εδω ωρε παιδια?παλευω απο το πρωι και δε με αφηνει....

• Root πως κανω?

Μήνυμα

Δλδ?αν θες πες μου λιγο τα βηματα καθως εχω ξεχασει μετα απο ενα χρονο σχεδον πως και που να παω....

• Root πως κανω?

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια,εχω το mi max pro helium οπως το ξερουμε εδω και θελω να το κανω root ,υπαρχει κανα καλο παιδι να με βοηθησει με τα βηματα ενα προς ενα (αν εχει την θεληση τη δυναμη και την υπομονη) να το κανω?προς αποφυγη της ερωτησης αν εχω ξεκλειδωτο bootloader λεω πως τον εχω ξεκλειδωτο εδω και καιρο μιας και εχω περασει την developer ρομ σας Και αυτη τη στιγμη εχω υστερα απο χθεσινο ή προχθεσινο update την 7.10.26...ευχαριστω εκ των προτερων...

• Καλημερα παιδιά , Έχω ένα θέμα εδώ και αρκετό καιρό και δεν ξέρω πώς να το λύσω...το κινητό του τίτλου που αναφέρω ξέρω και από το κουτί που το πήρα σφραγισμένο και από το gsmarena κτλ ότι είναι 8πυρινο και αν θυμάμαι καλά είναι 4 με Α53 και 4 με Α73, το θέμα μου είναι ότι όσο καιρό το χρησιμοποιώ αυτό χρησιμοποιεί ΜΟΝΟ τους 4 πυρήνες και οι άλλοι 4 είναι σταματημένοι βάση του app CPU-Z...τι παίζει?γτ γίνετε αυτό?πρέπει να κάνω κάτι?

• Νέα rom

Μήνυμα

Οκ μακάρι

• Νέα rom

Μήνυμα

Καλησπερα παίδες , Εκ των προτέρων ζητώ συγγνώμη αν έχει αναφερθεί το θέμα μου από κάποιον άλλον και δεν το πρόσεξα... Έχει νομίζω τουλάχιστον 2 εβδομάδες αν όχι 3 που έχω στο κινητό μου την 7.7.20 dev ,κάποια νέα ρομ δεν θα βγει?έχω κάτι θεματακια αστάθειας στην λειτουργία του κινητου μου για αυτό ρωτάω....

• Split screen

Μήνυμα

Καλησπερα παίδες, γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε στο κινητό μας να έχουμε αυτή τη λειτουργία?(του τίτλου)

• Καλημερα παίδες, Θα ήθελα να βοηθήσω και να μπω στην ομάδα των vip αλλά μου είναι τρομερά δύσκολο να το κάνω μέσω paypal.Αυτο που έχω ως απορία είναι η εξής : μπορώ να δώσω μέσω κινητού (κάρτας δλδ) το ποσό που ζητάτε?

• Καλως σας βρήκα...