Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 183.
-
Γιατί ενώ έχω κάνει αναβάθμιση σε 8.9.20 στο Whyred η εφαρμογή αναβάθμιση μου βγάζει να ξανακάνω ενημέρωση την 8.9.20 ;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Τι τα θέλεις τα καλώδια. Πάρε ένα google chromecast περίπου 30 ευρω και θα έχεις ασύρματα την εικόνα απ το κινητό στην τηλεόραση και όχι μόνο.
-
Εγκατέστησα την ΑΡΩΜΑ 8.9.13 και έχουμε: 1. Την φλασάρισα 2 φορές για να είναι ΟΚ. 2. Εγκατέστησε όπως τσεκάρισα τα σχετικά κουτάκια Magisk, Dolpy Plus 3. Δεν εγκατέστησε αν και τσεκάρισα τα κουτάκια Google Camera, Adobe FlashPlayer, AdAway, πλοϊγό κοινότητας, κάποιες εφαρμογές google και Miui Email. 4. Δεν εκτελεί τις εντολές για Recovery και Fastboot όταν πατάμε το κουμπί pawer Αυτά προς το παρών.
-
ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]
ΜήνυμαΔεν θέλεις να καταλάβεις. Ξανά λοιπόν. Πρέπει να περιμένεις το διάστημα που πρέπει μέχρι να ξεκλειδώσεις και μετά κάνεις ότι θέλεις. Τελεία και παύλα. Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο που λες για αποτυχία του ξεκλειδώματος.
-
ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]
ΜήνυμαΔεν πρέπει προς το παρών να κάνεις τίποτα μέχρι να ξεκλειδώσεις το κινητό. Δεν γίνεται τώρα να περάσεις Twrp ούτε supersu . Όταν ο bootloader είναι κλειδωμένος δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Περίμενε λοιπόν μέχρι να ξεκλειδώσεις τον bootloader και μετά περνάς ότι ρομ θέλεις καθώς και Twrp , supersu. Συμπερασματικά μέχρι να ξεκλειδώσεις απλά διαβάζεις για να ξέρεις μετά πως θα κινηθείς. Νομίζω είναι κατανοητά αυτά που σου γράφω.
-
ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]
ΜήνυμαΜια χαρά είσαι. Γιατί έχεις χαθεί; Η ρομ σου είναι η τελευταία σταθερή και απλά πρέπει να περιμένεις για να ξεκλειδώσεις και μετά να παίξεις όπως θέλεις ακολουθώντας τους οδηγούς στο φόρουμ. Έχεις και το χρόνο μέχρι να ξεκλειδώσεις για να διαβάσεις και να είσαι έτοιμος για πειράματα......!!!
-
-
-
-
-
-
Παράθεση από charlie2alpha: “ Το Mido δε πρόκειται να πάρει άλλη επίσημη αναβάθμιση έκδοσης Android, θα μείνει για πάντα στην 7.0. Αν θες Android Oreo μόνη λύση οι custom ROMs ” Από που έχεις την πληροφορία πως το mido δεν θα πάρει oreo και μάλιστα με τόση βεβαιότητα; Αντίθετα γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα από τα κινητά που θα αναβαθμιστούν σε oreo.
-
Παράθεση από vayio: “Παιδιά και εγώ στο mido προβλήματα δεν έχω, ουτε freezeαρισματα, η συσκευή πετάει. Να ρωτησω μονο ξανά για το bug που μου εμφανιζει: Την εικόνα που εχετε επιλέξει στην αρχική οθόνη την κρατάει ή τη χάνει μετά από κάθε boot? ” Πως δεν έχεις προβλήματα; Αφού η κάμερα google δεν λειτουργεί. Γι αυτό που ρωτάς, καμιά φορά την εικόνα τη χάνει μετά την επανεκκίνηση.
-
-
Στο mido έχουμε σε μια πρώτη προσέγγιση: 1. Όταν κάνουμε εγκατάσταση δε βγαίνει το πληκτρολόγιο (στην ΑΡΩΜΑ) για να βάλουμε κωδικό του wifi και πρέπει να κάνουμε το γνωστό αντιγραφή - επικόλληση για να προχωρήσουμε. 2. Δε λειτουργεί η κάμερα google. Κατά τα άλλα ΟΚ.
-
Καλημέρα Να ρωτήσω κι εγώ για κάτι παράξενο που εμφανίζεται στο mido με το bluetooth και τη σύνδεση του κινητού με το ραδιόφωνο. Όταν ανοίγω το bluetooth στο κινητό τότε αυτό συνδέεται με το ραδιόφωνο και πότε αναφέρει "έγινε σύνδεση" και άλλοτε "Συνδέθηκε (χωρίς τηλέφωνο)". Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό το παράδοξο;