Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 183.

• Παράθεση από diaselo: “Σε Mido παραμένει το πρόβλημα με το yellow pages, ενώ έσβησα τον φάκελο του. Καμία άλλη λύση; ” Ρυθμισεις-->Εγκατεστημένες εφαρμογές-->Yellow pages-->Άδειες εφαρμογής--> απενεργοποιείς όλα εκτός Τηλέφωνο. Σ εμένα λειτούργησε στο mido

• Παράθεση από Sakis Teleios: “Την καλησπερα μου και καλη Πασχαλια να εχουμε!!! Περασα πριν μιση ωρα την rom σε redmi note 4x (mido) και κατευθειαν τσεκαρα στο youtube μεσω chrome οταν πατας για πληρη οθονη να δω εαν κολλαει οπως στην προηγουμενη rom η εαν ειναι κομπλε πλεον.Κανει παλι τα ιδια , σταματαει το video και ζηταει επαναφορτωση.Οποτε επιστρεψαμε στην 8.3.15 !! ” Αν διάβαζες την προηγούμενη σελίδα δεν θα είχες πρόβλημα (βέβαια δεν είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις). Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι …

• Παράθεση από Gkontos10: “Τι διαφορά έχει η στοκ κάμερα με την Google hdr? Ποια είναι η καλύτερη? Sent from my MI 6 using TapatalΗ διαφορά ” Η διαφορά είναι ότι η Google hdr βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από την στοκ κάμερα.

• Παράθεση από proimos: “Σε mido οκ! Σε όσους στην περιστροφή το Chrome, ψιλοκρασάρει, ας δοκιμάσουν το Chrome Canary (τσίου) που σε μένα δουλεύει. Στο κάτω κάτω DEV έχουμε! ” Σωστός, πράγματι ο Chrome Canary δουλεύει μια χαρά. Βέβαια εκτός του chrome το ίδιο πρόβλημα έχει και ο opera που δοκίμασα. Επίσης παραμένει και το θέμα της "λειτουργίας πτήσης" που όταν απενεργοποιείται ανοίγει μόνο του το Bluetooth.

• Παρέμειναν στο mido τα γνωστά θέματα με το chrome και τη λειτουργία πτήσης.

• Παράθεση από Sakis Teleios: “καλησπερα σε ολους.φλασαρα εχτες την 8.3.22 arωma σε mido πανω απο την προηγουμενη xtrv απλη με wipe cache και dalvik cache στο κινητο της γυναικας.κοντευει να με γδαρει ζωντανο γιατι γιατι ο chrome οταν περιστρεφει το κινητο τερματιζεται απευθειας.αποτι διαβασα εχει αναφερθει πριν 2-3 σελιδες.εχει βγει καποιο fix, ή αν οχι ειναι ευκολο να μου σταλει με mail η 8.3.15 arωma να επειστρεψει η συσκευη σαυτη τη rom? ” Και στο δικό μου mido συμβαίνει παρόμοιο πρόβλημα με τ…

• Σε mido η ΑΡΩΜΑ με superSU εγκαταστάθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα και όλα είναι κατ ευχήν.

• Τελικά μετά από δοκιμή στο mido μου, αποδείχτηκε ότι τα προβλήματα με τα παγώματα τα δημιουργεί το magisk. Άρα όσοι έχουν mido, μπορούν να βάλουν άφοβα XTRV 'H ARΩMA με supersu και δε θα έχουν αυτό το πρόβλημα.

• Παράθεση από amalag: “Παιδιά ξέρει κανείς αν θα βγει κάποιο fix για mido; Με έχει ξεσκίσει στα κολλήματα..... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και σε μένα παρουσιάζει το mido αυτό το πρόβλημα. Σε προηγούμενες ρομ δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα.

• Κατάστημα PC Evolution

geogian - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παιδιά εγώ δεν χρησιμοποίησα το προϊόν αφού ήταν φανερό ότι δεν ταίριαζε στο τηλέφωνο μου. Εξ άλλου θα ήμουν ηλίθιος να το έκανα δεδομένου ότι έπρεπε να βγάλω την προστασία οθόνης που είχα ήδη με αποτέλεσμα να την καταστρέψω για μια προστασία που ήταν φανερό ότι δεν έκανε στο τηλέφωνο. Απλά άνοιξα τη συσκευασία για να δω μήπως ταιριάζει. Αυτό που μου την έδωσε ήταν ότι αυτοί ισχυρίστηκαν ψευδώς ότι τη χρησιμοποίησα. Άρα μακρυά από το κατάστημα pc evolution, είναι κλ@φτ@ς.

• Κατάστημα PC Evolution

Μήνυμα

Παράθεση από mrzoid: “Παράθεση από geogian: “Παιδιά έχω κάνει αρνητική κριτική και στα δύο σκρουτζομάγαζα και περιμένω να δω τι θα γίνει. Έχω την υποψία ότι το best price μπορεί να έθαψε την κριτική. Για να δούμε. =============== Φεβ 22nd 2018, 3:55pm =============== Το BestPrice τελικά δημοσίευσε την αρνητική κριτική αλλά όχι όλη. Περιέκοψε το παρακάτω τμήμα αυθαίρετα. "Συνεπώς μου το έστειλαν για να ισχυριστούν όταν το επέστρεψα ότι άνοιξα τη συσκευασία και να μην μου επιστρέψουν τα χρήματα όπ…

• Σε mido μου ήρθε να κάνω update σε 8.3.1 Την έκανα κανονικά χωρίς fr, φαίνεται σε πρώτη φάση να λειτουργεί κανονικά. Γράφει 8.3.1 / Beta. Αυτή είναι με Global Source η Source του xiaomi.eu;

• Προστασία οθόνης

geogian - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Κλείνοντας λοιπόν το θέμα αφού το εξαντλήσαμε (ο καθένας ας κάνει ότι τον ικανοποιεί) έχω ακόμα μια απλή ερώτηση. Αν ένα γυαλί το κολλήσουμε γύρω - γύρω πάνω σε μια καμπύλη επιφάνεια στη μέση τι θα κάνει; Εννοείται πάντα μιλάμε για μικρές αποκλείσεις.

• Προστασία οθόνης

Μήνυμα

Παράθεση από gaiosgf: “εγω φοραω ενα που πηρα απο Qubestore με μαυρο πλαισιο γυρω γυρω κι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ουτε ασπριλα, ουτε ζουπιεται στη μεση. πριν δυο μηνες το εβαλα κι εχω ξεχασει οτι φοραω τζαμακι. ” Πολύ ωραία.. Για πες μου λοιπόν γιατί υπάρχει αυτό το μαύρο πλαίσιο που λες γύρω-γύρω; Μάλλον δεν είχαν τι να κάνουν οι κατασκευαστές και είπαν δε το βάφουμε να περνά η ώρα... Εξαρτάται βέβαια και από τις απαιτήσεις που έχει ο καθένας από το κινητό του.

• Προστασία οθόνης

Μήνυμα

Τα έχω πει όλα για την προστασία οθόνης σε προηγούμενα ποστ. Όποιος θέλει τα εφαρμόζει, αλλιώς .... Επίσης έχω γράψει και για τα full face (έχω αλλάξει δύο και τα πέταξα). Προσθέτω για τα full face (πέραν αυτών που έχω γράψει πριν) και το παρακάτω σχόλιο που βρήκα και πράγματι ισχύει. " καλύπτει μεν όλη την οθόνη (full frame) αλλά κάνει σαν νερά προς το κέντρο της οθόνης (αναμμένη δεν φαίνεται) επειδή έχουν κόλλα μόνο στις άκρες. Το αποτέλεσμα για τα "πλήρη" τζαμάκια είναι να έχουν μια αίσθηση ό…

• Κατάστημα PC Evolution

Μήνυμα

Παιδιά έχω κάνει αρνητική κριτική και στα δύο σκρουτζομάγαζα και περιμένω να δω τι θα γίνει. Έχω την υποψία ότι το best price μπορεί να έθαψε την κριτική. Για να δούμε. =============== Φεβ 22nd 2018, 3:55pm =============== Το BestPrice τελικά δημοσίευσε την αρνητική κριτική αλλά όχι όλη. Περιέκοψε το παρακάτω τμήμα αυθαίρετα. "Συνεπώς μου το έστειλαν για να ισχυριστούν όταν το επέστρεψα ότι άνοιξα τη συσκευασία και να μην μου επιστρέψουν τα χρήματα όπως και έγινε. Αυτονόητο είναι πως δεν έκανα χ…

• Κατάστημα PC Evolution

Μήνυμα

Για να αποφύγουν και άλλοι αγοραστές την δική μου ταλαιπωρία από το εν λόγω κατάστημα, περιγράφω παρακάτω τη δική μου εμπειρία. Παρήγγειλα λοιπόν στο Ελληνικό κατάστημα PC Evolution το προϊόν 3MK ARC 3D XIAOMI Readmi Note 4 GLOBAL (προστασία οθόνης) που θα μου το έφερναν σε 7-10 ημέρες όπως μου είπαν. Τελικά χωρίς καμία ενδιάμεση ενημέρωση μου το έδωσαν μετά από 20 περίπου ημέρες αλλά δεν ήταν αυτό που παρήγγειλα αλλά το 3MK ARC 3D XIAOMI Readmi Note 4 China που προφανώς γνώριζαν ότι δεν είναι α…

• Προστασία οθόνης

Μήνυμα

Παράθεση από BPitsi: “Γεια σας. Επειδή ενδιαφέρομαι κ γω να αγοράσω tempered glass και έχω ψάξει τόσο πολύ που δε βγάζω πλέον άκρη, αυτό που προτείνεις τελικά πως είναι; ” Ακόμα δεν την έχω παραλάβει για να σας πω εντυπώσεις. Ελπίζω μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχω νέα. Παρατηρώ όμως από τα αμέσως προηγούμενα πως πολλοί δεν κατανοούν το πρόβλημα και αυτά που έχουμε αναφέρει. =============== Φεβ 10th 2018, 4:48pm =============== Παράθεση από geogian: “Παράθεση από BPitsi: “Γεια σας. Επειδή ενδια…

• Προστασία οθόνης

Μήνυμα

Το πρόβλημα στο mido είναι ότι έχει καμπυλότητα στην οθόνη οπότε ξεχνάμε καλή εφαρμογή από σκληρά τζαμάκια. Άρα μόνη λύση είναι μια εύκαμπτη προστασία που θα ακολουθεί την καμπυλότητα της οθόνης. Είναι τόσο απλό.

• Προστασία οθόνης

Μήνυμα

Απ ότι έχω δει κυκλοφορεί σε κάποια καταστήματα στην Ελλάδα (κυρίως στη Θεσσαλονίκη) αλλά είτε έχει εξαντληθεί ή το φέρνουν μετά περίπου 10 μέρες από την παραγγελία. Το έχω αγοράσει από κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και όταν το παραλάβω θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα.