Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 89.

• Χαίρεται παιδιά. Εγώ που είμαι σε 5.1 (τελευταία ελληνική MIUI7 stable) και θέλω να πάω στην τελευταία MIUI DEV (6.9.15/19) θα πρέπει να ακολουθήσω ότι λέει ο οδηγός στην αρχή πλην του ότι δε χρειάζεται να περάσω την beta πρώτα, ή μπορώ πολύ απλά να κάνω factory reset και να flashάρω το νέο zip (σαν να έκανα μεταφορά από stable->dev παλιότερα) ; Με λίγα λόγια ο οδηγός πρόκειται γενικά για τη μετάβαση από 5.1 σε 6.0 στο Kenzo ή για την 6.9.8/9 η οποία είχε πρόβλημα στην εγκατάσταση και έχρηζε αυτ…

• fa92cf50a0ceb734bdf893483baa8c1b.jpg Πολύ καλά με την τελευταία stable!

• Εγώ σε θέμα μπαταρίας θα τη συγκρίνω με την 7.3.2 μιας και δεν είχα ποτέ μου την 7.2.5, και θα πω ότι μου φαίνεται ίδια. 3ω30λ SOT - > 40% πτώση μπαταρίας. Από δεδομένα είμαι ικανοποιημενος με πιο σταθερό 4G σήμα. Στην αρχή μου έκαναν κάποια force close διάφορες εφαρμογές αλλά τώρα έστρωσε. Performance κλπ ίδια μου φαίνονται ! Βέβαια όλα θα κριθουν αφού καθίσει λίγο η ROM για μερικές ημέρες!

• Συγχαρητήρια! Τι έμεινε; Να μας κάνεις εσύ τα flashαρίσματα μέσω Teamviewer;

• Μια ερώτηση στο παραπάνω παιδιά, μιας και πάντα το είχα απορία. Στα κεφαλαία, παίζουν ρόλο οι τόνοι; Πρέπει να είναι και κεφαλαία, και χωρίς τόνους ή αρκούν τα all caps;

• Μπας και δε τους άρεσαν τα ελληνικά που είχε μέσα;

• Το κατέβασα, και σε μένα τα χρώματα είναι χάλια.

• Σύμφωνα με mod/μέλος του global team του en.miui.com η μόνη διαφορά των δυο είναι στο system partition size (2.3G για μας, 2.7G για το Special), και για να χωρέσει η 7.3.9.0 στο Kenzo του, χρειάστηκε να αφαιρέσει το hangouts από GAPPS. H 800άρα να παίξει, γιατί εκτός από wind τη χρησιμοποιεί και η Cosmote αν δε κάνω λάθος σε ορισμένα σημεία (επαρχεία και κάποιες περιοχές στην Αθήνα έχω παρατηρήσει ότι δε πιάνω 4G, ενώ με την προηγούμενη συσκευή μου έπιανα). Το MM για εμένα έρχεται σε δεύτερη μοί…

• Σωστός! Ευχαριστώ, έκανα copy paste το template από το review για το άλλο κατάστημα παλιότερα και έμεινε !

• Την επωνυμία της επιχείρησης: GearBest Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices Tι ακριβώς αγοράσατε: Wismec Reuleaux RX 200 Silicone Protective Case-1.03 and Free Shipping | GearBest.com Mobile Την ημερομηνία αγοράς: 30/05/16 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 20 ημέρες (πολύ λίγες αν λάβουμε υπόψην μας ότι ήταν unregistered/regular mail!!) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10…

• Παιδιά, όσοι έχετε την τελευταία ελληνική Stable (ή και προηγούμενες). Αν, ενώ είναι κλειδωμένο το κινητό το κάνετε rotate σε landscape mode και έπειτα προσπαθήσετε να το ξεκλειδώσετε μέσω fingerprint sensor, σας ξεκλειδώνει και κλειδώνει πάλι; Εμένα μου το κάνει 8 στις 10 φορές. Στην αρχή δεν το κάνει εύκολα (θέλει κάποιες προσπάθειες) αλλά αν το κάνει μια, το κάνει πολύ πιο συχνά στη συνέχεια. Καμιά φορά το πρόβλημα εμφανίζεται και σε portrait (αν έχει γίνει πριν αυτό που αναφέρω πάνω), και θέ…

• Παιδιά, όσοι έχετε την τελευταία ελληνική Stable (ή και προηγούμενες). Αν, ενώ είναι κλειδωμένο το κινητό το κάνετε rotate σε landscape mode και έπειτα προσπαθήσετε να το ξεκλειδώσετε μέσω fingerprint sensor, σας ξεκλειδώνει και κλειδώνει πάλι; Εμένα μου το κάνει 8 στις 10 φορές. Στην αρχή δεν το κάνει εύκολα (θέλει κάποιες προσπάθειες) αλλά αν το κάνει μια, το κάνει πολύ πιο συχνά στη συνέχεια. Καμιά φορά το πρόβλημα εμφανίζεται και σε portrait (αν έχει γίνει πριν αυτό που αναφέρω πάνω), και θέ…

• Huawei P9 32GB Dual SIM 4G LTE Phone Kirin 955 Octa Core 5.2inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB Smartphone Ευχαριστούμε και καλή τύχη σε όλους!!

• Στην εντολή cd, δηλαδή εκεί που γράφει ο οδηγός να πληκτρολογήσεις "cd C:\adb" βάζεις το σωστό path που βρίσκεται ο φάκελος adb; Αν όχι, ή βάζεις τον φάκελο adb στο C:\ κατευθείαν, ή βάζεις το σωστό path μετά από το cd.

• Στη φωτογραφία των κινητών, μεγάλο ρόλο παίζει και το software, δηλαδή ναι μεν μοιράζονται κοινά μέρη, αλλά.. Εγώ δε βγάζω πολλές φωτογραφίες με το κινητό, οπότε δεν είμαι απογοητευμένος. Αλλά δε μπορούμε να λέμε ότι βγάζει καλές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό, γενικά. Δε μιλάμε μόνο για φωτογραφίες φίλων με φλας στο 1 μέτρο. Προσπάθησε να βγάλεις μια φωτογραφία ενός τοπίου βράδυ, μακρινή δηλαδή. Τι να σου κάνει το φλας αν θες να βγάλεις το βουνό δίπλα σου; Τις φωτογραφίες το βράδυ δε της θεωρώ "…

• Σε καλές συνθήκες, έξω, είναι άριστη (πάντα σε συνδυασμό με τα χρήματα που κοστίζει η συσκευή, και όλα τα υπόλοιπα που προσφέρει). Αν βάλεις και HDR κάνει τις περισσότερες φορές καλή δουλειά. Σε κλειστό χώρο ή χαμηλό φωτισμό πέφτει πολύ η απόδοση της. Επίσης, δε μ'αρέσει το manual mode τoυ miui camera app.

• Δε το εμπιστεύομαι να βγω από το σπίτι πρωί με 40% +-. Ίσως γι'αυτό να μην το κρίνω κατάλληλα. Πάντα έβγαζα 4-4.5 SoT με ~32% left. Ίσως αυτό το 32% να είναι και το καλύτερο!! Θα το δοκιμάσω τις επόμενες ημέρες, αν και δε νομίζω να βγάλω τόσο πολύ SoT λόγω του ότι δεν πολύ ασχολούμαι με το κινητό. Στο standby που με ενδιαφέρει, με ανοιχτά data/wifi+bluetooth πάντως είναι άψογο. Πάντως σε σχέση με το Lumia 640, εγώ για το σήμα 3G/4G έχω να πω ακριβώς τα αντίθετα. Με το 640 είχα ξεχάσει τι πάει να…

• Τα MTK Redmi Note 3 δεν έρχονται με ξεκλείδωτο BL;

• Nice photshop hahahaha!!! Αστειεύομαι φυσικά. Πραγματικά πολύ καλά αποτελέσματα. Πες μας το μυστικό σου, να φανταστώ έχεις σήμα κυριολεκτικά "καμπάνα" έτσι; Αυτό συμβαίνει καθημερινά ή του τη βάρεσε και είπε να βαστήξει παραπάνω σήμερα; ROM;

• Ε δε μπορεί να μη φτιάξουν την κατάσταση έστω και λίγο, μικρό το καλάθι αλλά όχι και με άδεια χέρια! *Επίσης το Alpha είναι πριν από beta! Μάλλον θα εννοείς ότι περιμένουμε σύντομα release. Ή τώρα είναι σε alpha και περιμένουμε beta;