Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 202.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από Christodor: “Χαιρεται στην ομαδα! Εχω το xiaomi mi3..και προσφατα εβαλα την V6. Υπηρξαν καποια bug που προαναφερθηκαν..αλλα για εμενα το σημαντικο( και καθολου λειτουργικο) ηταν το οτι δεν δεχομαι ειδοποιησεις για τις 3party applications, facebook,viber,messenger κτλ. Ουτε στο bar ουτε ως pop up(πχ το fb messenger) παρα μονο τις βλεπω οταν μπω στην εφαρμογη. Τωρα εκανα install την GTV 4.10.5, αλλα το προβλημα παραμενει. Υπαρχει καποια λυση που μου διεφυγε?? (Για να σας προλαβω..εχω …
-
Γιατί δεν μου εμφανίζεται το εικονίδιο του GPS, όταν είναι ανοιχτό (στην επάνω μπάρα πληροφοριών)
gripas4 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΣε εμένα όχι. Όπως δεν μου εμφανίζει και το ξυπνητήρι
-
mi key
ΜήνυμαΌταν ως πρώτο κλικ έχω ορίσει την επιλογή Power δεν μου ανοίγει. Όταν όμως του ορίζω κάποια άλλη εφαρμογή στο πρώτο κλικ ανοίγει κανονικά ακόμα και κλειδωμένη να είναι η οθόνη.
-
Λειτουργία Γαντιού
gripas4 - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΜε ενεργοποιημένη την επιλογή Λειτουργία Γαντιού η οθόνη γίνεται υπερευαίσθητη σε σημείο που δεν μπορώ να ελέγξω το κινητό. Δεν ακουμπάω καν την οθόνη και όμως αυτή ανταποκρίνεται με αποτέλεσμα να μην μπορώ να την χειριστώ με ακρίβεια γιατί δεν περιμένει καν την επαφή με το δάχτυλό μου. Μπορεί να μην το καταλάβετε αμέσως, όμως αν αφήσετε λίγο την λειτουργία θα εμφανιστεί το πρόβλημα.
-
Ειδοποιήσεις εικονιδίων
gripas4 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠάντως στο Mi3 οι ειδοποιήσεις εικονιδίων (σε fb,viber, google play, τηλέφωνο, αναβαθμίσεις, κλπ) λειτουργού μια χαρά με την V6
-
Ρολόι
ΜήνυμαΔιορθώθηκε σήμερα. Άψογα!
-
Antutu score από τα xiaomi
gripas4 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΟρίστε και από εμένα με την 4.9.15 με το Antutu X, Antutu 5 με την προηγούμενη ROM καθώς και το πρώτο Antutu που έτρεξα με την μαμίσια JB.
-
Σημειώσεις και μουσική
ΜήνυμαΔεν ξέρω αν είναι bug ή απλά έτσι είναι στην V6 αλλά στην V5 αν "τραβούσες" προς τα κάτω αντί να πατήσεις το εικονίδιο των σημειώσεων άνοιγε μία νέα σημείωση χωρίς να ανοίξει ολόκληρη η εφαρμογή. Το ίδιο συνέβαινε και με την μουσική. Τώρα δεν υπάρχει η επιλογή αυτή.
-
Ημερολόγιο
ΜήνυμαΩραίος! Άμεση η διόρθωση. Ευχαριστούμε!
-
Παράθεση από geotok: “Διαπίστωσα ένα bug στις δύο εφαρμογές του facebook pages και messenger. Όταν έρχονται ειδοποιήσεις στην μπάρα ειδοποίησης πατώντας να ανοίξει πχ το μήνυμα δεν ανοίγει αλλά βγάζει στην επιφάνεια. Αυτό δεν το κάνεις ή ίδια εφαρμογή της ίδιας έκδοσης στην v5” Επίσης στον messenger δεν εμφανίζεται το στρογγυλό εικονίδιο του συνομιλητή όταν είσαι εκτός εφαρμογής.
-
Ημερολόγιο
ΜήνυμαΕίχα βάλει την multi 1-2 μέρες και είχα δει ότι στο ημερολόγιο υπήρχαν το πορτοκαλί χρώμα πορτοκαλί λεπτομέρειες. Στην δικιά μας ROM είναι όλα άσπρα και δεν φαίνεται ούτε ο μήνας ούτε η μέρα στην οποία βρισκόμαστε.
-
Ρολόι
ΜήνυμαΣτην εφαρμογή του Ρολογιού η αντίστροφη μέτρηση δεν υπάρχει ως επιλογή αλλά φαίνεται μόνο αν σύρω το δάκτυλο από τα δεξιά προς τα αριστερά, μετά δηλαδή από το χρονόμετρο.
-
Με προστασία και διπλή μάλιστα! Το έχω με την flip case της Xiaomi και σήμερα μου έφυγε από τα χέρια, άνοιξε η θήκη και έσκασε με την οθόνη κάτω! Μέχρι να το σηκώσω και να δώ ότι δεν είχε τίποτα, εκτός από μια πολύ πολύ μικρή γρατζουνιά, είχα χάσει 2 χρόνια από την ζωή μου. Αύριο κιόλας του βάζω το tempered glass που έχω παραγγείλει.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Aν το παρατηρείς κυρίως στα μενού των ρυθμίσεων είναι κάτι που το έχει η ROM (σχεδιασμός θέμματος) και όχι η οθόνη. Αν δεν είναι κάτι ενοχλητικό και δύσκολα ανυχνεύσιμο, γνώμη μου είναι να μην δώσεις σημασία.” Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά η γκριζάδα δεν είναι μόνο στο μενού των ρυθμίσεων αλλά και αλλού. Δεν είναι κάτι ενοχλητικό, απλά χαλάει την τελειότητα της συσκευής.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από gripas4: “Καλησπέρα. Χαιρετώ την παρέα. Κάτοχος της εκπληκτικής συσκευής Μι3 16 GB εδώ και 2 μήνες και ακόμα εκπλήσσομαι από τις δυνατότητες τόσο της συσκευής όσο και του λογισμικού που φοράει. Έχω όμως ένα θεματάκι. Σε λευκές σελίδες έχω την εντύπωση ότι η οθόνη στο κάτω 1/5 μέρος της προς την πλευρά των πλήκτρων κάνει ένα ελαφρύ γριζάρισμα. Δηλαδή στο σημείο αυτό η οθόνη δεν φαίνεται να είναι τόσο λευκή όσο στο υπόλοιπο μέρος της. Η διαφορά είναι τόσο ανεπαίσθητη που δεν ήμουν σίγ…