Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 202.

• Παράθεση από adisson: “Τελικα το ανοιξαμε και οντως ηταν βλαβη στο ακουστικο...Αναμενουμε εντος των ημερων το ανταλλακτικο ” Το prime του αδερφού μου έχει ανάλογο πρόβλημα το οποίο δεν είναι σίγουρο αν προέρχεται από soft ή hardware. Μετά από τα wipes που του έκανα φαίνεται να είναι εντάξει :αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος θα μπορούσες να μου πεις από που πήρες το ανταλλακτικό για να το έχω υπόψη μου;

• Πείτε μου εσείς ποια είναι η πιο όμορφη. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10563/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10564/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10565/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10566/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10567/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10568/

• Antutu score από τα xiaomi

gripas4 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Φιλε gripas γιατί είναι με κόκκινα στη βαθμολογία σου? ” Δεν ξέρω φίλε. Μάλλον το 'καψα το εργαλείο!! Παράθεση από mass22: “6.1.28 ... Καλά τα πάει.. Γρήγορη Ρομ.. Κανένα πρόβλημα απολύτως.. 10/10 Παράθεση από gripas4: “Αν ο Χάιλαντερ είχε κινητό, Mi3 θα είχε! ” Λογικά είναι με cm αυτό το σκορ έτσι; ” Με Carbon 5.1.1 είναι.

Μήνυμα

Αν ο Χάιλαντερ είχε κινητό, Mi3 θα είχε!

• Άλλη μια απόδειξη ότι η μπύρα μπορεί να κάνει τα πάντα!

Μήνυμα

Μπα... Έσβησα ό, τι παλιό είχα και αυτό είναι ό, τι βγήκε με την τελευταία έκδοση του Play store:0

Μήνυμα

Ορίστε τι βγάζω εγώ:

Μήνυμα

Ευχαριστώ. Το κατέβασα, προσπαθώ να το εγκαταστήσω αλλά μου λέει οτι η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί. Θα το κοιτάξω και αλλού

Μήνυμα

Μήπως έχει κανένας το .apk της προηγούμενης έκδοσης 5.7.3 γιατί όπου και να το βρίσκω δεν μου δουλεύει. Θέλω να δοκιμάσω το mi3 μου με την παλιά εκδοση γιατί με την καινούργια έχω πολύ μεγάλες διαφορές από αλλά mi3 που βλεπω.

• Mirroring με Smart TV

gripas4 - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Δοκίμασε αυτό ή αυτό. Επίσης, αν θες τηλεχειρισμό από το κινητό πολύ καλό είναι αυτό.

• Προς το παρόν είμαστε πρώτοι. Ελπίζω να μην μας κάνουν τα περυσινά.

• Κανονικά μόλις ενεργοποιήσεις τον Goofgle λογαριασμό σου στο Mi4 θα φαίνονται σε αυτό οι επαφές σου ακόμα και αν δεν έχεις κάρτα SIM μέσα. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε μια εφαρμογή όπως αυτή στο Samsung και μετά κατέβασέ την στο Mi4 και θα έχεις και τα sms και τις κλήσεις στο Mi4 αν θέλεις.

Μήνυμα

Ο γερόλυκος Mi3 δεν το βάζει κάτω!

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από spiros.petas: “Caeser: Εκανα οτι μου ειπες ,εβαλα την TWRP και flasarisa και ολα καλα. Κατεβασα και εβαλα την xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes-stable-v7.0.6.0..zip(Οπως ειναι στο στικακι) Μετα με την TWRP εκανα οτι και εσυ,στην αρχη του οδηγου.ΑΛΛΑ δεν εγινε η εγκατασταση με το reboot system ξεκινησε το κινητο και ειναι κολλημενι στο ΜΙ Σε παρακαλω τι να κανω; Μπορω να γυρισω στην προηγουμενη κατασταση το κινητο SOS !!!! ” Κατ'αρχήν ΗΡΕΜΗΣΕ... Φυσικά και μπορείς…

• Συγχαρητήρια Caeser για τον πλήρη και αναλυτικό οδηγό. Εγώ έχω ένα στικάκι γεμάτο με ROMS, Kernels, Gapps κλπ για να αλλάζω συνέχεια ROMS, είτε MIUI είτε Customs. Πάντα χρησιμοποιώ την παραπάνω μέθοδο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Να δώσω και ένα άλλο μικρό tip με την χρήση του TWRP που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για συσκευές με μικρή χωρητικότητα χωρίς επέκταση μνήμης, όπως το δικό μου Mi3 16GB και αφορά το backup. Κάνω nandroid backup χρησιμοποιώντας το TWRP και μόλις μπω ξανά στο σύστημα με τον E…

• Εγώ όταν θέλω να σβήσω τα πάντα κάνω το εξής. Βάζω όποια RΟΜ θέλω σε ένα στικάκι USB και κουμπώνω το στικάκι στο κινητό. Μπαίνω στην TWRP Recovery και στο WIPE μπαίνω Advanced Wipe και μαρκάρω τα πάντα εκτός USB OTG. Όταν τελειώσω δεν θα έχει μείνει τίποτα στο κινητό, ούτε δεδομένα ούτε σύστημα. Μετά πάω Mount και κοιτάζω να έχει τικαριστεί το κουτάκι USB OTG. Πηγαίνω INSTALL, βρίσκω το στικάκι και κάνω εγκατάσταση της ROM που έχω φορτώσει. Μετά κάνω επανεκκίνηση κει έχω ένα κινητό μόνο με την R…

• Μη μας λες ψέμματα ότι το Ducia δεν έπαθε τίποτα. Εγώ άλλα έμαθα, έχω και αποδείξεις!

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από gripas4: “Με την TeslaOS που έχω χρησιμοποιήσει έβγαλα το υψηλότερο σκορ στο Antutu, πάνω από 47300! Βέβαια, δεν είχα καθόλου εφαρμογές μέσα και δεν είχα αγγίξει το τηλέφωνο για 5-6 ώρες. Επίσης, τώρα τελευταία έχω φορέσει την επίσημη CM 12.1, καθώς και την Dirty Unicorns. Δεν είχα κανένα ιδιαίτερο λόγο που τις άλλαξα, σε δουλειά να βρισκόμαστε! Και όλα αυτά βέβαια μέχρι να βγάλει ο IVAN την 6.0 η οποία μπορεί να είναι έτοιμη και από βδομάδα απ΄ ό,τι λέγεται…

• Δοκίμασε το Kernel Adiutor, που είναι εφαρμογή που ελέγχει τις λειτουργίες του Kernel. Δεν ξέρω αν δουλεύει με τον stock kernel της MIUI αλλά με custom ROMS που τον έχω δοκιμάσει μπορώ και ρυθμιζω την ένταση πολύ εύκολα.