Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 202.

• Με την TeslaOS που έχω χρησιμοποιήσει έβγαλα το υψηλότερο σκορ στο Antutu, πάνω από 47300! Βέβαια, δεν είχα καθόλου εφαρμογές μέσα και δεν είχα αγγίξει το τηλέφωνο για 5-6 ώρες. Επίσης, τώρα τελευταία έχω φορέσει την επίσημη CM 12.1, καθώς και την Dirty Unicorns. Δεν είχα κανένα ιδιαίτερο λόγο που τις άλλαξα, σε δουλειά να βρισκόμαστε! Και όλα αυτά βέβαια μέχρι να βγάλει ο IVAN την 6.0 η οποία μπορεί να είναι έτοιμη και από βδομάδα απ΄ ό,τι λέγεται.

• Παράθεση από spideman3: “Για τα παιδιά που φορούν costum rom αν θέλετε δοκιμάστε την παρακάτω rom. Την είχα τρεις ημέρες λέγεται TeamEOS έμεινα αρκετά ευχαριστημένος και το καλό είναι ότι έχει OTA κάθε εβδομάδα. Και στο antutu 46.900. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την είχα 1-2 μέρες αλλά μου έκανε πολλά FCs ο Chrome και ό,τι άλλο app χρησιμοποιούσα για περιήγηση. Έτσι την αˊλλαξα με την Blisspop η οποία έχει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και είναι γενικά σταθερή. Πρίν…

• Χρόνια σου πολλά. Να ζήσεις να μας κάνεις κοι την MIUI V. 100!!!

• Συμφωνώ. Πρέπει να μάθουμε το όνομα του καταστήματος για να το έχουμε υπόψη μας σε μελλοντικές αγορές. Γιατί όπως λέει και μια παλιά παροιμία: "Once a kinezos, always a kinezos" !! ☺

• Ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια εφαρμογή που επιτρέπει τους 160 χαρακτήρες ακόμα και με μικρά γράμματα. Εγώ πχ χρησιμοποιώ το Textra αλλά υπάρχουν και άλλες.

• Έχει βγει αυτή [ROMS] [NEWS] Now we have first AOSP roms!! | Redmi Note 2 | XDA Forums και αυτή [ROM]Hermes.5.0.2-LRX22G-NEXUS[19/09/2015] - Pg. 2 | Redmi Note 2 | XDA Forums

• Vickmall και SGpost

gripas4 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλημέρα. Μόλις παρέλαβα το Note 2 μετά από επικοινωνία με την Selina. Εγώ αγόρασα με Western Union. Ούτε εμένα δούλευε στην αρχή το tracking number αλλά μετά από λίγο εμφανίστηκε η διαδρομή. Θα σου πρότεινα να μην ανησυχείς και νσ περιμένεις λίγο. Δοκίμασες να το ψάξεις από εδώ: 17track.net/en/ ;

• o MITU έγινε ...Έλληνας!

Μήνυμα

Και το Vickmall το κάνει αυτό. Δύο φορές που έχω παραγγείλει από εκεί μου έχουν στείλει φωτογραφίες. Μια με το περιεχόμενο της συσκευασίας και μια κλειστή. Τώρα μόλις πρόσεξα ότι για το NOTE 2 που παράγγειλα για τον αδερφό μου έχει απ' έξω περιγραφή "home and garden"!

• Μόλις έκανα και εγώ μια μικρή αγορά από eΒay. Ούτε μεταφορά στον balance του PayPal ούτε τίποτα. Με την πρώτη και παρέλαβα και την απόδειξη. Σαν τον παλιό καλό καιρό!

• Xiaomi Mi 4c

gripas4 - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Αυτό εννοώ, ότι υποστηρίζει μόνο τις μπάντες της Κίνας. Αλλά επειδή δεν θυμάμαι που το διάβασα δεν επιμένω κιόλας. Ωράιο κινητό πάντως!

• Xiaomi Mi 4c

gripas4 - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Έχω την εντύπωση ότι προορίζεται μόνο για Κίνα οπότε δεν νομίζω να μας απασχολήσει στο μέλλον.

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Kserw: “Παράθεση από gripas4: “Εδώ είναι και ένας άλλος οδηγός για παραγγελίες με Paypal Εμένα πάντως δεν μου δούλεψε τίποτα. Γι' αυτό και εγώ που ήθελα να παραγγείλω το NOTE 2 για τον αδερφό μου χρησιμοποίησα Western Union για να αγοράσω από Vickmall και τελείωσε η υπόθεση. Στοίχησε βέβαια 10 ευρώ παραπάνω αλλά δεν βρήκα άλλον τρόπο. .” Και το πειπαλ εχει προμηθεια αρα οκ , ειναι πιο ακριβη η γουεστερν αλλα και πιο γρηγορη σε σχεση με το κολπο του πειπαλ.”…

• Εδώ είναι και ένας άλλος οδηγός για παραγγελίες με Paypal Εμένα πάντως δεν μου δούλεψε τίποτα. Γι' αυτό και εγώ που ήθελα να παραγγείλω το NOTE 2 για τον αδερφό μου χρησιμοποίησα Western Union για να αγοράσω από Vickmall και τελείωσε η υπόθεση. Στοίχησε βέβαια 10 ευρώ παραπάνω αλλά δεν βρήκα άλλον τρόπο. .

• Ναι, μια χαρά είναι. Το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ πολύ πιο βολικό παρά να κατεβάζεις ολόκληρη τη ROM

• Έχω δοκιμάσει τον συγκεκριμένο kernel. Επιτρέπει OC αν και δεν το έχω προσπαθήσει. Από μπαταρία πάει πολύ καλά και από RAM τα ίδια. Το μόνο πρόβλημα που είχα είναι ότι σχεδόν κάθε φορά που έτρεχα antutu η συσκευή είχε SOD και έπρεπε να πατήσεις παρατεταμένα το κουμπί εναρξης για να επανέλθει

• Deus164 σου έστειλα ένα PM. Επίσης, επειδή η ROM δεν έχει εφαρμογή για ράδιο μπορείς να εγκαταστήσεις αυτήν από εδώ Stock FM radio app | Sprint HTC One (M8) | XDA Forums . Είναι στο κάτω μέρος της σελίδας.

• Είμαι με την επίσημη με το build της 31/08 και όλα πηγαίνουν μια χαρά. Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Είναι πολύ smooth, με κανένα κόλλημα μέχρι τώρα, χωρίς SOD και πολύ καλή μπαταρία. Το μόνο γνωστό πρόβλημα είναι αυτό όταν χρησιμοποιείς την λειτουγία HDR της κάμερας αλλά λύνεται με εφαρμογή από το Play store. Για την πυξίδα και το ράδιο (αν δεν δουλεύουν), μπορείς να πάρεις τα φιξάκια που έχω από κάτω τα οποία φλασάρεις από recovery. Επίσης έχω και τον Xcelerate. Μόλις βρω τρόπο να τον…

• Antutu score από τα xiaomi

Μήνυμα

Από την επίσημη Cyanogenmod που βγήκε πρόσφατα οι δύο πρώτες και οι επόμενες δυο από την τελευταία GTV. Αν είχα αφήσει τη συσκευή να κρυώσει λίγο παραπάνω πιστεύω θα έβγαζε ένα 1000αρι παραπάνω. Και οι δυο είναι από χθες το βράδυ.

• Miui σε LG G3

gripas4 - - Unofficial MIUI Roms (Port)

Μήνυμα

Εδώ είσαι: MIUI ROM for LG G3 (single SIM) - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Είναι όμως η China 7 ROM. Λογικά, σύντομα θα βγει και η Multi

• Αγορά από banggood

Μήνυμα

Έκανα και εγώ την αγορά μου από το εν λόγω κατάστημα. Πήρα ένα power bank και μια θήκη για Redmi 2 μαζί με ένα tempered glass χρησιμοποιώντας πιστωτική Πειραιώς. Εύκολη και γρήγορη η διαδικασία, μου έστειλαν αμέσως την επιβειβαίωση της παραγγελίας. Το μαγαζί πάντως έχει τα πάντα. Μακάρι να πουλά και γνήσια.