Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 202.
-
εφαρμογη tap unlock
gripas4 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕγώ έχω flip case στο κινητό και χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή όπως αυτή play.google.com/store/apps/det…xnor.gravityscreenofffree έχω ξεχάσει τι πάει να πει power button. Δεν τρώει σχεδόν καθόλου μπαταρία και είναι πολύ βολική και στο κλείσιμο αφού με το κλείσιμο της θήκης κλείνει και η οθόνη.
-
Απατεώνες στο car.gr
ΜήνυμαΕντάξει, καλό το Mi5 αλλά σαν το Mi6 υπάρχει,,,
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από fraris: “Πολύ χαμηλο σκορ με την multi των κινέζων... 1be58ff8ff96dc707acf9b3f9942eae7.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το έχεις σε performance; γιατί έχω δει τεστ στο YouTube να βγάζει πάνω από 61-62000
-
Samsung galaxy tab pro 8.4
ΜήνυμαΑν έχεις flip θήκη δοκίμασε αυτήν: play.google.com/store/apps/det…ovum.inceptum.smartscreen
-
Εγώ εδώ και μια βδομάδα περίπου χρησιμοποιώ την Glade που είναι βασισμένη σε CM 12 5.0.2 ( [ROM][5.0.2][OFFICIAL]Glade Rom | Xiaomi Mi 3 | XDA Forums ). Πολύ καλή και σταθερή ROM με κανένα Reboot ως τώρα και καλή διαχείριση μνήμης. Το μόνο bug είναι ότι δεν γράφει το video και ότι καμιά φορά δεν μπαίνει η συσκευή σε deep sleep αλλά το ψάχνω να βρω ακριβώς αν οφείλεται στην ROM ή κάπου αλλού.
-
Παράθεση από spideman3: “ Σαν Έλληνας τώρα λέω μήπως είναι κάποιο τρικ να μας δηλώσει ότι πλησιάζει η ώρα για να πάρουμε την LOLLIPOP?” Όχι, είναι η επέτειος των 5 χρόνων της Xiaomi
-
ΜήνυμαΠύ-πύ-πύραυλος! Με CM 12 και ίσως όχι τις καλύτερες συνθήκες μέτρησης.
-
Παράθεση από maddoctor: “Κοιτούσα στο αγγλικό φόρουμ τι διορθώνει η νέα έκδοση που θα έχουμε αυτή την εβδομάδα και είδα το εξής.... Fix - Blue screen error in booting up (Mi 3) (03-19) Από πότε είχαμε Windows μέσα στο κινητό και βλέπουμε BSOD!? ?(” Σε λίγο καιρό είναι πιθανό να δούμε Windows 10 αφού ετοιμάζεται ειδική έκδοση για το Mi4. Πιο μετά μπορεί να δούμε και για άλλα Xiaomi. Πάντως η Blue screen εμφανίζεται στο δικό μου Mi3.
-
Tempered Glass Screen Protector
gripas4 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΈχω μια Nilkin στο Mi3 μου. Κάποτε μου έπεσε στο οδόστρωμα με την οθόνη προς τα κάτω αλλά ούτε που αγχώθηκα ότι θα είχε πάθει κάτι. Το σήκωσα και όλα καλά. αξίζει και με τα παραπάνω τα 10-15 ευρώ που στοιχίζει.
-
ΜήνυμαΜε την δικιά μας το μέτρησα. Πάντως, το Redmi 2 έβγαζε χαμηλότερο σκορ από το Redmi 1s της μάνας μου.
-
XIAOMI MI3 & XIAOMI RED RISE 1S
ΜήνυμαΠήγες Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί > Όλα > Google για να επιλέξεις να συγχρονίζονται οι επαφές και το ημερολόγιο;
-
ΜήνυμαΔιάβασε πρώτα εδώ: xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/88-Mi-Pad/
-
ΜήνυμαΔεν είναι απαραίτητο. Αν είσαι ευχαριστημένη με την ROM που ήδη "φοράς" μπορείς να παραλείψεις την εβδομαδιαία αναβάθμιση. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι έχεις την Developer ROM και όχι την Stable της οποία η αναβάθμιση έρχεται σε αραιότερα διαστήματα.
-
ΜήνυμαΩραία! Αν μπορέις μόνο γύρνα στα ελληνικά γιατό μας βγαίνουν τα μάτια να σε διαβάσουμε . Ευχαριστώ.
-
ΜήνυμαΆμε πρώτα στο "Κέντρο Ασφαλείας" μετά "Δικαιώματα", μετα "Αυτόματη έναρξη" και ενεργοποίησε τις εφαρμογές που θες να λαμβάνεις ειδοποιήσεις χωρίς να τις ανοίγεις ( πχ viber, messenger). Όπου θες πήγαινε στα "Δικαιώματα" και ενεργοποίησε την "Προβολή αναδυόμενου παραθύρου".