Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 202.
-
Antutu score από τα xiaomi
gripas4 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝέα μέτρηση με την τελευταία ROM. Όχι και άσχημα νομίζω
-
Ψήφισα, βέβαια. Αλλά πού είναι το μεταλλιάκι μου;; Πηγαίνω στις προσωπικές μου πληροφορίες και δεν βλέπω τίποτα. Μας φάγαν τα κυλώματα!
-
Αναλογικά με το πληθυσμό μας πάρα πολύ καλά. Μπράβο μας!
-
Ωραία, σε ευχαριστώ. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό. Τουλάχιστον στις τελευταίες 5-6 ενημερώσεις έχω να λάβω αυτές τις εφαρμογές.
-
Είναι φυσιολογικό στις τελευταίες εκδόσεις της ROM να μη λαμβάνω κάποιες πρόσθετες εφαρμογές όπως MiBand, MiRouter και IR Remote?
-
Ωραία δωράκια! Ευχαριστούμε.
-
Παράθεση από maddoctor: “Να επισημάνω ότι εφόσον έχετε συνδέσει πάνω στον ρούτερ και κάποιο usb σκληρό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλο ένα χαρακτηριστικό που περιέχει ο client για το pc -> κατεβάζει torrent! Έτσι δεν χρειάζεστε κατεβαστήρι Βέβαια δεν ξέρω πως επικοινωνεί, και τι γίνεται. Του έβαλα δοκιμαστικά να μου κατεβάσει 2 αρχεία από free tracker και θα επανέλθω όταν κατέβουν.” Κατάφερες να κατεβάσεις κάτι τελικά; Εγώ μπήκα από το κινητό στο pirate bay, κλίκαρα πάνω στο εικονίδιο του Magn…
-
Δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο το full wipe. Και εγώ πέρασα κατά λάθος την αγγλοκινεζικη και μετά για να την ξεφορτωθώ απλά φλασαρα από πάνω την δική μας την 4.10.31και όλα καλά.
-
Παράθεση από manousid5: “Τι έγινε ρε παιδιά;Μου έβγαλε ενημέρωση απο την αναβάθμιση.. Πρωτη φορά έγινε αυτό.. Είναι για τη multi? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro” Για την multi είναι. Την πάτησα και την έβαλα και εγώ. Μου παρουσιάζει το γνωστό πρόβλημα με την ελληνική γραμματοσειρά και επίσης δεν έχω υπηρεσίες google. Θα περιμένω να βάλω την δικιά μας να "δω φως".
-
Αφαιρέθηκε ο OTA updater ή απλά σε εμένα δεν μου πέρασε; Επίσης δεν έχω το MiWiFi και σε λίγο καιρό θα το χρειαστώ!
-
Και σε εμένα κάνει επανεκκινήσεις χωρίς να έχω καταλάβει ακριβώς πότε προκαλείται. Μπορεί να είναι όταν βγαίνω από τον Chrome ή κάποια από κάποια άλλη εφαρμογή.
-
Παράθεση: “Όταν με το καλό σου ερθει πες μου αν κάπου κολλήσεις. Εγώ την πρώτη φορά τον σέταρα από την εφαρμογή του κινητού στα κινέζικα. Γενικά είναι πανεύκολο το σετάρισμα. Δεν θυμάμαι αν το γράφω πιο πίσω, πρόσβαση στον ρούτερ έχεις στην διεύθυνση 192.168.31.1” Να σαι καλά, Σε ευχαριστώ. Κάτσε να έρθει και βλέπουμε.
-
Παράθεση από prekasg: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από prekasg: “Παράθεση από tora33: “Παράθεση από prekasg: “μετα το login που εμφανιζει αυτο Please input dynamic password generated by Mi Security Token τι κανω ;;;” login , που προσπαθείς να συνδεθείς ? σου λέει να κάνεις λογαριασμό στην Mi ? βάλε το password ” στο 小米云服务 - 你的个人数据中心 εχω κωδικο πανω απο χρονο, αφου βαλω username kai pass μετα μου εμφανιζει να κανω αυτο αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω ... παλια εμπαινα κατευθειαν χωρις να ζη…