λοιπόν, πρώτα από recovery flash το xposed-v88.1-sdk25-arm64-MIUI9-by-Psy_Man.zip και μετά install το xposed.installer_3.1.5 (από apkmirror πχ) και είσαι κομπλέ
ψαχνω για xposed, εχω miui 9.5.5 - nougat 7.1, αρχιτεκτονικη ειναι arm8l και ειμαι root με supersu αν μπορει κανεις να βοηθησει γιατι δοκιμασα το κανονικο, εκανε boot, αλλα μετα απο λιγο μαυρισε η οθονη.. βρηκα κι αλλο ενα αλλα ειναι arm64, δεν νομιζω να μου κανει ευχαριστω προκαταβολικα edit: άκυρο, βρέθηκε, παίζει, κομπλέ
Επίσης έχει βρει κανένας τρόπο να αλλάξουν θέση τα κουμπιά; Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι, θέλω τα πρόσφατα δεξιά και το πίσω αριστερά edit: κι αυτό βρέθηκε
μα δεν χρειάζονται εγκαταστάσεις κανονικά, εφόσον δεν θα μπει ρομ, στη στημένη ρομ δεν θα μπει; έτσι το είχα κάνει στο lg, stock rom, του έβαλα recovery κι έμειναν όλα όπως ήταν
χαχα τρομαξα, ιστορικη μερα που ειναι (συμπληρωνονται επιτελους οι 360 ωρες!), σορυ για το πρηξιματακι παιδια, μια τελευταια ερωτηση: το backup ποιο βημα ειναι; ποτε παιρνω; μετα το supersu ή πριν;;
Παράθεση από fog: “Η επίσημη rom με twrp δεν κάνει boot. ” ωπα, κατσε, τι εννοεις; εγω αυτη εχω: 475c3b16a406f745046d2f77ea377ac8.jpg (αναβαθμισμενη προσφατα σε 9.5) δεν θα μου κανει boot και θα πρεπει να βαλω custom rom;
Παράθεση από makis1024: “Χάνεται σε official rom , το twrp και SuperSu , φλάσαρες twrp και SuperSu για root και τροποποίηση του boot image; Εάν όχι, δεν χάνεις τίποτα. Σε China locked bootloader μπορεί και να σου βγάλει μήνυμα ότι δεν μπορεί να μπουτάρει με άλλη ρομ πλην της China official , αλλά δεν βλέπω τον λόγο να σου πετάξει τέτοιο μήνυμα , αφού με global rom είσαι και τώρα. ” ειναι διαφορετικα βηματα το φλασαρισμα του twrp & του supersu ή μπορουν να γινουν και στο ιδιο;; (στο fastboot εννο…
ήθελα να πω ότι δεν με καίει να παίρνω τα updates αρκεί να βρω τρόπο να μην με πρήζει edit: οκ, την έβαλα την ενημέρωση, όλα καλά, 9.5.5 πλέον, ευχαριστώ πολύ!
Παράθεση από makis1024: “Στην πρώτη ερώτηση , σε ξεκλείδωτο πλέον bootloader , φλασάρεις twrp και στην συνέχεια SuperSu, ή magisk και θα είσαι και root ή lazyflasher και θα μπουτάρει χωρίς όμως να είσαι root. Σε κάθε αναβάθμιση όμως θα χάνεις και twrp και το root. ” θα μπουταρει αλλα με την ιδια ρομ, ετσι; δεν θα μου την φορμαρει; σε περιπτωση που δεν θελω να αλλαξω εννοω πρεπει να μαρκαρω καποιο option στο twrp διαβασα για να το κανει αυτο; οσο για την αναβαθμιση, οκ, δεν με ενδιαφερουν τοσο οι…
ναι, δεν εχω φλασαρει κατι, εχω κανει αιτημα για ξεκλειδωμα bootloader, αλλα ειμαι στην αναμονη των 360 ωρων.. (αλλες 5 ημερες) αλλες δυο (μικρουλες..) ερωτησεις: 1) θελω να ξεκλειδωσω τον bootloader και να βαλω twrp, αλλα να κρατησω αυτη την ρομ, απ οτι μου ειπαν/ειπατε δεν γινεται γιατι θα κανει φορματ και θα ζητησει να του περασω ρομ, δεν υπαρχει τροπος/workaround; π.χ. σκεφτομαι ας πουμε οτι μπαινω στην twrp recovery και παιρνω backup και κανω restore, θα "το καταλαβει"; 2) σε ασχετες φασεις…
ερωτηση: μου ηρθε το update 9.5, μου θυμιζει καποιος τι χανεται αν το κανω και πρεπει να το ξαναπερασω; ετσι ειχα διαβασει καπου, οτι κατι χανεται, αλλα δεν μπορω να θυμηθω τι, οι αδειες;;;
χωρις συμπιεση πρεπει να ειναι αυτο, ετσι; το κανεις χωρις για να παιρνεις αρχεια απο μεσα οταν χρειαστεις, ετσι; γιατι η συμπιεση το πηγαινε στο 1/3 περιπου θυμαμαι
εχω βαλει τις συσκευες μου, το σ/κ το εκανα, τελοσπαντων, το redmi note 5a (ugglite) εχω και οπως ειναι lite το κινητο, ψαχνω και μια lite επιλογη και με ενδιαφερει μιας και ρωτησες για την παιρνω nandroid backup/image ευκολα και γρηγορα
Παράθεση από amavroudis: “Για δοκίμασε αυτό: το 4G μπορείς να το ενεργοποίησης κανονικά απλά στέλνεις 4G στο 1333. Τωρα το είδα οτι απάντησες... ” αυτο ειναι για cosmote, googlαρα κι εγω, αλλα δεν ειδα να υπαρχει κατι για wind