Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 548.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tzemelini: “Πρέπει να βάλεις driver... Το έχω κάνει δοκιμή και εγώ σε win7 και ζητάει drivers... ” Drivers υπαρχουν. Το προβλημα τελικα λυθηκε, αφου το λαπτοπ για να δεχτει αρχεια με bluetooth πρεπει να επιλεξω την"Αποστολη ή ληψη αρχειων μεσω Bluetooth ' 2ce0f68702729be7441e564dc952c1e3.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Bluetooth προβλημα
ΜήνυμαΜπορω να στειλω κ ναλαβω αρχεια σε αλλο κινητό με Android 6.0.Μπορω επίσης λνα λαβω αλλα οχι να στείλω αρχεια στο λαπτοπ(windows 10)μεσω bluetooth. Εκανα διακοπη κ επανασυζευξη μεταξυ τους, αλλα ματαια...... Καποια λυση? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Δες λίγο εδώ” Ευχαριστω Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Pop up ειδοποιήσεις
ΜήνυμαΧωρις να ξερω τον λογο δεν λειτουργούν οι popup ειδοποιήσεις.. π. χ μου στέλνουν μηνυματα στο messenger και δεν λαμβάνω ειδοποίηση ληψης μηνυματος... πρεπει να ανοιξω το messenger για να διαπιστώσω οτι εχω μηνυμα. Το ίδιο και.με.το simplest reminder. Ενω επρεπε να με ειδοποιει για μια υπενθύμιση,αυτο παραμενει σιωπηλο. Τι γίνεται? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διπλές εφαρμογές
ΜήνυμαΤι είναι η ρύθμιση "Διπλές εφαρμογές" στο μενού των ρυθμίσεων? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Το κατέβασες από Google play; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” ναι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “3. Πολλαπλές Ειδοποιήσεις Εφαρμογών Επειδή μπορεί να έχουμε πολλές εφαρμογές που εμφανίζουν ειδοποιήσεις, θα πρέπει να βλέπουμε ότι έχουμε ειδοποιήσεις και από ποιες εφαρμογές, αυτό γίνεται από την γραμμή κατάστασης της συσκευής μας. Επίσης για να βλέπουμε τις ειδοποιήσεις στην γραμμή κατάστασης θα πρέπει να ανοίγει η οθόνη μας. α) Ρυθμίσεις ---> Γραμμή κατάστασης ---> Προβολή εικονιδίων ειδοποίησης --> Σέρνουμε το κουμπί δεξιά να γίνει μπλε - "ΟΝ" Ρυθμίσεις β) Ρ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Ο αριθμός 3 του οδηγού δεν σε καλύπτει; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το εννοεις αριθμός 3? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Καλημέρα. Για το Notification bar δες εδω-----> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8. Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα σου μάλλον θα πρέπει να εγκαταστήσεις την εφαρμογή της Google από το playstore. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ευχαριστω πολυ για τον οδηγό..... αλλα κάνει αναφορά για εμφάνιση ειδοποιήσεων στην οθόνη κλειδώματος. Εγώ, oμως, θέλω να έχω εικονίδιο της ειδοποίησης - εφαρμογής κολλημένο όπως η ώ…
-
Pinned notifications
ΜήνυμαΣτο notification bar φαίνονται μόνο η ώρα, μπαταρία κλπ Πως, λοιπόν, είναι δυνατό οι ειδοποιήσεις των εφαρμογών να αφήνουν εικονίδιο στη notification bar? Προς το παρόν, λαμβάνω μόνο ηχητικες ειδοποιήσεις των εφαρμογών κ πρέπει να κάνω scroll down για να τις διαβάσω Επισης, πως αποκτούμε πάλι το Google search, ώστε με ένα πάτημα στην συντόμευση της εφαρμογής, να ανοίγει απευθείας το πληκτρολόγιο και να κανουμε γρήγορα την αναζήτηση. (Ο Μo browser έχει κινέζικους searchers) Στάλθηκε από το Redmi …
-
Αποφυγή οθόνης κλειδωματος
ΜήνυμαΥπάρχει δυνατότητα αποφυγής της οθόνης κλειδώματος?... δλδ η συσκευή να ξυπνα απευθείας στην αρχική οθονη Στην μπάρα ειδοποιήσεων μπορούμε να έχουμε γρήγορη πρόσβαση στην ρύθμιση ήχου? (οπως γίνεται με την φωτεινότητα) Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Root?
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Ναι SuperSU Download χύμα στο ροοτ του κινητού και install του zip ” Πριν ή μετα το install θελει καποιο wipe?
-
Root?
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Root εάν θέλεις εγκαθιστάς το supersu μέσα από twrp. ” Yπαρχει καποιος οδηγος?
-
Root?
ΜήνυμαΗ τελευταία ελληνικη xtrv beta ειναι ρουταρισμενη?
-
Unlock bootloader προβλημα
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Καλά έκανες αλλά πρέπει να ακολουθήσεις την 1η μέθοδο,με το spflash tools. ” Τhanx
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Έχεις μαιμουδο-ρομ και δεν μπορείς να το κάνεις μέσω udater. Μελέτησε προσεκτικά αυτό Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) και ότι βοήθεια χρειαστείς εδώ είναι τα σαίνια που θα σου λύσουν κάθε απορία.” Αυτο εκανα.... και μετα τη διαπιστωση ότι εχω κλειδωμένο bootloader έπρεπε να εγκαταστήσω την officila china dev..... aλλα κολλησα
-
Unlock bootloader προβλημα
ΜήνυμαΤο κινητο εχει global stable miui 8.0 stable 8.0.7.0(LXKCNMA) και κλειδωμένο bootloader. Κατεβασα την οfficial china dev rom για να ξεκλειδωσω τον bootloader και μέσω updater app προσπαθησα να κανω install την official china rom dev.... αλλα δεν αναγνωρίζει το πακέτο της china rom. Βγαζει μήνυμα :Cant verify update package Τι να κανω?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Για ακόμα πιο πολύ σιγουριά, ο Χ20 τρέχει στα 2,1 και ο Χ25 στα 2,5... Χ20 έχει ΜΟΝΟ η 3/32 έκδοση. :)” Συνεπως οποια συσκευη εχει 3/64 ειναι χ25
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Δεν δίνει πάντα ασφαλή αποτελέσματα το aida64, ψάξε το όμως γιατί από ότι ξέρω μόνο το 3gb ram/32gb rom έχει τον helio x20, όλα τα άλλα τον helio x25.” Το 3/64 ειναι δεδομενο... κ ολα τα test apps που έτρεξα λενε για χ25
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Μπορείς να τρέξεις ένα AIDA64 για να είσαι σίγουρος!” Σε ολα τα τεστ( και στο aida64) λέει για χ25..... ολα οκ