Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 548.

• RE:

ail31ou - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Souits: “Παράθεση από ail31ou: “Παιδια θα ασχοληθειτε με το redmi pro? ...ή δεν ειναι στα σχεδια σας κατι τετοιο ? ” Τι εννοείς φίλος;;;” Εννοω 8.2 για redmi pro

• TWRP 3.0.3.0

ail31ou - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Καινούργιο twrp:New TWRP 3.0.3.0 for Redmi pro by Hanuma50 - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Το κάνουμε install?

• Παιδια θα ασχοληθειτε με το redmi pro? ...ή δεν ειναι στα σχεδια σας κατι τετοιο ?

• RE:

ail31ou - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από theo_ts: “Παράθεση από Giorgos Karavidas: “Παράθεση από ail31ou: “Τσεκαρες τι γινεται με το 4G στα slot 1 και 2?Τσεκαρες τι γινεται με το 4G και με 2 κάρτες sim στα slots? Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κοιτα φιλε αυτο που σου ειπε ο @ail31ou ωστε αν ειναι οκ να το βαλουμε....Αραγε πως βλεποπυμε αν το κινητο μπαινει σε deep sleep ” Εβαλα και την 2η καρτα αλλα δεν εχω ενεργοποιήσει το 4g. Η πρωτη παιζει κανονικα 4g και η 2η σε 3g. Άσχετο.....η cosmokarta εχει …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από koziris: “την τελευταία dev έχω.. γενικά το παρατηρώ.. χτες έβαλα το πατς που αναφέρετε ποιο πάνω για το deep sleep. Αν και ήδη έμπαινε εμένα... Αλλά το έχω παρατηρήσει καιρώ.” Εχεις παρατηρησει μεγαλυτερο battery drainμε την τελευταια ρομ σε σχεση με παλιοτερες ρομ?.. Αλλα μειονέκτηματα της τελευταίας ρομ?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από koziris: “Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά... Εμένα το κινητό μου μπαίνει κανονικά σε sleep , αλλά έχω παρατηρήσει μετά που το παίρνω στα χέρια μου μετά από ένα. Βράδυ.. τα πρώτα 2% πέφτουν πολύ γρήγορα.. σε εσάς ισχύει;” Τι ρομ εχεις?.. Εχεις πατσαρει κατι?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από theo_ts: “Παράθεση από theo_ts: “ Το ένα patch πέρασα απο εδώ: Fix Deep Sleep in Standby Mode. Battery Drain Solution (Update 2017/02/14) - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum το fix deep sleep Αύριο τα νεότερα να δουμε αν έκανε δουλεία ” Καλημέρα Το κινητο τελικά μπήκε σε deep sleep το βράδυ. Απο τις 2 μέχρι τις 9 κατανάλωσε 3% μπαταριά( είχε 99% και πήγε στο 96% ) με ανοιχτά wifi, δεδομένα, page manager(fb), instagram, 3 mail, messenger, call confirm awesome-smiley-emoticon.gif…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από theo_ts: “Παράθεση από theo_ts: “ Το ένα patch πέρασα απο εδώ: Fix Deep Sleep in Standby Mode. Battery Drain Solution (Update 2017/02/14) - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum το fix deep sleep Αύριο τα νεότερα να δουμε αν έκανε δουλεία ” Καλημέρα Το κινητο τελικά μπήκε σε deep sleep το βράδυ. Απο τις 2 μέχρι τις 9 κατανάλωσε 3% μπαταριά( είχε 99% και πήγε στο 96% ) με ανοιχτά wifi, δεδομένα, page manager(fb), instagram, 3 mail, messenger, call confirm awesome-smiley-emoticon.gif…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από stamatisv: “Το συγκεκριμένο patch έχει μπει μερικώς στην ελληνική rom γιατί ήταν αυτό που δημιουργούσε το πρόβλημα με το 4G στην 2η slot.” Συνεπως, εαν εχουμε την τελευταια ελληνικη ρομ, βαζουμε το patch γνωρίζοντας οτι θα έχουμε θεμα μετο 4G στο 2ο slot ή δεν το βάζουμε ? Αν έχουμε παλιοτερη ελληνική ρομ?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από theo_ts: “Μόλις πέρασα το patch σε xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRVbeta1_7.2.16 rom. Περισσότερα αύριο. Αν και μέχρι στιγμής δείχνει να φτιάχτηκε το πρόβλημα. jumping-for-joy-smiley-emoticon.gif” Εγκατεστησες και τα 2 patch? Εχει δοκιμασει κανεις αυτο εδω? : Fix Deep Sleep in Standby Mode. Battery Drain Solution (Update 2017/02/14) - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από georgeth50: “Καλησπερα, εγώ έβαλα τρία προγράμματα για την κάμερα. Open camera, camera MX, cymera. Το ένα συπληρωνει το άλλο. Δοκιμάστε τα και θα σας αρέσουν. Το τρίτο είναι για selfies. Δείτε τα και στο YouTube αν δεν θέλετε να τα κατεβάσετε και επιλέγετε ανάλογα.” Οκ!

• Καινούργιο twrp:New TWRP 3.0.3.0 for Redmi pro by Hanuma50 - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Το κάνουμε install?

• Battery drain

Μήνυμα

Παιδια, σαν λύση για το Battery drain δοκίμασε καποιος αυτόen.miui.com/thread-388933-1-1.html?

• Παράθεση από ail31ou: “ Τι εννοείς? ” ποια αλλαγη? Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από oceanus: “(Hidden Content)Σε όποιον αρέσει μου στέλνει τι φωτο που γουσταρει και το αλλαζουμε” Τι εννοείς?

• Bootloader Unlock [SOLVED]

Μήνυμα

Παράθεση από mafia265: “Δλδ δν παει με μνμ στν xizomi και μστο ξεκλειδωνουν αυτοι? ” Μπαινεις κ ακολουθεις κατα γραμμα τον οδηγο: εδω Aπο την χiaomi παιρνεις το οκ για να ξεκλειδωσεις,αλλα πρωτα πρεπει να τσεκαρεις αν ειναι ή οχι ξεκλειδωτος ο bootloader .Γιαυτο σου λεω ακολουθησε πιστα, και με την σειρα που τα λεει ,τον οδηγο. Βημα-βημα οσα λεει.Μην βιαζεσαι.Ο οδηγος ειναι σωστος και πληρης

• RE: Bootloader Unlock

Μήνυμα

Παράθεση από mafia265: “Παιδια βοηθεια! Θελω να περασω Ελληνικη rom στο redmi pro αλλα μαλλον ειναι κλειδωμενο... Μολις δωσω εντολη για twrp μ λεει κατι κουλα (C:\adb>fastboot boot twrp.img downloading 'boot.img'... OKAY [ 0.661s] booting... FAILED (remote: oem unlock is false) finished. total time: 0.665s)! Πως το ξεκλειδωνω το ρημαδι???!!!” Μην αγχώνεσαι υπάρχει οδηγος στο φόρουμ για τοπως φλασαρουμε για 1η φορα την ελληνικη ρομ στο redmi pro

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Ρε @stamatisv μία χαρά κατάλαβα τι είχες πει. Απλά εξηγούσα πως έχουν τα πράγματα. Ξέρω ότι το κατέχεις αδερφέ... Φαίνεται. No worries” Ναμην τρωμε και τις σαρκες μας... . Εδω ολοι(παλιοι αλλα κ νεοι) είμαστε για αλληλοβοηθεια και λυσεις κ οχι για κοντρες

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από stamatisv: “@mixaliscy μάλλον αναφέρεσαι σε αυτό: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ​ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ CHECK . Προσωπικά δεν ισχυρίστηκα οτι είναι καλό να προχωρήσεις με unofficial unlock ή τυχαία τελείως, παρά μόνο οτι δεν έχω δεί redmi pro ξεκλείδωτο με unofficial τροπο και απαντούσα σε ένα thread σε τελείως υποθετική ερώτηση (δεν είχε παραλάβει κάν το κινητό).” Δεν ειπες κανεις οτι ισχυριστηκες να προχωρησουμε με unofficial unlock. Αυτο σου το δίλημμα πως πρ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Ναι η εναλλακτική σου είναι και πολυδοκιμασμενη και είναι οκ. @stamatisv παιδιά όλο αυτό ξεκίνησε, όταν ένα παλικάρι ξεκλειδωτο πέρασε μία μέρα ελληνική Ρομ και όλα οκ. Όταν όμως μετά από καιρό πήγαμε σε άλλο android εκεί το κινητό του (στην αλλαγή) μπρικαρε άγρια και παλεύαμε μέρες να το φτιάξουμε. Σκεφτείτε αυτό να τύχει σε όσους κρατάνε ένα κινητό. Πχ το redmi pro τι έχει να γίνει στο φόρουμ. Γι'αυτό και στην πορεία προστέθηκε όλη αυτή η ιστορία που ως πριν ένα χρόνο …