Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 548.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• RE:

ail31ou - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Καλύτερα να κάνεις τη συζήτηση στο τόπικ του κινητού σου ώστε να το δουν και άλλοι που το έχουν και να σου πουν σε αυτούς τι συμβαίνει Τώρα εδώ χωρίς να το έχουμε, τί να σου πούμε? Εντομεταξύ δεν είπες. Τί ρομ έχεις μέσα?” Το νημα δεν ειναι για το omega? Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Image Stabilization / focus

Μήνυμα

Τελικά τι ισχύει με το stabilization? Χρειαζεται διορθωση? Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από ail31ou: “Τι εννοείς? Πρέπει να δουμε κατι, καπου αλλου? ” μην λαμβανεις υπόψιν το μήνυμα μου. Ήταν ένα πείραγμα για τον Γιώργο...” Οκ Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ail31ou: “Τι εννοείς? Πρέπει να δουμε κατι, καπου αλλου? ” Όχι βρε συνέχισε αυτό που κάνεις..” Οκ Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από derveni: “@ail31ou TWRP > WIPE > FORMAT DATA (δίπλα στο advance wipe) > YES > αφού τελειώσει > HOME (το σπιτάκι) > REBOOT > RECOVERY > SWIPE TO ALLOW MODIFICATIONS > WIPE > ADVANCE WIPE > cache + dalvik art cache + data > HOME > κοιτάς στην εξερεύνηση των windows αν το βλέπει σαν αποθηκευτικό χώρο για να βάλεις πάλι την ρομ μέσα, εναλλακτικά OTG ή SD card > INSTALL > REBOOT SYSTEM ” @geoanto555 Γιώργο βάλε το κειμενάκι του @derveni μαζί με τα υπόλοιπα στο notepa…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “ξεκαθαρος ήταν σίγουρα, ωραίος που το ξέρεις?? 8|” Απεδειξε με το post οτι ηταν ξεκάθαρος και ωραιος σε οσα ανελυσε.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@ail31ou TWRP > WIPE > FORMAT DATA (δίπλα στο advance wipe) > YES > αφού τελειώσει > HOME (το σπιτάκι) > REBOOT > RECOVERY > SWIPE TO ALLOW MODIFICATIONS > WIPE > ADVANCE WIPE > cache + dalvik art cache + data > HOME > κοιτάς στην εξερεύνηση των windows αν το βλέπει σαν αποθηκευτικό χώρο για να βάλεις πάλι την ρομ μέσα, εναλλακτικά OTG ή SD card > INSTALL > REBOOT SYSTEM” Ησουν ξεκάθαρος και ωραιος Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@ail31ou Το format data καλό είναι να το κάνεις κατά την πρώτη φορά που θα περάσεις την Ελληνική rom.” Κατα σειρα πρωτα κανω τα wipe και μετα το. Format data ή παρακαμπτω τα wipe και κανω μονο format? Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@ail31ou Όχι δεν έχω κάτι να προτείνω εξάλλου οι οδηγοί πρέπει να τηρούνται σαν Ευαγγέλια. Για rom μίλησε στο νήμα της συσκευής σου δεν έχω αυτό το κινητό αν σου αρέσει να παίζεις βάλε dev αλλιώς Stable” Συνεπως δεν εισαι υπερ wipe data, wipe internal και format data στην 1η εγκατάσταση της ελληνικης ρομ. Σωστα? Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@ail31ou Αν θέλεις στείλε TeamViewer να σε βοηθήσω έχω την νεα Ελληνική rom έτοιμη και το recovery =============== Φεβ 17th 2017, 2:54pm =============== @ail31ou sorry τώρα είδα ότι έχεις το omega αλλά αν θελεις βοήθεια η πρόταση ισχύει.” Εχεις κατι διαφορετικο απο αυτα που εχει το φορουμ? Τελικα ποια ρομ αξιζει να περασω? Ευχαριστω για το ενδιαφέρον Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@ail31ou Ξεκλείδωσες ???” Ειναι ξεκλείδωτο... συνεχιζω? Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ail31ou: “Οποτε format data... το ξεχνώ ουσιαστικα ” Συνήθως το κάνεις μόνο την πρώτη φορά που θα πας να φλασάρεις μέσω twrp.. Αν το κανες το ξεχνας.” Θα κανω το 1ο φλασαρισμα της ελληνικης rom. Οποτε θα κανω κ format data. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ail31ou: “Format data ποτε κανω? ” Αν σου ζητήσει κάποιο κωδικό ή "δεν βλέπει" το data- internal” Οποτε format data... το ξεχνώ ουσιαστικα Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geox36: “Παράθεση από teopap33: “9H Curved Tempered Glass Film Anti-Scratch Screen Protector For Xiaomi Redmi Pro | eBay ” Tempered Glass 9H 2.5D Film Screen Protector For Xiaomi Redmi Pro Sale - Banggood.com απο ebay δεν βρήκα ,ψάχνω και εγω. μονο απο εδω . είναι σωστή αυτη που λες ; οσο για nillkin δεν έχει για pro απο ότι είδα . του Mi 5 θα κάνει ; nillkin Tempered Glass XIAOMI PRO | eBay ” Παρηγγειλα αυτην: 0.33mm 9H Tempered Glass Anti Scratch Protective Full Film Guard Clear S…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Για πλήρη καθαρισμό κάνεις τα 2 wipe που αναφέρεις. ΄Το system για παράδειγμα(αν δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα) καλά είναι να το κάνεις αν περάσεις από miui σε cm... Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που το κάνουν στην καθαρή εγκατάσταση..” Συνεπως, κανω τα wipe του οδηγου και επιπλεον αν θελω κανω wipe data και internal storage. Format data ποτε κανω? Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικα μπορεί κάποιος να πει ποτε και για ποιο λογο κανουμε wipe system, wipe internal storage καθως και format data? Ευχαριστω

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από ail31ou: “Τοτε στον οδηγο γτ δεν λεει να σβησουμε τα παντα ολα? ” γιατι δεν είναι οδηγός του ..... Αλέφαντου!! :lol:” Γτ ο οδηγός του γνωστού σου, δεν λέει να σβησουμε τα παντα ολα? Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερα να κάνεις wipe το internal storage για αυτό δεν το προτείνει τώρα εγω προσωπικά όταν θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση κάνω και internal Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και γτ να μην κάνουμε clean install σενα κινητό που μολις παραλαβαμε? Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ail31ou: “Kατα τον καθαρισμο του προηγουμενου λογισμικου εαν κανουμε επιπλεον wipe σε system και internal storage,θα εχουμε προβλημα? Eαν επιπλεον κανουμε και Format data? ” Μπορείς να το κάνεις δεν υπάρχει πρόβλημα.. Μετά όμως πρέπει να κάνεις reboot recovery Και install την ρομ.” Οποτε κανουμε wipe system και internal storage καθως και format data. O οδηγος, ομως, γτ δεν τα προτεινει? Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ail31ou: “Παράθεση από takisfrag: “Αφού πρώτα ξεκλειδωσεις θα περάσεις TWRP εκεί θα κανεις τα προβλεπόμενα wipes και format το data όπου θα σβηστούν τα πάντα και έπειτα flash την Ελληνική rom Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εν ολίγοις, προτείνεις να εφαρμόσουμε πιστα τον οδηγο ή να σβησουμε κ κατι εξτρα? Ο οδηγος αφηνειως εχει την internal storage.. γτ το κανει?”