Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 548.

• RE:

ail31ou - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Τι εννοείς εάν κάνεις format data όλα σβήνουν Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δλδ δεν παταμε format data? Τι πρεπει να πατησουμε και γιατι, προκειμενου να φλασαρουμε την ελληνικη ρομ σενα κινητο που. μολις παραλαβαμε? Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από takisfrag: “Ναι έτσι ακριβώς !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τοτε στον οδηγο γτ δεν λεει να σβησουμε τα παντα ολα?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ail31ou: “Kατα τον καθαρισμο του προηγουμενου λογισμικου εαν κανουμε επιπλεον wipe σε system και internal storage,θα εχουμε προβλημα? Eαν επιπλεον κανουμε και Format data? ” Μπορείς να το κάνεις δεν υπάρχει πρόβλημα..Μετά όμως πρέπει να κάνεις reboot recovery Και install την ρομ. Παράθεση: “” ” Δλδ στην ουσια σβηνω τα παντα αποτο προηγουμενο λογισμικο και στο τέλος εχει επιλoγη για reboot recovery την οποια και κλικαρω? Οποτε μπαινω στο twrp και κανω instal…

• Παράθεση από MIUI_ART: “ Επόμενο βήμα είναι να καθαρίσουμε το προηγούμενο λογισμικό από σκουπίδια και διάφορα. Θα μπούμε στο menu wipe/advanced wipe/τικ σε dalvik art cache,cache,data και swipe to wipe.. 14566-Wipe-factory-reset-jpg ” Kατα τον καθαρισμο του προηγουμενου λογισμικου εαν κανουμε επιπλεον wipe σε system και internal storage,θα εχουμε προβλημα? Eαν επιπλεον κανουμε και Format data? Εννoειται πως εχουμε το zip της νεας rom στην micro sd καρτα ,την οποια προφανως δεν κανουμε wipe.

• Ποια ROM στο redmi pro 3/64 σας αρεσει περισσοτερο και γιατi?

• Παράθεση από anestisalm: “Καλησπέρα παιδιά.. Νέος κάτοχος xiaomi το παρέλαβα την προηγούμενη βδομάδα και προχθές πέρασα την τελευταία xtrv stable rom για το Redmi Pro 3/64.( Σας ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτικές πληροφορίες). Προχθές όλη νύχτα με τα πάντα κλειστά η μπαταρία έπεσε γύρω στο 10-15%. Εχθές εγκατάστησα με την 1ο μέθοδο το patch που αναφέρεται στο link στην αρχή του άρθρου, και σήμερα η μπαταρία με τα πάντα κλειστά μου έπεσε μόλις 1%. Επόμενο βήμα να δώ πόσες ώρες θα μου κρατήσει η μπ…

• Πρόβλημα με unlocking bootloader

Μήνυμα

Παράθεση από GAIOKTHMONAS: “Σόρρυ, δικό μου λάθος. Γράφεις "αναμένω" στο πρώτο σου post. Νόμιζα ότι το έχεις ήδη στην κατοχή σου. Μόλις το πάρεις θα ακολουθήσεις τον οδηγό ... ανάλογα και με τη ρομ που θα φοράει (official ή unofficial) ... θα κάνεις τον έλεγχο για τον bootloader και μετά βλέπουμε (λογικά θα είναι κλειδωμένος) ” Φοραει global καθως εχει ελληνικα,,,συνεπως εχει unofficial Oποτε θα κανω ελεγχω bootloader . Ο ελεγχος,ομως, ειναι αξιοπιστος? ....το ρωταω γτ στο νημα εδω υποτιθεται οτ…

• Παράθεση από Bodai: “@ail31ou αφενός ΔΕΝ χρειάζονται τόσο μεγάλες παραθέσεις και αφετέρου ΔΕΝ χρειάζεται να βάζεις την ίδια ερώτηση σε διαφορετικά νήματα. Δεν κερδίζεις τίποτα, απλά σπαμάρεις το forum Η απάντηση σου εδώ => ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ CHECK ” Σεβαστες οι παρατηρησεις......ομως, να σημειωσω,οτι οι απαντησεις ποικιλλουν απο τον εναν χρηστη στον αλλον και τελικα τι οντως ισχυει? Γι αυτο και ρωταω πολλαπλα. Για παραδειγμα, καποιοι μιλουν …

Μήνυμα

Παράθεση από GAIOKTHMONAS: “Όταν λες εκ νέου και με official τρόπο τι εννοείς? Ο τρόπος είναι μοναδικός με αίτημα προς την Xiaomi και λήψη sms ότι έχεις την άδεια. Αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader συνεχίζεις τα βήματα κανονικά. ” Διαβασα αυτο το post εδω οπου στο 1ο μηνυμα του νηματος γινεται λογος για οfficial και unofficial ξεκλειδωμα

• Παράθεση από makisfz: “Καλύτερα να τον κλειδωσεις και να τον ξεκλειδώσεις με τον επίσημο τρόπο γιατί δεν ξέρεις με πιο τρόπο τον ξεκλειδωσαν. Remind note3 pro ” Και πως ξανακλειδωνει?

Μήνυμα

Παράθεση από GAIOKTHMONAS: “Παράθεση από ail31ou: “Μπορεις σε παρακαλω να πεις τα βηματα ενα προς ενα(χωρις πολλες λεπτομερειες ανα βημα) για το πως εγκατεστησες την ελληνικη rom?Ευχαριστω ” Θέλει αρκετό διάβασμα η όλη διαδικασία χωρίς βιασύνη. Υπάρχουν διαφορές σε ορισμένες συσκευές λόγω π.χ. του επεξεργαστή. Διάβασε το οδηγό εδώ και επανέρχεσαι. Καλό θα ήταν να περάσεις στο προφίλ σου και την συσκευή που έχεις για να γνωρίζουμε ποια είναι.Ει ” Αναμενω το redmi pro 3/64 x25 Decacore και ηδη εχω…

• Παράθεση από MIUI_ART: “(Hidden Content)” (Hidden Content)

• Εαν ακολουθησω τον οδηγο Ελεγχος ξεκλειδωματος bootloader και διαπιστωσω οτι bootloader ειναι ξεκλειδωτος,τοτε μπορω να προχωρησω στο φλασαρισμα της ελληνικης ρομ......ή θα πρεπει να ξεκλειδωσω εκ νεου και με official τροπο,για ναμαι και σιγουρος οτι δεν θα εχω θεμα? Ευχαριστω

Μήνυμα

Παράθεση από alphas: “Χαιρετώ τους συμφορουμίτες Πρόσφατα αγόρασα ένα redmi pro, το οποίο το παρέλαβα με global stable rom 8.0.7 (προφανώς fake). Πέρασα την china developer rom (όπως το αναφέρει στον οδηγό του φόρουμ). Προσπάθησα να ξεκλειδώσω το bootloader μέσω mi unlock tool αλλά δεν με αφήνει να το ξεκλειδώσω. Μου βγάζει "your device does'nt support...". Τώρα το θέμα είναι ότι η rom που είχα έστω fake ήταν multilanguage. Τώρα δεν βρίσκω και multilanguage fastboot rom για νε την περάσω. Κάποια…

• Παράθεση από derveni: “@ail31ou Αν μετά απο αυτά που σου έβαλα ζητάς βοήθεια, δεν ζητάς βοήθεια, ζητάς κορόιδο με το συμπάθιο φίλε μου. ” Σεβαστό

• Παράθεση από derveni: “@ail31ou Ξεκίνησε να διαβάζεις φίλε γιατι σε βλέπω σε λίγο να φωνάζεις βοήθεια ξεκινησε να διαβάζεις με το Νέος στην Xiaomi? Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις μετά Διαδικασία δημιουργίας Mi Acco…ξεκλείδωμα του Bootloader και μετα βρες την συσκευή σου μην τα περιμένετε όλα στο πιάτο xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE/ ” Ευχαριστω θερμα Καποιος αλλος/η πιο συγκεκριμενη βοηθεια?

• Ειμαι καινουριος στην κοινοτητα και θαθελα να ρωτησω τα εξης: 1) Ti σχεση εχει το ξεκλειδωμα του bootloader με το unlock αιτημα που στελνουμε στην miui κοινοτητα? 2) Εαν τσεκαρουμε το bootloader και διαπιστωσουμε οτι ειναι ξεκλειδωτο τοτε: α) ΕΙναι βεβαια ξεκλειδωτο ή θα πρεπει λογω αμφιβολιων να ξαναξεκλειδωσουμε? β)Δεν χρειαζεται να στειλουμε αιτημα για unlock στην miui κοινοτητα? 3) Σε ξεκλειδωτο bootloader, φλασαρουμε απευθειας την ελληνικη rom ή πρεπει να φλασαρουμε καποια αλλη official rom…

• Παράθεση από alexandro673: “Παιδιά τη βοήθεια σας...Σήμερα παρέλαβα το 2ο redmi pro το οποίο όμως είχε ξεκλείδωτο bootloader από το μαγαζί...Τι κάνω τώρα???? Flashαρω ή όχι??? Η rom που φαίνεται να φοράει είναι η MIUI Global 8.0| Stable 8.0.1.0.0 (MHQCNDG) που 99% πρέπει να είναι custom δικιά τους αλλά το θέμα είναι πως προχωράω να βάλω την ελληνική τώρα???? Μη γίνει και τουβλο...Τελικα ” Τσεκαρες αν εχει ξεκλειδωτο bootloader και τελικα ηταν οντως ξεκλειδωτο? Στην συνεχεια τι εκανες για να εγκα…

• Παράθεση από stamatisv: “Ξεκίνα να φτιάξεις mi account Mi Account - Sign up πάτα create using a phone number και βάλε τα στοιχεία σου μόλις κάνεις όλα τα απαραίτητα verification και φτιάξεις το account πήγαινε account.xiaomi.com/pass/auth/security/home και βάλε όλα τα στοιχεία να πάει το security 100% Στη σελίδα αυτή βλέπεις πάνω δεξιά το username και ακριβώς απο κάτω το userid (ένα 10ψηφιο νούμερο) σημείωσε τα και πήγαινε στο miui.com/unlock/apply.php σαν uid θα βάλεις αυτό το 10ψήφιο, σαν όνομ…

• Παράθεση από stamatisv: “Εννοώ οτι μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις αίτηση χωρίς να έχεις παραλάβει το κινητό, ακολουθώντας τον οδηγό και την διαδικασία απο το web ” Διαβασα αυτον τον οδηγο:Ξεκλειδωμα αλλα ζητα miAccount. Συγγνωμη,αλλα επειδη ειμαι καινουριος, μπορεις να στειλεις ενα link για το πως θα αιτηθω ξεκλειδωμα χωρις να εχω παραλαβει το κινητο? Ευχαριστω