Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 67.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Μα το πρόβλημα δεν είναι η καθυστέρηση.. Δεχθήκανε να ακυρώσουν την παραγγελία και ως εκεί όλα μια χαρά! Αλλά να σου λένε επανειλημμένα όλα είναι καλά και θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω και ξαφνικά μια μέρα να σου λένε στο στείλαμε το κινητό..... Ακόμα και για αύριο ένας CJ που με βεβαίωσε πάλι ότι θα κάνουν κινήσεις να πάρουν το πακέτο πίσω, δε ξέρω αν μπορώ να τους εμπιστευτώ!
-
Μετά από επικοινωνία μου βεβαίωσαν ότι από λάθος έφυγε η παραγγελία και δεν ακυρώθηκε όντως!! Αύριο το πρωί θα μπορέσουν κατά πάσα πιθανότητα μου είπαν να πάρουν πίσω το πακέτο και να μου επιστρέψουν τα χρήματα.... Θεωρώ χρήσιμο να καταθέσω αυτή την εμπειρία προς γνώση όσων σκέφτονται να παραγγείλουν από το συγκεκριμένο κατάστημα.
-
Πως μπορεί το συγκεκριμένο κατάστημα να χαρακτηριστεί αξιόπιστο; Εδώ και 10 μέρες μου βεβαιώσαν ότι θα ακυρώσουν την παραγγελία ενός Mi3 που είχα κάνει (ζήτησα ακύρωση λόγω μεγάλης καθυστέρησης ταχυδρόμησης και το δεχτήκανε) και σήμερα μου στείλανε tracking number! Έχει ήδη αποσταλεί άλλο Mi3 από άλλο κατάστημα!... Προχθές και παραπροχθές από το τσατ της ιστοσελίδας τους τους ρώτησα και με καθησύχασαν ότι η παραγγελία έχει χαρακτηριστεί ως ακυρωθείσα και θα έχω full refund! Ακόμα και από το φόρο…
-
Ένα προβληματάκι που εντόπισα σε Mi2s: στον περιηγητή internet όταν πατάμε παρατεταμένα σε ένα σημείο για να επιλέξουμε κείμενο, οι sliders επιλογής είναι παγωμένοι.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Νομίζω πως από την στιγμή που θα σετάρεις Gmail λογαριασμό στο e-mail πρέπει να σου δίνει Push notifications.” Δυστυχώς απ 'ότι βλέπω με μια πρόχειρη αναζήτηση το έχει απενεργοποιήσει η ίδια η google και λειτουργεί μόνο με τη δική της εφαρμογή για email. Μπορεί να λειτουργήσει με 3rd party εφαρμογές μόνο αν είμαστε επί πληρωμή χρήστες των υπηρεσιών google.
-
Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Επίσης τώρα έψαχνα τρόπο με την default εφαρμογή για email να έχουμε push notifications για λογαριασμό gmail. Είναι δυνατό με κάποιο τρόπο;
-
Έχει σταματήσει πλέον να γυρνάει σε landscape η εφαρμογή sms; Το landscape πληκτρολόγιο βόλευε για γρηγορότερη πληκτρολόγηση...
-
Δεν ξέρω αν κατι δε πήγε καλά με το φλασαρισμα αλλά σε mi2s εξαφανίστηκε η εφαρμογή email.
-
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους κόπιασαν για αυτό το αποτέλεσμα. Μόλις flashara. Μία μόνο παρατήρηση. Σε Mi2s οι ημερομηνίες στο ημερολόγιο και στην οθόνη κλειδώματος είναι στα αγγλικά. Και μήπως γίνεται στον περιηγητή, στην αρχική οθόνη με τους "γρήγορους συνδέσμους" το πεδίο αναζήτησης να αφορά το google και όχι το baidu? Δυστυχώς και να επιλέξει κάποιος google στις ρυθμίσεις για την αναζήτηση, το συγκεκριμένο πεδίο παραμένει baidu.
-
Πρόβλημα με 4.3.21
ΜήνυμαCr3ativ7 τί εννοείς; Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός; Προσωπικά από τότε που διαπίστωσα το πρόβλημα δε θυμάμαι να είχα εγκαταστήσει καμία καινούργια εφαρμογή.
-
Πρόβλημα με 4.3.21
ΜήνυμαΔυστυχώς και στην νέα 4.4.4 συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα..! Μήπως έχει να κανει με κάποιο θέμα με τους ελληνικους χαρακτήρες;
-
Πρόβλημα με 4.3.21
ΜήνυμαΜε το που κρασάρει μου ανοίγει 'παράθυρο' που περιελαμβάνει το παραπανω κείμενο με την επιλογή να ακυρωσω ή να το στείλω ως αναφορά σφάλματος στη MIUI.
-
Πρόβλημα με 4.3.21
ΜήνυμαΤο ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Κρασάρει το αντιβιοτικό μετά από 1-2 δευτερόλεπτα. Έκανα σήμερα και την αναβάθμιση (multilang, mi2s) αλλά τα ίδια! Το μήνυμα που προκύπτει ως αναφορά σφάλματος είναι: java.lang.NullPointerExceptionat com.miui.viruscenter.d.iM(VirusScan.java:154)at com.miui.viruscenter.d.c(VirusScan.java:39)at com.miui.viruscenter.a.run(VirusScan.java:116)at java.lang.Thread.run(Thread.java:856)
-
Κινέζικα στο Gallery
ΜήνυμαΕίχα και εγώ αυτό το θέμα σε Mi2s και με τον παραπανω τρόπο λύθηκε το πρόβλημα! Ευχαριστώ.
-
Αντιμετωπίζω πρόβλημα σωστής λειτουργίας της συσκευής μας με κάποιο bluetooth headset. Συγκεκριμένα όταν ο άλλος στην γραμμή μιλάει, κόβει τελείως τη δική μου φωνή. Έχω δοκιμάσει 2 plantronics και ένα motorola με το ίδιο πρόβλημα ακριβώς. Τα έχω δοκιμάσει σε συσκευή sony και λειτουργούν κανονικά χωρίς αυτό το πρόβλημα. Άρα είναι θέμα προβληματικής συσκευής xiaomi ή μήπως ασυμβατότητα και με τα δύο;;... Χρησιμοποιεί κάποιος με αυτή τη συσκευή κάποιο bluetooth ακουστικό χωρίς προβλήματα και ποιο;