Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 338.
-
Καλησπέρα, η κάμερα του xtreme κρασαρει συνέχεια όταν πατάω την επιλογή wide ή tele. Έχει κανείς αυτό το πρόβλημα? Επίσης στο τελευταιο λινκ η gcam λειτουργεί μια χαρά απλά δεν έχει επιλογή για wide νομίζω.
-
Done @amavroudis , ευχαριστώ
-
Έχεις δίκαιο, δε το έθεσα σωστά. Υπάρχει γενικό νήμα για το κινητό και οχι συγκεκριμένα για το τεσταρισμα της gcam?
-
Σορυ που στέλνω εδω, αλλα υπάρχει νήμα για το mi9t pro? Έβαλα την τελευταία gcam και γω που προτείνατε. Αρκετή διαφορά από την μαμα εφαρμογή!
-
Πολύ καλύτερα τα πράγματα στο mix 3! Ευχαριστούμε
-
Σε mix 3 θα έλεγα οτι κολλάει αρκετά σε κάποιες φασεις. Αναμένω το σημερινό update μήπως στρώσει η κατάσταση.
-
Καλησπέρα σας, παρατήρησα σε σχέση με το μιξ 3 ενός φίλου οτι η μπαταρία μου καταναλώνεται πολύ γρήγορα "χωρίς λόγο". Αυτό νομίζω πως οφείλετε οτι τρέχει το σύστημα συνέχεια και αυτό φαίνεται στην παρακάτω φωτό. Γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω? Εκανα clean install της official rom.fac9315e58fe6652207aa04ef992709c.jpg Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από makis1024: “Το σωστό είναι, να την περάσεις σε fastboot mode, fastboot rom , mi flash , αφού έχεις ξεκλείδωτο bootloader. Με clean all στο mi flash , όχι clean all and lock.” Έτσι θα πάω να το κάνω απλά έλεγα μήπως και ο 2ος τρόπος ήταν ο ίδιος. Σευχαριστω! Sent from my MIX 3 using Tapatalk
-
Είχα απενεργοποιημένο το anti-flicker και παρόλαυτα το πρόβλημα με την οθόνη υπάρχει. Αναμένουμε το update.