Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 338.
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από mula: “@chrisnik Να ακολουθήσω τον οδηγό Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση ? ” Ναι αυτόν τον οδηγώ θα ακολουθήσεις. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σχετικά με το αν το κινητοό ήρθε με global stable rom ή οχι τι ρόλο παίζει? Global Version ειναι το κινητο.
-
Xiaomi Mi A1 με MiUi
mula - - Mi A1 (Tissot)
Μήνυμα@derveni πολύ σωστά οφείλω να τον ενημερώσω και μπορεί να πράξει ότι νομίζει, σε ευχαριστώ!
-
RE:
mula - - Mi A1 (Tissot)
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Όχι, θέλει τον νόμιμο ιδιοκτήτη...το σωστό θα είναι να παραδοθεί στην αστυνομία ως απολεσθέν και μετά από 1 χρόνο αν δεν το αναζητήσει ο ιδιοκτήτης γίνεται και επίσημα δικό του...τότε ίσως να υπάρχει τρόπος να ξεκλειδωθεί από την google αφού πλέον θα φαίνεται ως νόμιμος ιδιοκτήτης...” Σε ευχαριστώ πολύ για την κατατοπιστική απάντηση!
-
RE:
mula - - Mi A1 (Tissot)
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Παράθεση από mula: “Καλησπέρα σας, βρήκε ενας φίλος το mi a1 και μου το εδωσε να το ξεκλειδωσω. ” Μπορείς να με βοηθήσεις, τι εννοείς βρήκε ?” Παράθεση από NasDriver: “Δεν μπορείς να παρακάμψεις το έλεγχο του λογαριασμού, η ταυτοποίηση γίνεται online και όχι τοπικά στο κινητό” Το βρήκε κάτω στο δρόμο τουλάχιστον έτσι μου είπε. Με λίγα λόγια αν κατάλαβα καλά δεν ξεκλειδώνει σωστά?
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από mula: “Την αίτηση για ξεκλείδωμα προσπαθώ να κάνω. Οδηγούς εννοείς από το Xiaomi Aio Toolbox? Το έτρεξα και αυτό..βεβαια το δοκίμασα με usb 3 γιατί δεν εχω 2 και επίσης οταν εκανα disable το signature δεν μου το έβγαλε ωσ συνήθως κάτω δεξιά στο pc μετά το reboot. Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk” Δοκίμασε με αυτόν τον οδηγό να περάσεις τους drivers Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Αν και εδώ έχεις θέμα με…
-
Καλημέρα, δοκίμασα να ξεκλειδώσω χθες. Μπήκα σε fastboot mode και οταν το συνδεσα στον υπολογιστή εσβησε το fastboot και μου εμφάνισε επάνω αριστερά στην οθόνη με πολυ μικρά γράμματα press any key to shutdown. 2 φορές δοκίμασα και τις 2 το ίδιο. 4de03184bed124ca5b2cbbd5eeed6f6c.jpg Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk
-
Xiaomi Mi A1 με MiUi
mula - - Mi A1 (Tissot)
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας, βρήκε ενας φίλος το mi a1 και μου το εδωσε να το ξεκλειδωσω. Δοκίμασα να περάσω fastboot rom αλλά παίρνω το μύνημα remote:device is locked..cannot erase. Τι μπορώ να κάνω? Το κινητό ανοίγει αλλά ζητάει τον google λογαριασμό με τον οποίο ξεκλειδωθηκε. Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους, κάτοχος απο σήμερα του μιξ 3 (η μετάβαση έγινε απο mi8)! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, στο slide έβαλα να μου δείχνει της εφαρμογές και οχι να ανοίγει την καμερα. Όταν ειναι κλειδωμένο το τηλ αν ανοίξεις τον slider ανοίγουν και οι εφαρμογές και αν πατήσεις σε μια τοτε μπαίνει στην εφαρμογή και.ξεκλειωνει έτσι και το τηλέφωνο. Υπάρχει τρόπος αυτό να μην συμβαίνει? Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk
-
RE:
mula - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από Maniataros: “@demakhsαν είναι να μαλώνουν τόσο συχνά ,να μπω να τα χωρίσω τότε!! Χαχαχαχα . Θα μπω στις ρυθμίσεις τότε να απενεργοποιήσω το ένα μπας ησυχάσει το άλλο να ηρεμήσω και εγώ.” Αλήθεια πώς μπορούμε να το διορθώσουμε θα αυτό?
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.5 Stable]
ΜήνυμαΞαφνικά χωρίς να πειράξω κάτι δεν μου έρχεται ειδοποιήση όταν κάποιος με παίρνει τηλέφωνο. Τι μπορώ να κάνω? Εχω το international με το mi fit του play store.