Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 338.
-
@lallasgr Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
-
Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στις παραπάνω απορίες ? Επίσης χθες ο καιρος λειτουργουσε μια χαρά, σήμερα μου βγάζει το μύνημα connect to update. Πρεπει να αποσυνδέσω και να συνδέσω ξανά το band? Ευχαριστω
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.5 Stable]
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Σήμερα παρέλαβα και γω το mi band 3. Λειτουργεί μια χαρά με το mi 8. Έχω κάποιες απορίες βέβαια. Έχω το κινητό στα αγγλικά, αν περάσω το ελληνικό mi fit προφανώς θα διορθωθούν τα ερωτηματικά στις ειδοποιήσεις αλλα θα μπορέσω να εχω το band στην αγγλική γλώσσα? Επίσης στο messenger δεν εμφανίζει το περιεχόμενο του μυνήματος , απλά δείχνει οτι έχεις 1 μνμ για παράδειγμα. Περιμένουμε κάποιο update γι'αυτό ή "διορθώνεται" κάπως? Επίσης είναι καλύτερο να περάσω το custom mi fit με…
-
RE:
mula - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Γξα αυτό τον λόγο βάζουμε την xtrv όπου έχει μόνο το Facebook σαν εφαρμογή που την κατεβάσετε από το play store...” Και πάλι όμως το fb ξεκινάει και τρέχει μόνο του στο back ground. Διορθώνεται κάπως αυτό? (Εννοείται στο auto start είναι disabled )
-
RE:
mula - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΜόνο με το widget θα αλλάξει και η τοποθεσία στο wallpaper? Δε νομίζω πως έχουν σχέση..Παράθεση από swimmer21: “Παράθεση από mula: “@swimmer21 φίλε κου πως δείχνει την περιοχή που βρίσκεσαι? Άνοιξα gps μήπως πάρει το location αλλά τίποτα.. ” Αν εννοείς για το widget, πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή και να πας κάτω κάτω να κάνεις enable τον καιρό.”
-
RE:
mula - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΤην ίδια ρομ πιστεύω οτι φοράμε οι περισσότεροι εδώ, γι'αυτό και μου φαίνεται τόσο παράξενο. Μια ερώτηση, αν κάνω hard reset το twrp παραμένει σωστά? Νομίζω είναι η τελευταία 'λυση'Παράθεση από amavroudis: “Όχι. Τίποτα ιδιαίτερο. Απλά στρώσανε τις rom εδώ και κάνα ενάμιση μήνα. :)”
-
RE:
mula - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΚαλώς. Θα ήθελα να μου πεις και αν έχεις κάνει τίποτα ρυθμίσεις κτλπ αν ειναι ευκολο . Παράθεση από amavroudis: “Θα ανεβάσω στατιστικά αύριο. Δεν έχω πέσει σε λιγότερο από πέντε ώρες sot.”
-
Θα συμφωνήσω με τον @flxas, πριν απο το mi 8 ειχα το chiron. Ποτέ με οποιοδήποτε ρομ δεν εφτασα τις 3 ωρες. Τωρα και με custom kernel που κοιτάει και την αυτονομία παλι δεν φτανω τις 3 ωρες. Το έστησα απο το 0 με την τελευταία ρομ. Επίσης μου βγάζει οτι σταματάει να λειτουργει ο updater όποτε θυμηθεί και το drain ειναι παρα πολυ.. Παντα ειχα την απορία πως βγαζετε 5-6 ωρες. Ναι ειναι ανάλογα την χρήση του καθενα θα πουν κάποιοι , αλλα υπάρχουν και οι αλλοι που βγάζουν αυτες τις ωρες με ανοιχτό τ…
-
TWRP recovery για Mi 8 3.2.3.**** by Germak latest constant updated + ΕΛΛΗΝΙΚΑ
mula - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΣτο select partition to install image, επιλέγω κάτι?
-
RE: TWRP recovery για Mi 8 3.2.3.**** by Germak latest constant updated + ΕΛΛΗΝΙΚΑ
mula - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαReboot recovery και ύστερα reboot system?Παράθεση από makisfz: “Σωστά από twrp install, επιλέγεις από install zip σε install img, flash και reboot recovery”
-
TWRP recovery για Mi 8 3.2.3.**** by Germak latest constant updated + ΕΛΛΗΝΙΚΑ
mula - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠερνιέται μέσα απο twrp σωστα? Απλά επιλέγω recovery image και reboot device.