Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 338.

• Τα ιδια @alvin1983

• Δυστυχώς με το dolby και ένα απο τα modules το κινητό κρασαρε . Με το module σκέτο επαιζε μόνο το πανω ηχείο. Κάτι ίσως να μην έχει κάτσει καλά..

• RE:

mula - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Ρουταρισμενος ειμαι, το εβαλα απο το magiksk . Ειμαι με την τελευταία ελληνική και το δοκίμασα στο youtube.Παράθεση από alvin1983: “Μόνο για όσους έχουν root με magisk ή όσους έχουν twrp recovery δουλεύει αυτό μόνο ος έγραψα πάνω. Εμένα λειτουργούν και τα δύο. Με ποιά ρομ είσαι? Το πάνω βέβαια λίγο ακούγεται μην περιμένετε θαύματα.”

• @alvin1983 Μόλις έβαλα το module αλλα λειτουργεί μονο το πάνω ηχείο και όχι και τα δύο μαζί. Μήπως χρειάζεται να κανω κατι αλλο?

• Πως βάλατε στο mi8 την ρομ εφόσον δεν υπάρχει στον σερβερ? Την προλάβατε πριν την κατεβασουν και τώρα περιμένουμε τις νεες fixarismenes?

• RE:

mula - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Καλημέρα, δεν μου εγκατέστησε καν την εφαρμογή του magiksk. Να δοκιμάσω να το ξαναφλασαρω?Παράθεση από viktorashellas: “@mula 1 από το μενού του magisk πας magisk hide και μετά επιλεγεις την εφαρμογή της alpha και δουλεύει κανονικά. 2 πολλές εφαρμογές δεν είναι συμβατές με magisk και το είδος root του οπότε δείχνουν ότι δεν έχεις root. Αν έχεις έστω και μια εφαρμογή που έδωσες δικαιώματα τότε όλα καλά. Αν όχι ξανακάνε από τον magisk manager install το περιβάλλον για να δουλέψει. 3 Ο updater μάλλ…

• Καλησπέρα, εγκατέστησα το magisk για να το rootarw . Εγιναν ολα κανονικα, και στην εφαρμογή της alpha δε μπορω να μπω (λογικο) αλλα οταν τσεκαρα αν ειναι οντως ρουτ απο την εφαρμογή root checker μου δείχνει ότι δεν είμαι. Τι μπορεί να φτάει? Επίσης ο updater δεν λειτουργεί και αρκετες φορές μου πετάει μήνυμα οτι σταματησε να δουλεύει. Είμαι με την τελευταία ελληνικη και τον κερνελ του milouk v1.8

• @Octaviastikos με τι πρόγραμμα μπορώ να κάνω αυτές τις ρυθμίσεις?

• Ο updater στην δικη μας δε δουλεύει(τουλαχιστον σε μενα)οπότε δε μπορω να παρω ΟΤΑ και επίσης αν ερθει μύνημα για παράδειγμα απο το messenger και το διαβάσω απο τον υπολογιστή, τοτε στην always on display φαίνεται το εικονίδιο του messenger ( το led ειδοποίησης σβηνει) Μπορω να κάνω κατι για αυτά?

• Ο κερνελ μπορεί να περαστεί σε οποιαδήποτε ρομ αν ειναι ξεκλειδωτη? Στην ελληνική για παράδειγμα περνιέται αφοβα, χρειάζεται wipe cache ή κατι αλλο?

• RE:

mula - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Δε λειτουργεί το λινκΠαράθεση από kyrgeo1978: “Παράθεση από mula: “@kyrgeo1978 σευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες. Εχουμε λινκ για τον κερνελ? Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Παράθεση από lorenzo81: “Κι εγώ θα το ήθελα το Kernel @milouk εάν σου είναι εύκολο. Δεν το βρίσκω πουθενά Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εδώ παιδιά θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.”

• @kyrgeo1978 σευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες. Εχουμε λινκ για τον κερνελ? Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

mula - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Με τον τελευταίο kernel του @milouk και της σπέσιαλ ρυθμίσεις του...η συσκευή πετάει....” Υπάρχει κάποιος οδηγός στο περασμα του κερνελ γιατί είμαι τελείως άσχετος? Αξίζει τοσο πολυ να περάσεις εναν custom kernel? Καθε φορα που περνάς αλλη ρομ πρεπει να περνας και κερνελ?

• Καλησπερα! Πήρατε την xtrv 8.10.25? Επίσης για τον κερνελ που μπορώ να διαβάσω σχετικά τι είναι και για ποιο λογο ασ πούμε να τον αλλάξω? Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Καλησπέρα! Έχω μπερδευτεί.. Factory reset = wipe cache, dalvik cache, data + format data ή μόνο τα πρώτα χωρίς το format data.

• Πως μπορώ απο την ελληνική ρομ να πάω στην china dev? Κανω clear cache και dalvik cache μονο ή να κανω και τα data ωστε να κατσει πιο καλα η ρομ?

• Γνωρίζει κανείς πότε θά βγεί η επόμενη xtrv? Επίσης ποια ρομ μπορω να βαλω χωρις να έχω θεμα? (Ειμαι με την 8.9.20) Φαντάζομαι κανω μονο cache kai dalvik cache?

• Θα σου πρότεινα να περιμένεις την επόμενη xtrv, η συγκεκριμένη είναι αρκετά χαλια. Το κινητό κολλάει πααααρα πολυ.Παράθεση από lorenzo81: “Αύριο ξεκλειδώνω με το δικό μου mi account και θα περάσω twrp και μάλλον την 8.9.20xtrv! Εάν έχω καταλάβει σωστά.. Σε περίπτωση που κλειδώσει ο bootloader, με κάποια επόμενη αναβάθμιση, δεν ανοίγει το κινητό και ζητάει κωδικούς!? Βάζω τους κωδικούς απο το δικό μου λογαριασμό και λειτουργεί κανονικά;;; Sent from my MI 8 using Tapatalk”

• Εγώ αυτόν τον οδηγό χρησιμοποίησα. Τώρα για την ρομ, ασ απαντήσει κάποιος άλλος γιατί δεν έχω ιδεα για global.. TWRP recovery για Mi 8 3.2.3.**** by Germak latest constant updated + ΕΛΛΗΝΙΚΑ

• Η ελληνική θέλει δουλειά ακόμη, κολλάει πολυ! Βαλε global προς το παρόν..Παράθεση από kostasgtc13: “Παιδια ποια ρομ προτεινετε?? Την ελληνική η την global?? Και ποιες οι διάφορες??? Sent from my MI 8 using Tapatalk”