Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 338.
-
RE:
mula - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΌχι δεν είπα έχει θεμα, είπα οτι παρέλειψα κάποια βήματα και φλασαρα κανονικα. Ξανα έβαλα το twrp απο το λινκ που μου εδωσες ,μπηκε κανονικα . Αν τωρα το οτι δε μπαίνει σε recovery απο το μενου ειναι θεμα ρομ δε το ξερω. Γι'αυτό γίνετε η συζήτηση ωστε να καταλάβουμε άτομα σαν εμενα(που δεν εχουμε μελετήσει τόσο πολύ) πως λειτουργούν τα πράγματα.Παράθεση από Germak: “a ok γιατι ο @mula ελεγε πως εχεις θεμα με το recovery οπως και αυτος γι αυτο ρωτησα.”
-
RE:
mula - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΘα το κάνω αργότερα γιατί δεν ειμαι σπιτι. Παράθεση από Germak: “για ξανα κατεβασε το και φλασαρε το και πες μου MEGA”
-
TWRP recovery για Mi 8 3.2.3.**** by Germak latest constant updated + ΕΛΛΗΝΙΚΑ
mula - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαGlobal έχω. Το ίδιο θέμα έχει και ο @Jordan Nidis
-
mula - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΑυτό κατέβασα και έχω τα παραπάνω"θέματα" και από ότι φαίνεται δεν είμαι και ο μόνος. Μικρό πράγματα αλλά είπα να το αναφέρω
-
RE:
mula - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από Germak: “ποιο απ ολα τα recovery εχεις κατεβασει” Το twrp από το πρώτο λινκ
-
RE:
mula - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΤο κινητό λειτουργεί μια χαρά. Απλά κολλάει αρκετά και όταν πάω να μπω σε recovery από το κουμπί power on δεν μπαίνει, απλά σβήνει. Αυτό. Επίσης στο twrp στο κουμπί reboot δεν υπήρχε η επιλογή fastboot.Παράθεση από Germak: “σορυ δεν σε πιανω.φλασαρεις το twrp ακολουθεις ολες τις οδηγειες και μετα τι γινεται”
-
RE:
mula - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΤο μενού αν εννοείς από το power on button βγαίνει, αλλά δε λειτουργεί το recovery. Το πάτησα και απλά έσβησε το κινητό.Παράθεση από Germak: “το menu απο αυτο το recovery απο το δικο μου thread δεν σου βγαινει?”
-
mula - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠολύ πολύ λαγκ και glicharisma, άλλο κινητό. Άρα είναι θέμα ρομ και όχι ότι δεν έκατσε σωστα το φλασαρισμα.. Αναμονή οπότε για το update.. Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Παράθεση από Germak: “το τελευταιο βημα εινα για τις original global rom mono.αν ανοιξε και εχεις και twrp δεν εχεις θεμα. ” Ειναι μονο αν περασεις global rom? ΟΚ Με προβληαμτιζει το οτι το κινητο σερνεται , και 2ο πατησα να μπω στο recovery ,το κινητο απλα εσβησε και δε μπηκε ποτε. Μηπως κατι δεν εχει κατσει καλα?
-
Καλησπέρα! Κατοχος του mi8 , και μολις περασα την ελληνικη ρομ. Βεβαια η ρομ περασε και το κινητο ανοιξα μια χαρα χωρις να ακολουθησω ολα τα βηματα. Μεχρι το 8 βημα ολα καλα, εκει πατησα το reboot και η επιλογη fastboot δεν υπηρχε και καταλαθος πατησα το EDL(9008) . Υστερα απο αυτο ανοιξε το κινητο μια χαρα, βεβαια δεν εκανα ποτε το βημα 10. Χρειαζεται να το κανω τωρα που εχει ανοιξει το κινητο? Μηπως θα εχω κανενα θεμα αργοτερα? Επισης εχω την εντυπωση οτι το κινητο ειναι πιο αργο,σα να ψιλο λα…
-
RE:
mula - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από mula: “Καλημέρα! Ποια η άποψη σας για Μπαταρία και κάμερα σε Global stable vs xtrv? Ξεκλειδωνω σήμερα και σκέφτομαι αν θα κρατήσω την stable ή θα πάω στην ελληνική.. ” Σε Global Stable η συσκευή έχει σε 2 ημέρες 6+ ώρες SOT και σε μία ημέρα 10 ώρες SOT με μεικτή χρήση. Εάν καταφέρεις να το γονατίσεις σε μία ημέρα θα είσαι πραγματικά αστέρι! ΟΛΑ ανοιχτά, συνδεδεμένο συνέχεια Amazfit Pace, μια SIM. Θα έλεγα ότι από μπαταρία η συσκευή ΤΑ ΣΠΑΕΙ και ΤΑ ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΙ…
-
RE:
mula - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από trifos: “@TheoV δοκίμασε και αύριο εμενα απο 553 πηγε σε 148 ώρες” Ποια είναι ακριβώς η διαδικασία? Πριν το βαλω σε fastboot mode πατάω το find device? (Σε μένα ειναι on) και ύστερα το βάζω σε fastboot και unlock?
-
RE:
mula - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από Techfreak: “Απαράδεκτο, oι συνεχείς μειώσεις απόδοσης της κάμερας για ΜΙ 8: 1. Τορ --> China version 2. Αverage --> v.9 3. Low --> v.10” Αφού σκέφτομαι να αρχίσω να περνάω τις ελληνικές. Μπορεί να απαντήσει κάποιος αν είναι αρκετά καλύτερη? Στο mix 2 έβαζα συνεχώς απλά δεν υπήρχε τότε η official stable για να συγκρίνω!
-
Καλησπέρα, Βάζω που λέτε το κινητό στο πισι για να περάσω κάποια τραγούδια, εκτος του οτι υπάρχει ένας φάκελος music (που μάλλον δε θα έπρεπε )παω να μεταφέρω σε αυτόν είτε τραγούδι είτε να δημιουργήσω μέσα σε αυτόν άλλο φάκελο και ξαφνικά κολλάει και δεν ανταποκρίνεται. Δε περναει τίποτα. Το εχω βάλει και σε άλλη θύρα. Τι παιζει?