Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 173.
-
Παράθεση από Razielhell: “Παράθεση από bagb88: “ ” ” Καλημέρα, επειδή το δικό μου mi box s το έχω ασύρματα στα 5Ghz και έχω 120άρα γραμμή down/up στο speed test τραβάει και τα 120, Αρα ασύρματα τουλάχιστον ιντερνετ τραβάει πάνω απο 100Mbps για local δεν δοκίμασα. Επίσης με τον UGREEN ethernet gigabit USB 3.0 αντάπτορα επίσης τραβάει και τα 120Mbps. Local να σου πώ την αλήθεια δεν μπορώ να το δοκιμάσω κάπως γιατι θα πρέπει να στήσω σε αλλο μηχάνημα κατι κοινόχρηστο και να το τραβήξω πράγμα που βα…
-
Παράθεση από dnomikos: “Για το Netflix, τρέξε από το laptop και από το box το test από εδώ => fast.com/ ” Σε ευχαριστώ δεν την ηξερα αυτή την μέτρηση. Πιανω σταθερα 60mpbs. Γενικά θεωρώ οτι εστρωσε αυτό το θεμα μια χαρά παίζει. Εβαλα προσωρινά ενα στικάκι 32Gb αλλά θελω κάτι μεγαλύτερο, έχετε δοκιμάσει αν παιζει σωστά με 128Gb? και αν ναι προτείνετε κάποιο με καλό wirte speed?
-
Το netflix στο λάπτοπ το δοκίμασα μεσω browser και απο εκεί δεν σου δίνει επιλογή για network test. Τσέκαρα όμως την κίνηση στην κάρτα δίκτύου και έβλεπα οτι παιρνούσε traffic 25Mbps πράγμα λογικό για HD περιεχόμενο. Εκεί που θέλω να καταλήξω ειναι οτι μου την σπάει να πατάω να παίξει και να πηγαίνει 1-2-3-4-5-6-...% και να φορτώνει λές και είμαι ακομα με την adsl της cyta ενώ αντίστοιχα στο μποξάκι 4K youtube ξεκινάει και παίζει ακαριαία. Και απο ότι διάβασα εδω στις πρωτες σελίδες είχαν και άλ…
-
Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από pit_hal: “Γειά σας! εχω το εξής πρόβλημα, ιντερνετ με οπτική ίνα 120down/120up προς το παρόν μεχρι να ερθει ο ανταπτορας για καλώδιο πρόσβαση μονο μεσω wifi 2.4Ghz, με το speedtest το μποξάκι πιάνει 60/60 αλλα μεσα απο την εφαρμογή του netflix που κάνω δοκιμή πιάνει 6-9Mpbs.... δεν μπορώ να βρώ τι φταίει! ” Λογικά εφόσον δεν το ρούτερ σου είναι με ίνα θα έχει και WiFi στα 5GHz. Οπότε σύνδεσε το εκεί. Από την άλλη αν δεν θες και δεύτερο WiFi ανοιχτό τότε ακόμη κ…
-
Γειά σας! εχω το εξής πρόβλημα, ιντερνετ με οπτική ίνα 120down/120up προς το παρόν μεχρι να ερθει ο ανταπτορας για καλώδιο πρόσβαση μονο μεσω wifi 2.4Ghz, με το speedtest το μποξάκι πιάνει 60/60 αλλα μεσα απο την εφαρμογή του netflix που κάνω δοκιμή πιάνει 6-9Mpbs.... δεν μπορώ να βρώ τι φταίει!
-
Έχετε προσέξει αυξημένη κατανάλωση μετά την αναβάθμιση σε 10.2.20 stable global ?? Έχει ανέβει πάρα πολύ η κατανάλωση και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Οι φωτογραφίες βοηθάνε σε κάτι? 24fec8a45b9132ef536fe32451f9ed77.jpg446d9bbcd17f083450b9eef56800f840.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γεια σας! Ξέρει κανείς τι γίνεται με τα ΕΛΤΑ και τα untracked δέματα? Σήμερα παρέλαβε ένα δέμα μου η αδερφή μου από το ταχυδρομείο και ένα ήταν untracked είχε πάνω κολλημένο από τα ΕΛΤΑ ένα barcode με γαλάζιο χρώμα που γράφει ΕΛΤΑ μικροδεματα και όταν έβαλα στο tracking τον αριθμό δείχνει ότι παραδόθηκε κιόλας. Βάζουν από μόνα τους τα ΕΛΤΑ πάνω barcode? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.5 Stable]
ΜήνυμαΕυχαριστώ για το άμεσο support πάντα! Οκ η εφαρμογή κράτησε τα πάντα μετα την νέα ζεύξη, απλά έπεσε την ίδια ώρα να περάσει 12μμ και να μηδενίσουν τα δεδομένα. Έκανα αριστερά και έχει όλες τις προηγούμενες μέρες. . όσοι έχετε πρόβλημα με τον καιρό μήπως έχετε κλειστό το gps και την άδεια της εφαρμογής για τοποθεσία? Στην 3.5.4 την προηγούμενη έκδοση το είχα ανοίξει στην αρχή (τότε ήταν που μου έδειχνε τον καιρό) αλλά το έκλεισα γιατί άνοιγε συνέχεια και μου άδειαζε την μπαταρία. Τώρα στην 3.5.5 …
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.5 Stable]
ΜήνυμαΜου δείχνει άδειο τον ύπνο και τους καρδιακους παλμούς σαν να το αγοράσα μόλις. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάθος μου, άκυρο σορυ!
-
ΜήνυμαΑν κάνουμε διακοπή σύζευξης και ξανά κάνουμε σύζευξη χάνουμε ότι δεδομένα είχε η εφαρμογή τόσο καιρό? Γιατί τέτοιο νομίζω έπαθα! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΜε τον καιρό είναι περίεργο το θέμα! Με το που το πήρα πρώτη φορά και πέρασα την ελληνική εφαρμογή δεν μου έδειχνε τον καιρό. Μου λέτε να βάλω το location Κάιρο, δεν το έβαλα και μετά από λίγο έδειξε τον καιρό από μόνο του. Και σε κάποια φάση σταμάτησε πάλι να τον δείχνει και λέει συνδεθείτε στην εφαρμογή! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το mi fit στις επιλογές που λέει για τον καιρό δείχνει κανονικά Θεσσαλονίκη αλλά στο band δεν το στέλνει!
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από pit_hal: “Πόσο accurate πιστεύετε ότι είναι το mi band στις ενδείξεις του? Το πρώτο ξύπνησα και έλεγε ότι έκανα 26 βήματα και δεν θυμάμαι πόσα μέτρα μέσα στον ύπνο μου! ” ακριβως όσο χρειάζεται για να πας μια τουαλέτα και να γυρίσεις στο κρεβάτι. :lol:” Χαχα! Πάντως πέρα από την πλάκα κοιμήθηκα 11+ στις 12 τα μεσάνυχτα μηδενίσει τα βήματα και μόλις ξύπνησα έλεγε 26 βήματα! Και δεν ξυπνάω ποτέ για να πάω τουαλέτα! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώ…
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]
ΜήνυμαΠόσο accurate πιστεύετε ότι είναι το mi band στις ενδείξεις του? Το πρώτο ξύπνησα και έλεγε ότι έκανα 26 βήματα και δεν θυμάμαι πόσα μέτρα μέσα στον ύπνο μου! Και σίγουρα δεν υπνοβατω! Επίσης εκεί που μετράει τους παλμούς σε ηρεμία λέει να το φοράς στον ύπνο σου για να μετρήσει άλλα δύο μέρες τώρα το βρίσκω άδειο, έξω έχω δώσει άδεια για συνεχή παρακολούθηση παλμών και για τον ύπνο. 034d9dd315c35c38a722ac75c6b25e90.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]
ΜήνυμαΕυχαριστώ! Εγκατέστησα και το notify. Ο καιρός σε κάποια φάση έστρωσε από μόνο του χωρίς να κάνω αυτό με την τοποθεσία. Αυτό με το gps για να μην μένει μόνιμα ανοιχτό και να ψάχνει απλά ξεκλείδωσα την εφαρμογή από την μνήμη και την έκλεισα! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαρέλαβα και εγώ επιτέλους! Βάζω την ελληνική εφαρμογή που βρίσκω στο πρώτο ποστ, κάνει δύο αναβαθμίσεις μόνο τού. Δεν συνδέεται ο καιρός και έχει φάει 5% μπαταρία μέσα σε μια ώρα λόγω του gps! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
pit_hal - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Harrytzo: “Το χαρτάκι είναι ειδοποίηση επειδή δεν σε βρήκαν. Χτυπάει κι αν δε σε βρει αφήνει την ειδοποίηση. Αυτό δεν γίνεται να ισχύει με τα κέφια του ταχυδρόμου για αυτό και γράφει πάνω όνομα ταχυδρόμου και ώρα που πέρασε.... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτό εξηγώ, ότι δεν χτυπάει καν σε πολλές περιπτώσεις γιατί δεν κουβαλάει κάν το δέμα μαζί του. Αφήνει απευθείας χαρτάκι. Αυτό τους διευκολύνει στο να μην κουβαλάνε πολλά δέματα. Έτσι μου είπαν στο κα…