Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 173.
-
Η δικαιολογία είναι για να μην στο κλέψουν, βλέπουν ότι είναι μικροδεματακι στυλ από eBay ας πούμε και το κάνουν αυτό για να μην το χάσεις από το κουτί κάτω στην εξώπορτα. Πριν λίγους μήνες κάτι κάψουλακια για εσπρέσσο μου τα έβαλε μέσα στο κουτί. Με τις ώρες τους είναι και αυτοί. Η βλακεία είναι ότι δεν κράτησα το τηλέφωνο από τους διανομείς που μου είχαν δώσει παλιότερα εκεί έβγαζες μια άκρη στο κατάστημα κάτι κυρίες είναι τύπου παλιό ΠΑΣΟΚ ορθόδοξο που δεν βγάζεις άκρη μαζί τους! Στάλθηκε από…
-
Παλιότερα που είχα ρωτήσει στο ίδιο κατάστημα θέλανε εξουσιοδότηση και πήγαινα στο ΚΕΠ που ευτυχώς λειτουργεί απόγευμα και έγραφα και για ποιο tracking πρόκειται. Μου είχανε πει επίσης ότι οι ταχυδρόμοι δεν τα κουβαλάνε μαζί τους για να μην έχουν τζάμπα βάρος, αφήνουν απευθείας χαρτάκι. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μακάρι να σηκώνανε το τηλέφωνο! Μια βδομάδα κάθε μέρα έπαιρνα. Όχι μιλάμε μια μικροδεματα παναλαφρα. Πήρα ακουστικά για το τηλέφωνο από τομτομ ήρθε χωρίς τρακινγκ και αντί να το φέρει σπίτι άφησε ένα χαρτί. Η αδερφή μου κάθε πρωί είναι σπίτι και δεν τα φέρνουν. Περιμένω τώρα να δω με το mi band που είναι με tracking αν θα το φέρει. Στην δουλειά μου δυστυχώς είμαστε με ταχυδρομική θυρίδα δεν έρχεται ταχυδρομος. Ψωνίζεις από το ίντερνετ για ευκολία και χάνεις τις ώρες σου στα ΕΛΤΑ! Στάλθηκε από το…
-
Γεια χαρά σε όλους! Γνωρίζετε πως μπορώ να βάλω παραλαβή των δεμάτων μου να γίνεται από κεντρικό κατάστημα ΕΛΤΑ που είναι ανοιχτά ως αργά? Εγώ που μενω Θεσσαλονίκη και η περιοχή μου εξυπηρετείται από το κατάστημα ΕΛΤΑ Αγίου Δημητρίου κλείνει νωρίς. Ενώ το μεγάλο κατάστημα στην Λαγκαδά που περνάω κάθε απόγευμα είναι ανοιχτό. Δεν ξέρω γιατί αλλά ο ταχυδρόμος δεν φέρει ποτέ τα δέματα και αφήνει απευθείας χαρτάκι να πας να το παραλάβεις. Μου ήρθε χαρτάκι ακόμα και για δεμάτι χωρίς tracking number συ…
-
Παράθεση από poseidvn: “Παράθεση από pit_hal: “Στο αθόρυβο αν σε πάρει τηλέφωνο κάποιος που είναι μεγάλη ανάγκη δεν θα το ακούσεις. Ενώ στο μην ενοχλείτε χτυπάει σε όσες επαφές έχεις καρδούλα! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν πας ρυθμίσεις κλήσεων / ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων μπορείς να ρυθμίσεις από ποιους θέλεις να δέχεσαι κλήσεις ακόμα κ όταν είναι στο αθόρυβο έτσι νομίζω Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτό δεν το γνωρίζω. Άλλωστε προσ…
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]
ΜήνυμαΣτο αθόρυβο αν σε πάρει τηλέφωνο κάποιος που είναι μεγάλη ανάγκη δεν θα το ακούσεις. Ενώ στο μην ενοχλείτε χτυπάει σε όσες επαφές έχεις καρδούλα! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμα29.90 το βρίσκω σε κάνα δυο ελληνικά πολυκαταστήματα. 26 δεν το εντόπισα! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από amavroudis: “Ναι, άλλα παρόμοια τιμή έχει και το international. Για ψάξε το. Παράθεση από pit_hal: “Καλησπέρα! Εντελώς άσχετος από smart watch και τα σχετικά βρίσκω με 23$ το mi band 3 με 56% εκτύπωση για σήμερα. Είναι όμως στα κινέζικα, αξίζει να το πάρω και να ασχοληθώ? ” ” Έχεις δίκιο έχει global σε άλλο site στα ίδια λεφτά. Δεν έχω ξανά χρησιμοποιήσει κάτι αντίστοιχο και σκέφτομαι μήπως αξίζει να πάω σε κάτι μεγαλύτερο σε smart watch Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιών…
-
Καλησπέρα! Εντελώς άσχετος από smart watch και τα σχετικά βρίσκω με 23$ το mi band 3 με 56% εκτύπωση για σήμερα. Είναι όμως στα κινέζικα, αξίζει να το πάρω και να ασχοληθώ?
-
Φωτογραφικό πρόβλημα
ΜήνυμαΚατανοητό απολύτως αυτό που λες. Μια λεπτομέρεια μόνο δεν είναι φωτογραφίες τραβηγμένες με την κάμερα αλλά print screen αυτό που βλέπω στην οθόνη εκείνην την ώρα. Αυτό που περιγράφω ταιριάζει με αυτό που λες για θόρυβο. Ο λόγος που το κάνω πάνω σε μαύρο είναι γιατί φαίνεται πιο καλά αλλά αυτό που με ενοχλεί είναι ότι το βλέπω και σε φωτεινές λείψεις ένα τρέμουλο στην οθόνη σαν είσαι πίσω από νερό η βλέπεις κάτι που κουνιέται σε μικροσκόπιο! Νομίζω δεν θα ασχοληθω έτσι και αλλιώς η φωτογραφία δεν…
-
Φωτογραφικό πρόβλημα
ΜήνυμαΕκανα και επαναφορά ρυθμίσεων στην εφαρμογή της κάμερας δυστυχως τίποτα! youtu.be/uStNsTc24bo youtu.be/FjoSabmyYOo youtu.be/J0bvbb4tV3Y
-
Φωτογραφικό πρόβλημα
ΜήνυμαΕυχαριστώ! Με το opencamera ακόμα χειρότερα! Το βράδυ μετά την δουλειά θα ανεβάσω βίντεο. Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φωτογραφικό πρόβλημα
ΜήνυμαΟκ αυτό με άλλη εφαρμογή να το κάνω. Full recovery recovery rom? Κάτι μου διαφεύγει εδώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φωτογραφικό πρόβλημα
ΜήνυμαΔεν περιμένα και καλύτερη απάντηση από το σέρβις του πλαισίου, πήγα το έδειξα, μου λένε ε φτηνό κινητό είναι καλή κάμερα δεν έχει τι περιμένατε? Το πολύ πολύ αν θέλετε να το στείλουμε στην αντιπροσωπεία αλλά τζάμπα κόπος αφού και το εκθεσιακό που δοκιμάσαμε το ίδιο κάνει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φωτογραφικό πρόβλημα
ΜήνυμαΑυτό βλέπω να κάνω γιατί δεν μπορώ να καταλήξω αν είναι θέμα ελαττωματικού hardware. Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φωτογραφικό πρόβλημα
ΜήνυμαΦυσικά! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το τηλέφωνό είναι αγορασμενο από Ελλάδα από γνωστό κατάστημα υπολογιστών κανονικά μέσω infoquest. Δεν έχω προλάβει όμως ακόμα να το σκαλίσω όπως το προηγούμενο! a12dad0eca64f621ca1164bebfb6472d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φωτογραφικό πρόβλημα
ΜήνυμαΚαλημέρα, τα δείγματα που έβαλα είναι από την πίσω κάμερα που δεν έχει κάτι. Το ίδιο κάνει και η μπροστά κάμερα που έχω tempered glass αλλά το κάνει από την πρώτη μέρα πρίν καν βάλω το τζαμακι. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk