Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-173 από 173.
-
παιδιά την βοήθεια σας, ξεκίνησα με τον οδηγό Flash-την-Ελληνική-ROM-στο-RedMi-PRO-Omega-για-πρώτη-φορά και στο βήμα που κάνω Θα μπούμε στο menu wipe/advanced wipe/τικ σε dalvik art cache,cache,data και swipe to wipe.. δεν μου βγάζει done αλλά error failed to mount '/data/' unable to mount storage MTP enabled... προχωράω κανονικά τα επομενα βήματα ή θα μου μείνει στο χερι? μηπως πρέπει να κανω σκετο φορματ data και να πληκτρολογήσω yes που διάβασα κάπου?
-
πηρα backup μεσα απο τα settings του κινητου αλλα που στο καλό φτιάχνει το αρχείο (ειναι καμια 2γιγα σχεδον) να το τραβήξω στο πισι? ok το googlara, ολα οκ! =============== Ιαν 7th 2017, 12:05pm =============== ετοιμο το unlock! πέρασμα ελληνική rom αλλη ώρα γιατι με βλέπω να μην εχω προσωπική ζωή σήμερα!
-
καλημέρα! μετά απο 3 μέρες ήρθε το πολυπόθητο sms (με Wind κανονικά, το αναφέρω επειδή διαβάζω ότι κάποιοι αντιμετωπίζουν πρόβλήμα) . οκ πίνω εναν καφε και το ξεκλειδώνω, αλλά τόσες μέρες επειδή έστησα τα πάντα τελικά απο εφαρμογές, με το φλασάρισμα στην ελληνική να φανταστώ τα χάνω όλα και ξανά απο την αρχή ε? επίσης το παλιό μου moto g με 1Gb ραμ δούλευε (οκ στα τελευταία του όχι πια) και είχε και λίγη ραμ ελεύθερη. αυτό το θηρίο με τα 3Gb και με το μέσεντζερ, viber, yahoo, facebook κλειδώμένα…
-
όλα πηγαν καλα, παρόλο που εβγαλε error προς το τέλος με το mi pc suite η αναβάθμιση προχώρησε κανονικα, και εχω πλεον china dev. αλλα ακομα όταν συνδέω το κινητό στο pc suite δεν μου το αναγνωρίζει μου λέει χρειάζεται αναβάθμιση. αυτό ειναι θεμα drivers? εβαλα και google play θέλει πρωτα στο mi account να δηλώσεις ελλάδα και μετα το βρίσκει.
-
καλησπέρα παιδιά! παρέλαβα σήμερα το κινητό με χαζομουλτικοκινεζια ρομ. τα βηματα που εκανα μεχρι τωρα ήταν να τσεκάρω τον bootloader με το adb και μου τον δείχνει κλειδωμένο. έπειτα ετρεξα το miflash_unlock για να κάνω αίτηση ξεκλειδώματος αλλα δεν μου το αναγνωρίζει σαν συσκευή. εκανα αίτηση ξεκλειδώματος απο το σιτε και περιμενω την απάντηση. ακολουθησα τον οδηγό για windows 10 και drivers και παρόλο που εκανα αφαίρεση της ψηφιακής υπογραφης δεν με αφήνει να βάλο άλλον driver μου εμφανίζει οτ…
-
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα! καλώς σας βρήκα. χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε! είμαι έτοιμος να παραγγείλω το Redmi Pro 64Gb Grey απο το Vickmall. τούς έστειλα μήνυμα ότι τώρα τελευταία παίζουν διάφορα με το τελωνείο και μεσα σε μια μερα το είχαν διαθέσιμο και στην ευρωπαική αποθήκη. το πρόβλημα ειναι οτι στην ευρωπαική αποθήκη στις ρόμ εχει επιλογή μονο για Multi-language Rom&google play store installed. θα ήθελα να το παραγγείλω μονο με την Κινεζοαγγλική αλλα δεν μου δίνουν τέτοια επ…