Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 202.

• lenovo k3 note k50-t5

meletis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Δοκίμασε και βλέπεις... ROMs | K-50 ” Καλησπέρα , έχω ήδη κατεβάσει 3 ROM 's , όλες έχουν bloatware. Ειδικά η εργοστασιακή. Έχω διαβάσει οτί η συγκεκριμένη : Pixel_UI_Final_By_SuperEvil δέν έχει πρόβλημα και είναι σταθερή , αλλά με το TWRP που δοκιμάζω να την φορτώσω μέσω της Sd κάρτας , μου βγάζει σφάλμα. Εννοείται πρώτα κάνω την διαδικασία Wipe.

• lenovo k3 note k50-t5

Μήνυμα

Το έχει γνωστός μου. Υπάρχει κάποια καθαρή Rom γιατί Miui που δοκίμασα με Recovery TWRP 3.0.3 δέν δούλεψε

• Φορτιστής & καλώδιο Usb

meletis - - Mi MAX 2 (Oxygen)

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54278/ Αυτό το τηλέφωνο έχει, το συνάντησα πρίν μερικές ημέρες.

• Mi Band 2: The New Successor!

meletis - - Mi Band

Μήνυμα

Επειδή το τηλέφωνο μου έσπασε η οθόνη, και πλέον χρησιμοποιώ ενα Tablet με έκδοση 4.4.2 , η επίσημη έκδοση δεν είναι συμβατή και ούτε η Ελληνική 2.2.1 υπάρχει κάποια παλιότερη , δέν μπορώ να τα βρω Είναι για το Miband 2. 1 φορά τήν εβδομάδα κάνω συγχρονισμό

• RE:

Μήνυμα

Προσωπικα το γνωριζω , θα του το επισημανω.Δεν ακουνε και σε σκανε! Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Ανταπτορα αγορασε , αλλα καλωδιο ηθελε πιο μακρυ. Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Θα τον ενημερωσω, το αγορασε απο το Banggood ,αλλα δεν του εστειλαν μου ειπε ανταπτορα. Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Φορτιστής & καλώδιο Usb

Μήνυμα

Γνωστός αγόρασε απο εξωτερικό το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Μου είπε οτι θέλει να αγοράσει 1 φορτιστή και καλώδιο Usb. Είναι Type-C απο οσο μου είπε. Έχετε να προτείνετε κάποιο ή να πάει στα blitzwolf;

• RE:

meletis - - Mi Band

Μήνυμα

Το ηθελα αμεσα στα καταστηματα εξωτερικου το βρηκα 30€ και το ηθελα σχετικα νωρις. Λουρακια θα ψωνισω απο εξω Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• HOMTOM

meletis - - Διάφορες συσκευές

Μήνυμα

Έχοντας HomTom HT7 Pro (2ο τηλέφωνο) θα σου πρότεινα να πάρεις Xiaomi. Δέν πήρε αναβάθμιση εδω και 2 χρόνια απο 5.0 Android και έχει θέματα και με την μπαταρία. Επίσης δεν έχουν και τόσο υποστήριξη

• Παράθεση από gnns mtrs: “Καλησπέρα παιδιά,καινούργιος στην παρέα σας. Αυτό που γράφω εδώ το έγραψα και σε παραπλήσιο τόπικ,μιας και βιάζομαι την απάντηση. Θέλω τις επόμενες ώρες να παραγγείλω το Mi mix 2s από geekbuying και μου δίνει ως επιλογή το HKEU Priority Line. Σε άλλο site διάβασα για περιστατικό παραγγελίας που έγινε 5 μήνες πριν με αυτή τη μέθοδο (πάλι από geekbuying) και δυστυχώς κόλλησε τελωνείο. Ποια η δική σας εμπειρία; ” Γνωστός μου το αγόρασε απο το Banggood ακριβώς το ίδιο Του εί…

• Mi Band 2: The New Successor!

meletis - - Mi Band

Μήνυμα

Μετά απο 2 χρονια με Miband 1 αγόρασα σήμερα στα 35 ευρω το 2 . Λουράκια αγοράζετε απο Ebay ή απο Gearbest ;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Rigoc: “Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να ρωτήσω όσοι έχετε αντίστοιχη εμπειρία. Παραγγελία απο Gearbest GW5 αποθήκη, με DHL (αναγράφει DHL paket), σε πόσες ημέρες παραλάβατε απο τη στιγμή που αναγράφει: "The shipment will be transported to the destination country and from there, handed over to the delivery organization" Αναφέρει ότι το δέμα βρίσκεται στο Feucht Germany. Την παραγγελία την έκανα Τρίτη 13/3. Επίσης το δέμα θα το παραλάβω απο Ελτα ή DHL? (Το φέρνουν ή το παραλαμβάνω απο…

• Καλησπερα. Αγορασα απο το Gearbest στις 25 φεβρουαριου 2 τηλεφωνα για γνωστους. Στην αρχη τους εξηγησα να εδιναν κατι παραπανω και να πανε σe Xiaomi, δεν ακουγαν. Λοιπον παραλαμβανω 16/3 και οι συσκευες δεν εκαναν boot. Που το εψαξα εχουν και αλλοι θεμα. Αππστολη email και ανοιγμα Ticket στο καταστημα. Τους εστειλα και οτι μου ζητησαν βιντεο που να φαινεται το προβλημα. Παντως μεγαλη κοροιδια το Gearbest , πληρωνεις απο Ευρωπαικη Αποθηκη +7€ με DHL για να σου ερθει πιο γρηγορα το δεμα και μετα α…

• Eμενα εχει κολλησει στη Γερμανια. Ειναι 1 τηλεφωνο απο Gearbest , ευρωπαικη αποθηκη και μεθοδο αποστολης Dhl. Ο αριθμος αποστολης εχει να ενημερωθει απο 3/3 Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έκανα παραγγελία από Gearbest. Από Ευρωπαϊκή αποθήκη με DHL.(όχι κούριερ) Ποτε περίπου θα έρθει, γιατί έχει κολλήσει εδώ και 3 ημέρες στη Γερμανια.Εκτός εάν δεν έχει ενημερωθει ο αριθμός αποστολής Αριθμός αποστολής: CH--------DE Στάλθηκε από το ME173X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

meletis - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από Thermaikos: “Παράθεση από meletis: “Είμαι σε αναζήτηση συσκευής συγκεκριμένα το Redmi 4x 3/32 Τηλεφώνησα στο συγκεκριμένο κατάστημα. Υπάρχει δυνατοτητα να αγοράσεις είτε την κινέζικη ή την Global έκδοση εάν βγαίνει το μοντέλο που θές. Ο χρόνος παράδοσης του τηλεφωνου είναι απο 10-22 ημέρες. Σε περίπτωση επισκευής ή εάν χρειαστεί οτιδήποτε το στέλνεις μλονο σε αυτός. Απο οτι έψαξα δεν ανήκουν στα σημεία πώλησης της Xiaomi ” 10-22 ημερες είναι σα να το περνεις κ απο ευρωπαικη αποθηκη”…

• Είμαι σε αναζήτηση συσκευής συγκεκριμένα το Redmi 4x 3/32 Τηλεφώνησα στο συγκεκριμένο κατάστημα. Υπάρχει δυνατοτητα να αγοράσεις είτε την κινέζικη ή την Global έκδοση εάν βγαίνει το μοντέλο που θές. Ο χρόνος παράδοσης του τηλεφωνου είναι απο 10-22 ημέρες. Σε περίπτωση επισκευής ή εάν χρειαστεί οτιδήποτε το στέλνεις μλονο σε αυτός. Απο οτι έψαξα δεν ανήκουν στα σημεία πώλησης της Xiaomi

• Συσκευη Xiaomi εως 170€

meletis - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Καλημέρα, τηλεφώνησα στην InfoQuest. To επιβεβαίωσα για την συχνότητα B20 και την Global Version. Θα αγοραστεί η έκδοση με το SnapDragon 430 την επόμενη εβδομάδα Θήκη ποιά προτείνετε και καθώς και προστασία για το 4X; Επίσης ψάχνω πάλι για άτομο της οικογένειας , απλή συσκευή. Η χρήση θα είναι πλοηγηση ιντερνετ, αποστολή-λήψη email, και αρκετό χρόνο ομιλίας. Eφαρμογές τύπου Facebook, δέν χρησιμοποιεί. Έχω κοιτάξει Redmi 4a (2/16) & 5a (2/16)

• Samsung galaxy s3 mini

meletis - - SAMSUNG

Μήνυμα

Για το S3 Neo , ισχύει η ίδια Rom; Το έχει ο πατέρας μου. Η χρήση του ειναι αποστολή-λήψη Email, περιήγηση στο Ιντερνετ, και κλήσεις ομιλίας. Το είχα εγω προηγουμένως και δεν με κάλυπτε στις ανάγκες. H πιο αποτυχημένη αγορά που έχω κάνει, μέσα στο 1.5 χρόνο άρχισε να κολλάει, και ποτέ δέν αναβαθμίστηκε , έμεινε σε 4.4.4 Θυμάμαι είχα δώσει 230 ευρώ μαζί με θήκες, και προστασία οθόνης