Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 214.
-
Καλησπερα και χρονια πολλα, ερωτηση, υπαρχει τροπος να μειωσω την ευαισθησια του τατς? ειναι παρα πολυ ευαισθητο και πολλες φορες γινετε ενοχλητικο. =============== Δεκ 26th 2016, 7:24pm =============== Παράθεση από ikaros80: “Καλησπερα και χρονια πολλα, ερωτηση, υπαρχει τροπος να μειωσω την ευαισθησια του τατς? ειναι παρα πολυ ευαισθητο και πολλες φορες γινετε ενοχλητικο. ” Καλησπερα και χρονια πολλα, μετα απο αρκετο ψαξιμο για να διωρθωσωτο προβλημα με το σκρολ της οθονης κατελειξα να φυγω απο…
-
Παράθεση από ikaros80: “Κι εγώ είμαι με την 2.2.9 και firmware σε 1.0.1.28, οταν εχω ελληνικα δεν εμφανιζει καν την επιλογη για αναγνωριση κλησης, οταν γυρναω στα αγγλικα την εμφανιζει την επιλογη, αλλα οταν χτυπαει το τηλεφωνο αποσυνδεεται το mi band. ” Λοιπόν μετά από αλλαγή ρομ από ελληνική ντεβ (με μπρικαρισμα) έβαλα την γκλομπαλ στειμπλ (mi max pro) τελικά δουλεύει η αναγνώριση κλήσης απλά στα ελληνικά ονόματα δεν αναγνωρίζει το τελικά ς
-
Κι εγώ είμαι με την 2.2.9 και firmware σε 1.0.1.28, οταν εχω ελληνικα δεν εμφανιζει καν την επιλογη για αναγνωριση κλησης, οταν γυρναω στα αγγλικα την εμφανιζει την επιλογη, αλλα οταν χτυπαει το τηλεφωνο αποσυνδεεται το mi band.
-
Κινεζικο θεμα
ikaros80 - - Themes Store
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Είναι για MIUI 6/7, μήπως δεν είναι συμβατό και για αυτό δεν στο βγάζει πλέον ? ” μια χαρά δούλευε με 8
-
Κινεζικο θεμα
ikaros80 - - Themes Store
Μήνυμαξερει κανεις να μου πει πως μπορω να κατεβασω αυτο το θεμα ακομα και με πληρωμη? το ειχα κατεβαζει δωρεαν στο redmi note 2 pro και θα ηθελα να το βαλω και στο Mi Max αλλα δεν μπορω να το βρω στα θεματα -小米主题商店
-
Παράθεση από nickkon: “Βάλε την 2.2.1 απο την πρώτη σελίδα ή την κινέζικη beta που δινει ο 'γιατρος' στο ποστ 512. ” δεν δουλευει με τιποτα, τα παιξε απο τις πολλες αναβαθμι9σεις
-
Ούτε εμένα και έκανα επιστροφή στην έκδοση του πλέι στορ, αλλά σταμάτησα να παίρνω ειδοποιήσεις γενικα, τον ήπιαμε κλαρίνο;
-
Παράθεση από maddoctor: “Μην κάνετε sign out από την προηγούμενη. Απλώς περάστε την πάνω από την προηγούμενη. ” βγάζει σφάλμα δεν την περνάει απο πανω