Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 115.
-
Επιβεβαιωνω κι εγω Με φλασαρισμα ξανα χωρις τον nexuslauncher , ολα ενταξει
-
Στο RN2 επελεξα το Pixel Launcher αλλα δεν λειτουργει! Θα ξανακανω flash και θα βαλω τον miui launcher
-
Μπραβο μας παιδια Ψηψισα ωσ yansta και christinapgn
-
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
yansta - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΧιλια ευχαριστω στον demakhs που αφιερωσε απο το χρονο για να με βοηθησει!!! Ειστε φοβεροι εδω μεσα. ΥΓ: τι παταω τωρα?
-
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
yansta - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαμωρε το κινεζικο suite το βλεπει αλλα εχει πολλες επιλογες, τις οποιες δεν κατανοω, αφου πατησω το κουμπι που λεει ο οδηγος. Στη version τη δικη μου ειναι λιγο διαφορετικο
-
yansta - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαταφερα και περασα τους adb drivers αλλα οταν βαζω την εντολη για το Info στο cmd δεν μου δειχνει τπτ!!! Επισης μου δειχνει τον κωδικο οταν πληκτρολογησω adb devices οχι fastboot devices ΤΙ κανω λαθος ρε γμτ? Δεν ειναι η πρωτη φορα που την κανω αυτη τη δουλεια.
-
yansta - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕχουν θαυμαστικο κιτριονο διπλα οι drivers Που βλεπω. Θα προσπαθησω να το λυσω! Ευχαριστω για την βοηθεια takisfrag
-
yansta - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑναβαθμιση δε μου δινει το τσεκαρα Στη λιστα με τα fastboot devices δεν μου δειχνιε τιποτε. ΕΙναι σε fastboot mode το κινητο
-
yansta - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΟριστε η οθονη Εχω παρει ηδη εκριση για Unlock αλλα παιρνω μηνυμα couldn't verify device Κι οταν παω να περασω chinese developer αλλο μηνυμα couldn;t veify update
-
yansta - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαρελαβα ενα ρν3 προ και ειναι με την 8,2,9,99 LHOMIDG. Ειναι official stable? Μπορει να μου πει καποιος?
-
Συγχαρητηρια παιδια Ειστε πολυ μπροστα. Πραγματικα το χαιρομαι να ειμαι μελος αυτου του φορουμ!!! Κανετε φοβερη δουλεια
-
Παράθεση από tasospap1986: “Παράθεση από yansta: “Παράθεση από tasospap1986: “Το έκανα και έχω την εντύπωση πως είναι πολύ καλύτερα. Για σιγουριά όμως θα το δουλέψω λίγο ετσι και θα σας ενημερώσω μήπως και κάποιος άλλος αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο και να βρει τη λύση εύκολα. Οπότε παύω πια να έχω δικαιώματα superuser; Και με τις εφαρμογές που θα ζητουν πρόσβαση su? Βέβαια για να μην γκρινιάζω η λειτουργικότητα που έχει το κινητό τώρα σε σχέση με πριν, η μέρα με τη νύχτα αλλά θα ήθελα να είναι και…
-
Παράθεση από tasospap1986: “Το έκανα και έχω την εντύπωση πως είναι πολύ καλύτερα. Για σιγουριά όμως θα το δουλέψω λίγο ετσι και θα σας ενημερώσω μήπως και κάποιος άλλος αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο και να βρει τη λύση εύκολα. Οπότε παύω πια να έχω δικαιώματα superuser; Και με τις εφαρμογές που θα ζητουν πρόσβαση su? Βέβαια για να μην γκρινιάζω η λειτουργικότητα που έχει το κινητό τώρα σε σχέση με πριν, η μέρα με τη νύχτα αλλά θα ήθελα να είναι και root. Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια! ” …
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από yansta: “Σε συγκριση με την τελευταια ελληνικη developer? @geoanto555 τελικα δεν ειδα καποια ουσιαστικη βελτιωση με τα wipes ” Δες η ρυθμιση "τύπος δικτύου" που είναι.Δοκίμασε να το βάλεις 2g , 3g , 4g . ” Ναι οντως! Η αλλαγη σε 3g ανεβασε το σημα φαινεται να βοηθησε και εχει καλυτερο σημα τωρα. Γιατι αραγε?
-
Σε συγκριση με την τελευταια ελληνικη developer? @geoanto555 τελικα δεν ειδα καποια ουσιαστικη βελτιωση με τα wipes