Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 115.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από yansta: “Μολις χτες περασα την τελευταια ελληνικη ρομ σε ενα RN3 pro και σημερα παρατηρησα οτι η σιμ καρτα,cosmote, εχει πολυ χαμηλο και ασταθες σημα. Τι να φταιει παιδια? Υπαρχει καποια ρυθμιση μηπως? ” Για έναν περίεργο λόγο κσι το δικό μου έκανε τα ίδια και έστρωσε με advanced wipe/dalvik art cache & cache. ” Το σκεφτηκα κι εγω μηπως δεν πατησε καλα η ρομ. Δεν το εχω κοντα μου το κινητο τωρα, θα το δοκιμασω και θα δω. Ευχαριστω geoanto555!
-
Μολις χτες περασα την τελευταια ελληνικη ρομ σε ενα RN3 pro και σημερα παρατηρησα οτι η σιμ καρτα,cosmote, εχει πολυ χαμηλο και ασταθες σημα. Τι να φταιει παιδια? Υπαρχει καποια ρυθμιση μηπως?
-
Πιστευω οτι θα βγει το Redmi Note 4
-
Σε καποιο σαιτ διαβασα οτι το νεο iphone θα εχει διπλη καμερα και εγινε αντιγραφη.
-
ΤΟ ειδα κι εγω το ονομα της συσκευης Αλλα βασει του μοντελου της cpu μου φαινεται πολυ πιθανο να ειναι το Redmi note 4!
-
Λενε οτι εμφανιστηκε και στο geekbench, με Helio x25 και 4 GB RAM εδω Xiaomi Redmi Pro - Geekbench Browser
-
Κατά φωνή! Επιτέλους!!!
-
Καιρος ήταν νομίζω! Επίσης περιμένω πότε επιτέλους θα βγαλει και vr headset!
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜήνυμαΝουμερο 560 εγω.
-
Αυτο θα μου αρεσε Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 4000mAh Android Smartphone
-
Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από yansta: “Δεν το εχω προσεξει αυτο. Θα το τσεκαρω τωρα. ” Δεν αλλαζεις θεμα; δε δειχνουν ολα τα θέματα τη φορτιση με τον ιδιο τροπο.. Ή μπορει να μην εχει κατεβει σωστα ” Πως μπορει να επηρεαζει το θεμα το αναμα του led? Ολα με τον ιδιο τροπο το δειχνουν. Να μην εχει κατεβει σωστα το θεμα εννοεις? Εχω κατσει και με στοκ θεμα.... αλλα δεν ειδα να επηρεαζει αυτο.