Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 115.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από yansta: “Μερικες φορες, οχι παντα οταν το βαζω για φορτιση δεν αναβει το πρασινο led, ενδειξη οτι φορτιζει ουτε το κεραυνος διπλα απο το εικονιδιο της μπαταριας. Αν το κλεισω το κινητο, τοτε δειχνει οτι φορτιζει κανονικα. Και οταν το ξανανοιξω φαινεται επισης οτι φορτιζει. Αρα δεν ειναι θεμα καλωδιου ή υποδοχης. Πιστευτε ειναι καποιο bug? ” Αν θεωρήσουμε ότι είναι bug πήγαινε κάνε ένα wipe cache & dalvik cache για αρχή2ο πες μας τι Ρομ φοράς και πως την έβαλ…
-
Εδω και καποιο καιρο εχω ενα προβλημα με τη φορτιση. Μερικες φορες, οχι παντα οταν το βαζω για φορτιση δεν αναβει το πρασινο led, ενδειξη οτι φορτιζει ουτε το κεραυνος διπλα απο το εικονιδιο της μπαταριας. Αν το κλεισω το κινητο, τοτε δειχνει οτι φορτιζει κανονικα. Και οταν το ξανανοιξω φαινεται επισης οτι φορτιζει. Αρα δεν ειναι θεμα καλωδιου ή υποδοχης. Πιστευτε ειναι καποιο bug?
-
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
ΜήνυμαΑυτο τον οδηγο μπορω να τον χρησιμοποιησω σε rn3 για να περασω την ελληνικη ρομ? Με κλειδωμενο bootloader ειμαι αλλα μπαινει σε fastboot mode. 'H θα το μπρικαρω αρχοντικα?
-
Καλησπερα παιδια Δεν ξερω αν ειναι μπρικαρισμενο η ειναι σε bootloop για την ακριβεια Εκεινη την ωρα κατεβαζα την τελευταια ρομ οχι την ελληνικη! weekly εγραφε. πιθανον ειναι η Multi. με καθε επιφυλαξη Εκλεισα το κινητο ! Πατησα volume down και power. Και μου εμεινε εκει το κινητο. τωρα ανοιγοκλεινει χωρις να εμφανιζει ουτε το λογο της μι! Ακουω καθε τρεις και λιγο το βομβο που ανοιγει το κινητο και σβηνει η οθονη. Edit: τελικα με volume up + power ανοιξε το κινητο! Μπορειτε αν θελετε να σβησετε…
-
Παιδια εχω κι εγω καποιο προβλημα με τη μπαταρια. Δεν ξερω αν θα βοηθησουν τα screenshots που βαζω. Ειμαι με την τελευται ελληνικη developer. Εκανα καθαρη εγκατασταση fastboot rom με το Miflash και μετα περασα την τελεταυια ελληνικη. Εχω πολυ καιρο αυτο το θεμα, δεν παρουσιαστηκε ξαφνικα. Ελπιζω να βοηθαω με τα screenshots.
-
@Bodai Διορθωθηκε.
-
Ολα αψογα με τη νεα stable! Ευχαριστω παιδια για την τεραστια υπηρεσια που προσφερετε
-
Θα παρει γυρω στο 20λεπτο μεχρι να το σεταρω. Αμεσως μετα ανεβαζω screenshot Edit. Να το screenshot.
-
Γιατι ? Τωρα κατεβαζω με πολυ καλη ταχυτητα.
-
Καμια αλλη ιδεα παιδια? Μηπως να ξανακανω εγκατασταση της ρομ?
-
Δεν ειναι καθολου κοπος. Το δοκιμαζω τωρα. EDIT Δυστυχως το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει.
-
Το εκανα αφοτου περασα τη ρομ! Να το ξανακανω μια ακομη?
-
Δεν υπαρχει καμια συσκευη. Και κρασαρουν παλι οι ρυθμισεις οποτε μπαινω στο μενου του bluetooth
-
Ολα καλα με τη νεα ρομ εκτος απο ενα προβλημα με το bluetooth. Οταν παω να το ενεργοποιησω μου πεταει μηνυμα οτι οι ρυθμισεις εχουν σταματησει Επισυναψα και μια αναφορα αν εχει καποιος ορεξη να τη δει.