Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 115.
-
Επεσε και το δικο μου ψηφαλακι αν και βλεπω το διασταυρωσατε.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από yansta: “Δεν ξερω αν ποσταρω στο σωστο μερος αλλα πηρα μεγαλη τρομαρα σημερα. Ειχε κλεισει το κινητο της υπογραφης και οταν το ανοιξα ειχα αυτο το bootanimation. ΕΙμαι ο μονος αραγε? Μετα βεβαια ολα κανονικα. ” Μερικά θέματα έχουν και Boot Animation image. Θα έβαλες κάποιο τέτοιο θέμα στην συσκευή σου. ” Εχεις δικιο. Λυθηκε η απορια μου. Το πεταξα το συγκεκριμεο θεμα.
-
Δεν ξερω αν ποσταρω στο σωστο μερος αλλα πηρα μεγαλη τρομαρα σημερα. Ειχε κλεισει το κινητο της υπογραφης και οταν το ανοιξα ειχα αυτο το bootanimation. ΕΙμαι ο μονος αραγε? Μετα βεβαια ολα κανονικα.
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
yansta - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστω caeser! Προτιμαω παντα φρεσκα πραγματα.
-
yansta - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤι να σου πω? Μπορει! Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα ειμαι windows 10. Οσο για το καλωδιο οντως δεν ειναι το αυθεντικο. Θα το ξαναδοκιμασω μιας και θα ηθελα πολυ να το "ξυρισω" πριν βαλω gtv
-
yansta - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜου σταματαει τη διαδικασια στα 134 δευτερολεπτα και βγαζει αυτο το μηνυμα λαθους. Συνεβη και σε καποιον αλλο? Αυτο που διαφερει στη δικια μου εκδοση miflash ειναι οτι κατω αριστερα εχει επιλογη ειτε flash all ειτε flash all except storage.Φαινεται και στην εικονα.
-
Παράθεση από mikhailbakurin: “Eίναι αυτό που έχει τα πολύχρωμα ledάκια και το banggood το έχει 17 αντί 11 που έχει το απλό με τα μονόχρωμα; Ή δεν κυκλοφορεί ακόμα; Original Xiaomi Miband Bluetooth Smart Bracelet For Mobile Phone - US$11.09 ” Ουτε το πρωτο ουτε το δευτερο ειναι. Moνο στο ibuygou εμφανιστηκε με αγνωστη ημερομηνια απσστολης.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από johnnyman: “γιατι ανακληθηκε η 5.10.15?κ εχει 2-3 ωρες που την περασα στο redmi note 2 μεσω muiu update.τωρα κατεβαζω την 5.10.16. η μονη διαφορα ειναι οτι εχει παλι το twrp recovery? edit:τωρα διαβασα τι εγινε.δεν γινεται να περασω τωρα την 5.10.16 απο το miui update?πρεπει αναγκαστηκα με αυτον τον τροπο? Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOT” Κατέβασε την 16άρα πέρνα πρώτα το TWRP . Μετά μπες στο TWRP recovery, κάνε έν…