Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-115 από 115.
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΕυχαριστω παιδια και συγνωμη για το off topic.
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΔεν ηξερα οτι γινεται αυτο. Ενος ετους ειναι. Το εχεις κανει εσυ ο ιδιος?
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από yansta: “Παιδια δεν ξερω αν εχει ρωτηθει ΤΙ γινεται με το ξεκλειδωμα με της LTE band 20? Υπαρχει περιπτωση ξεκλειδωματος ?” Κάτι ακούγεται αλλά μην το δένεις. Προς το παρόν δεν μας ενδιαφέρει γιατί το 4G δουλεύει μια χαρά προς το παρόν” Με ενδιαφερει γιατι ειμαι με wind και 4g δεν εχω. Απο οσο εχω καταλαβει η wind εχει τη μπαντα 20. Ενδιαφερει πολλους και ευελπιστω οτι κατι θα γινει
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαιδια δεν ξερω αν εχει ρωτηθει ΤΙ γινεται με το ξεκλειδωμα με της LTE band 20? Υπαρχει περιπτωση ξεκλειδωματος ?
-
Ευχαριστώ maddoctor Τελικά πέρασε η ρομ. Εγώ έκανα λάθος αυτή τη φορά. Όσο για το recovery είναι όντως κινέζικα αλλά πλέον πάει αυτόματα το χέρι στις επιλογές που πρέπει Να είστε καλά παιδιά.
-
@maddoctor Με ποια εφαρμογή προτείνεις? Edit Προσπάθησα να περάσω τη νέα ρομ και πάλι χωρίς επιτυχία
-
Παράθεση από kazianisv: “Και εγω σε Redmi Note 3g δεν μπορω να την περάσω με τίποτε ! Μου βγάζει Failed οταν κανω Install απο το Recovery.” Φιλε μου πες μου κι εμανα αν βρεις κανενα τροπο
-
Δεν καταφερα να περασω τη ρομ παιδια με καμια δυναμη. Εκανα factory reset, reboot και εγκατασταση της ρομ. Οταν κανω ομωε επανεκκινησι δειχνει μονο το λογκο της ΜΙ και σβηνει η οθονη. Κανω κατι λαθος? Αλλοι με το ρε το redmi note 3g την περασαν απροβληματιστα?
-
Λιγο που την εψαξα, φαινονται ολα καλα. Λυθηκαν τα προβληματα που υπηρχαν. Αυτο που μου αρεσει ομως περισσοτερο ειναι οτι οποιοδηποτε προβλημα λυνεται αμεσα εντος εβδομαδας. Μιλαω για το redmi note 3g wcdma..Ευχαριστω πολυ παιδια. Keep up the good work!!!
-
Κι απο εμενα εχετε παρει +1 Καλη επιτυχια
-
redmi note
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια. Προσπαθω να καταλαβω ποια ειναι η τελευταια ρομ για το κινητο μου. Περναω τις νεες ρομ μεσω ota update και συνεχως μου λεει οτι υπαρχει νεα ρομ. Εχω χασει τη μπαλα. Τωρα εχω περασει αυτη που βλεπετε στην εικονα και μου λεει οτι υπαρχει και νεα ενημερωση. Τι γινεται ? Σωστα τα λεει ο ota updater?
-
redmi note
ΜήνυμαΤο λινκ δεν ειναι σωστο. Κοιταξε το λιγο. Επισης εχετε βαλει κανεις σας το skype απο το store? Σε εμενα δε δουλευει καθολου. Crasharei μολις απανταει ο συνομιλητης. Υπαρχει καμια λυση ?