Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-67 από 67.
-
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Καταρχήν το +30 το έχω προσθέσει σε όλες τις επαφές γιατί δημιουργούσε θεμα με την εφαρμογή μυνημάτων. Όταν ανοίγουμε τις επαφές, πρώτη επιλογή εμφανίζεται η "επαφή" με τα δικά μας στοιχεία, δεύτερη επιλογή είναι το "My groups" που σου εμφανίζει τις διάφορες ομάδες επαφών και στην ελληνική μετάφραση εμφανίζεται ως "χωρίς όνομα". Ακολουθούν μετά από διαχωριστικό τιτλοφορούμενο ως "FAVORITES" οι αγαπημένες και μετά όλες οι επαφές με την ταξινόμηση που έχουμε επιλέξει μ…
-
Στην προηγούμενη έκδοση οι ομάδες ήταν σε ξεχωριστή καρτέλα με όνομα "Ομάδες" κανονικά. Σε αυτή την έκδοση, μία από τις αλλαγές της, είναι ότι οι ομάδες προστέθηκαν σαν συντόμευση πάνω από τις επαφές. Σαν πρώτη επαφή δηλαδή. Αντί να γράφει "ομάδες" όμως λέει "χωρίς όνομα". Υποθέτω στην αγγλική έκδοση θα γράφει "Groups".
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΤα pistons από ανθεκτικότητα και ποιότητα κατασκευής είναι ΠΑΡΑ πολύ καλά. Κλάσεις ανώτερα από τα συνηθισμένα handsfree που δίνουν οι κορυφαίες εταιρείες με τα κινητά τους. Τα έχω δοκιμάσει και στο laptop και παίξανε μια χαρά. Σε ένα sony όμως αρνήθηκαν να συνεργαστούν. Δε τα δοκίμασα αλλού.
-
Παράθεση από savvasha: “Ψάχνοντάς το λίγο, πρέπει να γίνει ενημέρωση του strings.xml του framework-res.apk. Ελπίζω στην επόμενη αναβάθμιση να έχει διορθωθεί :D” Πως μπορούμε να ενημερώσουμε ώστε να μην επαναληφθεί για 3η φορά το πρόβλημα με την μετάφραση; Μπορούμε εκ των υστέρων να κάνουμε κάτι να το διορθώσουμε;
-
Επιβεβαιώνω και εγώ το πρόβλημα με τη γλώσσα στο Mi2s και με αυτή την έκδοση. Τόσο στην οθόνη κλειδώματος η ημερομηνία είναι στα αγγλικά όσο και σε ορισμένα προγράμματα όπως το buisness calendar οι μέρες και μήνες εμφανίζονται στα αγγλικά. Επανέφερα προηγούμενη έκδοση της MIUI και το πρόβλλημα διορθώθηκε. Ξαναεγκατέστησα την τελευταία μήπως και κάτι δε πήγε καλά στην εγκατάσταση αλλά επανήλθαν τα αγγλικά στα προαναφερόμενα.