Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 173.
-
Φωτογραφικό πρόβλημα
ΜήνυμαΕυτυχώς ο καταγραφέας οθόνης το καταγράφει αυτό που βλέπω οπότε ανοίξω είτε την μπροστά είτε την πίσω κάμερα. Ελπίζω το βίντεο να παίζει.cloud.tapatalk.com/s/5bce298bc74ec/test.mp4 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φωτογραφικό πρόβλημα
ΜήνυμαΓεια χαρά! Έχω το redmi note 5 AI εδώ και καμία δεκαριά μέρες και από την πρώτη στιγμή είχα πρόβλημα με την μπροστά κάμερα κάθε φορά που κάνω βίντεο κλήση με την εφαρμογή messenger φαινόταν πολύ παράξενα και το βλέπω και εγώ στην οθόνη σαν να κουνιούνται μικροσκοπικα πράγματακια, σαν θόρυβο δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Δοκίμασα να κάνω κλήση με Viber το ίδιο, με την εφαρμογή κάμερα του κινητού διαπίστωσα ότι το κάνει τελικά και στην πίσω και προσπαθώ να καταλάβω αν είναι θέμα hardware η soft…
-
Επιλογή συσκευής
pit_hal - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜετά απο χρόνια μπήκα σε γνωστό κατάστημα υπολογιστών να δώ το note 5 απο κοντά! μου άρεσε πολύ η αισθηση της οθόνης του. στα μείον οτι εχει το jack των ακουστικών απο κάτω και όχι πάνω όπως εχω συνηθίσει, και το usb 2 αντί για type-c που εχω συνηθίσει απο το redmi pro. γενικά μου άρεσε. και κατέληξα οτι θα παρω απο ελλάδα το κινητό για τα 2 χρονια εγγύηση αφού μεσω της δουλειάς μου δεν θα πληρώσω φπα και μου έρχεται σχεδόν όσο απο κινα. Και ξαφνικά σκάει το pocophone f1 και με βάζει σε σκέψεις!
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΒλέπω πως το redmi note 5 global version βγαίνει μόνο το 4/64 όχι το 6/64! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “Όταν λες ότι θες Xiaomi, θες και miui? Γιατί υπάρχει και το Mi A2 (Android One) σε πολύ κοντινή τιμή. Ρίξε επίσης μια ματιά στο pocophone και το Mi max 3. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα πέσει η τιμή τους. ” Me συγχωρείς δεν καταλαβα, δεν εχουν όλα miui όπως το Redmi pro? θέλω miui το εχω συνηθίσει!
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την απάντηση θα το κοιτάξω. Ξεχασα να πώ πως θέλω κατι σε global όπως λές γιατι το Redmi pro δεν ήρθε ευρώπη και δεν θέλω πια να εχω περιορισμένη σχετικά υποστήριξη. Ευτυχως η Ελληνική κοινότητα κανει θαυματα και εβαζα τις ρόμ απο εδώ αλλα δεν θέλω πια να παίζω με dev γιατι πλέον θελω κατι σταθερό με την δουλειά πάρολο που μου άρεσε η φαση καθε παρασκευή φλασάρισμα. καιρός ομως να πάω στα σίγουρα. Επίσης χωρίς να παρεξήγηση αν δεν κανω λαθος το Redmi pro ήταν η "ναυαρχίδα" της Redm…
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΤο Redmi pro μου έπεσε απο τα χεριάαα και όμως γίνεται και είναι δυνατόοον,,! Κόσμε την βοήθεια σας παρακαλώ, δυστυχώς στα 18+ χρόνια που χρησιμοποιώ κινητό πρωτη φορά βγαζω οφφ μια συσκευή και μάλιστα σε μόλις 1,5 χρονο. Μπαταρία καπούτ θέλει 4+ ωρες να φορτίσει, το βύσμα με την παραμικρή κίνηση σταματάει να φορτίζει και τελος ράγισα και την οθόνη. Επειδή δεν εχω επαφή με τα μοντέλα, θελω κατα τα χριστούγγενα να πάρω πάλι xiaomi γιατι εχω καραγουστάρει. -Λεφτά ~200 ευρω +- αν χρειαστεί για κατι…
-
Πρόβλημα μπαταρίας redmi pro
Μήνυμαείχαμε τελικά κάποια λύση σε αυτό το θέμα? εχω πλέον τα ίδια ακριβώς συμπτώματα και σκέφτομαι για αντικατάσταση μπαταρίας αλλά και πλακέτας φόρτισης καθως πλέον με την παραμικρή κίνηση του καλωδίου σταματάει να φορτίσει και πρέπει να το πιέζω καλα. που μπορώ να προμηθευτώ μπαταρία και πλακέτα?εννοώ αν ψωνίζουμε απο κάπου συγκεκριμένα - δοκιμασμένα για να μην ψάχνω στα κουτουρού στο νετ.
-
Περάστηκε η 4.13 αρωμα στο redmi pro omega πάλι η ταχύτητα δεδομένων είναι σε k/δ η μετάφραση. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanasisk: “θα ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που το έβαλαν σε redmi pro. Σε αυτή την ρομ επιτρέπει την εγκατάσταση εφαρμογών εκτός Playstore; Μέχρι την προηγούμενη δεν μπορούσα να βάλω παρά μονο μετα απο factory reset του τηλεφώνου μου επετρεπε πάλι και δεν είμαστε για εβδομαδιαίο reset. ευχαριστώ” Έβαλα κανονικά το lucky patcher αν αυτό βοηθάει! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σορυ για το double post αλλά για μένα έχει ένα σοβαρό θεματακι αυτή η Ρομ στο πώς έκατσε στο omega. Έρχεται ειδοποίηση ότι έχεις πχ νέο μέιλ αλλά μόλις σέρνεις την μπάρα ειδοποιήσεων προς τα κάτω είναι κενή! Επιστρέφω στην προηγούμενη! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα! Βρήκα επιτέλους το θέμα για αυτή την Ρομ! Η αναζήτηση του Tapatalk δεν καλό δουλεύει έπρεπε να ψάξω μέσα στο φόρουμ για να την βρω. Όντως στο Omega μπήκε ο διαχωρισμός οθόνης αν και δεν το δοκίμασα. Στην ταχύτητα λέει Κ/δ. Άσχετο αν κάποιος γνωρίζει εχω ένα θέμα με την εφαρμογή win mobile της Πειραιώς. Μετά από αποτυχημένες προσπάθειες με το δαχτυλικο αποτύπωμα μπορώ να μπω μόνο με το quick pass και όταν πάω στο μενού να το ενεργοποιήσω το επιλέγω κανονικά και μόλις βγω από το μενού κα…
-
Καλημέρα! Από Tapatalk δεν μπορώ να βρω το τελευταίο τοπικ για την 3.29 μόλις την εγκατέστησα σε redmi pro omega και το k/s έγινε Κ/δ προς το παρόν τα υπόλοιπα μοιάζουν οκ! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα! Εδώ και 2-3 Ρομ έχω θέμα με τις αναπάντητες κλήσεις. Αν το νούμερο δεν το έχω περασμένο σε επαφή και αν αυτή η επαφή δεν είναι στις αγαπημένες τότε μου εμφανίζει μεν την αναπάντητη αλλά με το block log list και δεν μπορώ να πατήσω για να καλέσω πίσω. Πρέπει να γράψω σε χαρτάκι το νούμερο και να το πληκτρολόγησω πράγμα μη πρακτικό ειδικά αν είμαι στον δρόμο! Δεν το έκανε παλιά αυτό! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε redmi pro αξίζει να την περάσω η θα μπλέξω Σάββατο βράδυ? Βάζω πάντα και το magisk, να το φλασαρω ξεχωριστά μόνο του? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όπως είπε ένα παιδί πιο πάνω είναι update στο update! v.2 με διορθώσεις σε συγκεκριμένα πακέτα στην τελευταία ρομ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από manousakas: “@soulg Ευχαριστώ για την απαντηση . Πατωντας να ανοιξει η εφαρμογη παταω γρηγορα την μεσαια επιλογη και ετσι σταματαει να κρασαρει... Αυτο ομως γινεται μονο στο kenzo που ειναι πιο γρηγορο και απ' τον ανεμο... =============== Ιαν 14th 2018, 12:25pm =============== @pit_hal η απαντηση ειναι 2-3 ποστ πιο πισω.... ;)” Ευχαριστώ και συγγνώμη. Είχα διαβάσει περίπου τα πρώτα 50 μήνυματα στο θρεντ, χτες και σήμερα από το κινητό πήγα κατευθείαν στο τέλος! Στάλθηκε από το Redmi …
-
Πέρασα χτες χειροκίνητα την 8.11 και σήμερα το πρωί που ξύπνησα ο updater μου βγάζει μήνυμα όλη την ώρα ότι υπάρχει αναβάθμιση αλλά ουσιαστικά είναι η έκδοση που ήδη έχω. Κινητό redmi pro. Δεν είχα περάσει το zip από το εμαιλ γιατί έλεγε ότι θα περαστεί έτσι και αλλιώς αν βάλω χειροκίνητα την τελευταία έκδοση. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα στην παρέα! Έχω ένα θεματακι με δύο προεκτάσεις! Περνάω αρχεία στο κινητό από μια σειρά που βλέπω. Ο ένας τρόπος είναι μέσω airdroid καταφέρνω να περάσω 1 επεισόδιο (περίπου 1,5gb) και αυτό μόνο αν κρατάω την οθόνη ανοιχτή αλλιώς σταματάει το ανέβασμα ενώ έχω κλείσει την εξοικονόμηση μπαταρίας. Λέω οκ θα τα περάσω με καλώδιο είτε στην εσωτερική μνήμη είτε στην SD (σημείωση το airdroid δεν μπορεί να γράψει κατευθείαν στην SD) και με καλώδιο είτε σε Linux pc είτε σε windows κάθε μα κάθε φ…