Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 173.
-
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα! Θέλω να ρωτήσω έχει καταφέρει κανείς να κάνει το magisk να δουλέψει και αν ναι πως? Εχω την τελευταία aroma και στο script εγκατάστασης επιλέγω να το περάσει με βγάζει root αλλά το hide δεν δουλεύει για εφαρμογές όπως το PayPal και το winbank της Πειραιώς. d28d5ce513668b5c38a16456089440da.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέρασα και εγώ σε Redmi pro την τελευταία όλα νορμάλ. Μόνο που στις 3-4 τελευταίες aroma πάντα μετά την εγκατάσταση σε κάποια φάση μόλις το ακουμπήσω το κινητό στο γραφείο θα κάνει ένα reboot και θα κολλήσει δεν θα ανοίγει. Πατάω το power για ώρα μέχρι να κλείσει εντελώς και το ανοίγω πάλι. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα που θα περάσω πάλι έκδοση δεν το ξανά κάνει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, Έχει δοκιμάσει κανείς τις τελευταίες δύο μέρες να μπει στο site των ΕΛΤΑ? Στην δουλειά για πακέτο του αφεντικού μπήκα μεν αλλά δεν δουλεύει το tracking και από χτες βράδυ στο σπίτι για πακέτο της αδελφής μου δεν ανοίγει κάν το elta.gr Έχει φύγει το πακέτο από 5/12 από Ολλανδία και δεν μπορώ να δω που είναι. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
pit_hal - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από miltosdelis: “Ακόμα περιμένω...Εκεί που όλα έδειχναν ότι ξεκόλλησαν ...b72356eec363296a87230fc088d6624e.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τι είναι αυτό? Απλικεσιο για τρακινγκ? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, Ρυθμίσεις, αρχική οθόνη, απενεργοποίηση έξυπνου βοηθού. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, περάστηκε με ΟΤΑ σε redmi pro χωρίς κανένα πρόβλημα, η προηγούμενη μου φαινόταν λίγο πιο σβέλτη. Ένα θεματακι έχω και σε αυτή με τα ασύρματα δίκτυα, καθώς και με το GPS χάνεται το σήμα συχνά πυκνά στην πλοηγηση. Στην εγκατάσταση επέλεξα να περάσει το Europe GPS fix. To magiks περνάει το safetynet επιλέγω hide την εφαρμογή του PayPal και της Πειραιώς αλλά δεν κρύβεται. Με Tapatalk κάνω αναζήτηση να βρω εδώ μέσα οδηγίες για το magiks και δεν δουλεύει η αναζήτηση! Στάλθηκε από το Redmi Pr…
-
Βασικά καλησπέρα σας! Πέρασε καιρός είχα μείνει σε κάποια έκδοση απο τον μάιο! έχω πληρώσει το vip μου κύριος, έχω κάνει και το fc σιγούλια σιγούλια και το πάω μαλακοσά το στήσιμο απο την αρχή και όλα υπέροχα! το κινητό πάει ξανά σφαίρα, αν και η μπαταρία φεύγει καπνός! με ΟΛΕΣ τις προηγούμενες εκδόσεις πρίν βάλω για πρώτη φορά αυτήν με ΑΡΩΜΑ είχα θέμα με το gmail δεν εμφάνιζε ΠΟΤΕ ειδοποιήσεις ότι και αν είχα κάνει. έπρεπε να μπαίνω και να κάνω εγώ ανανέωση για να δώ τα μέιλ μου. οκ αυτό το είχ…
-
Καλησπέρα στην παρέα! υπάρχει κάποιο topic για βοήθεια στην επιλογή νέας συσκευής? θέλει η αδερφή μου να της αγοράσω κινητό με budget ~150 ευρώ και δεν ξερω και τι παίζει πλέον με τα μαγάζια απο έξω και τα τελωνεία. το δικό μου redmi pro το είχα παρει απο το vickmall eu, τώρα στην ευρωπαική αποθήκη δεν έχει καν xiaomi, μονο κάτι λενόβο βλέπω αλλά θέλω κατι σε xaiomi να της βρω. καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
-
Σε ευχαριστώ! ναι θα περιμένω πρώτα για VIP έτσι και αλλιώς! απλα ειπα να μπώ πάλι στο κλίμα γιατί ξέχασα ότι ήξερα τοσο καιρό! και για να αρχίσω να παίρνω τα back up μου και τα σχετικά! Απο ότι κατάλαβα το fc τσεκάρεις απλά να σβήσει και το DATA. και μετά τα μπακαπ τα περνάει απο το mi account! Εκτος απο το nandroid backup σε περίπτωση στραβής, και εκτος απο ότι συγχρονίζει το mi account (επαφές, ρυθμίσεις οθόνης και τα λοιπα), έχει κάτι άλλο να κρατήσω backup? για τα δεδομένα των εφαρμογών θέλ…
-
Καλημέρα στην παρέα! μετα απο 5+ μήνες πλήρης απουσίας, με δουλειά 7/7 δεν εχω παίξει καθόλου με το κινητό και έχει μείνει στην έκδοση MIUI 8.3 XTRV 7.5.11. Απο τότε επίσης δεν διαβάζω - παρακολουθώ τις εξελίξεις, το είχα αφήσει το θέμα στις πολύ πρώτες μέρες που βγήκε η AROMA. Στο ενδιάμεσο έληξε και η VIP μου και περιμένω τώρα τέλος του μήνα να πληρωθώ και να την ενεργοποιήσω πάλι. Ρομ πρέπει να αλλάξω έτσι και αλλιώς γιατί δεν μου άρεσε αυτή που φοράω τώρα με βασικότερο πρόβλημα την λειτουργί…
-
Γιατί νομίζω πως το system δεν το σβήνουμε? Αφού έμειναν οι φωτογραφίες σου και τα λοιπά πρέπει να σβήσεις το data. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα! Επειδή με όσα διάβασα την .18 δεν την πέρασα, η 25 πώς πάει? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χάλια IMX 258?
ΜήνυμαΚαλημέρα! Όταν λες σωστά? Είναι εύκολο να δώσεις κάποια tips? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kinezakias: “Μια μόνο παρατήρηση. Στην 7.11.18 όπως και στην αμέσως προηγούμενη, όταν κατεβάζω από πάνω το tray για να βάλω πχ λειτουργία πτήσης, να ενεργοποιήσω το wifi , τα δεδομένα κλπ, με το που πατάω κάποιο από τα κουμπιά εξαφανίζεται αμέσως (αναδιπλώνεται δηλ προς τα πάνω). Έτσι, αν θέλω πχ να κάνω 2 ρυθμίσεις μαζί, δηλ να βάλω λειτουργία πτήσης και να σωθώ το wifi, πρέπει να το κατεβάσω 2 φορές. Απλά αυτό, δεν είναι βέβαια κάτι σπουδαίο.” Το ίδιο "πρόβλημα" έχω και εγώ καθημε…