Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 246.

• RE:

johnkeppas - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από haris8: “καλημερα... κατι που παρατηρησα , στην χρηση μπαταριας-αναμονη GSM 42% ειναι λογικο?” Ίσως αν δεν έχεις σήμα νομίζω... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

johnkeppas - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από johnkeppas: “Παράθεση από spideman3: “Ελληνική ή global rom Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Συγνώμη που αργω... Είμαι στη δουλειά και γράφω βιαστικά... Τελευταία stable ελληνικη Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κατά την εγκατάσταση της rom δημιουργήθηκε ένα αρχείο το dolby atmos το έκανες εγκατάσταση? Είναι ενεργοποιημένο? Αν όχι θα μπεις σε recovery λειτουργία και θα το κάνεις εγκατάσταση.” Το έχω κάνει εγκατάσταση μαζ…

• Παράθεση από spideman3: “Ελληνική ή global rom Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Συγνώμη που αργω... Είμαι στη δουλειά και γράφω βιαστικά... Τελευταία stable ελληνικη Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

johnkeppas - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Με ποια rom είσαι? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Με την τελευταία stable Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Υπάρχει κάποιος τρόπος να δυναμώσει η ένταση του ηχείου για τις κλήσεις;;; Τόσο όταν το χρησιμοποιώ κανονικά όσο και όταν βάζω το μεγάφωνο(το χρειάζομαι συχνά στη δουλειά) ακούω πολύ χαμηλα τον συνομιλητή μου... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

johnkeppas - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Δέκα πύρηνο είναι με MTK άρα Nikel. =============== Οκτ 11th 2017, 2:51pm =============== Κάνε το αναβάθμιση στην τελευταία stable MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum είναι το Redmi Note 4 MTK Global” Απλα πίστευα ότι σε official global stable θα είχε OTA αναβαθμίσεις εξου και η απορία μου... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά αυτή είναι official global σε redmi note 4x με τον mediatek;;;; Γιατί βγάζει ότι δεν υπάρχει άλλη αναβάθμιση... 824e085a151c967ffca8b50a5d255229.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπα δεν κάνει τίποτα και με τα τρία πλήκτρα... Απλά σβήνει με το που εμφανιστεί το MI... Θα το πω στο παιδί, έτσι κι αλλιώς καιρός ήταν να αλλάξει κιν. Δεν νομίζω να του κακοφανει Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά το redmi 3 pro ενός φίλου έπεσε απ το μηχανάκι, και έκτοτε έσβησε. Δεν ανοίγει με το power, μόλις το βάζω για φόρτιση ανοιγει στο σήμα MI, και αμέσως μετά σβηνει. Το περίεργο είναι ότι αν το βάλω να ανοίξει fastboot, παραμένει ανοιχτο(μόνο με συνδεδεμένο το φορτιστή, αν τον αποσυνδέσεις κλείνει κι έτσι) και αφού συνδέθηκε στον υπολογιστή και ανοίχτηκε με fastboot κατάφερα και του φλασαρα την 8.1.2 global χωρίς αποτέλεσμα. Εμφανίζει τα ακριβώς παραπάνω συμπτώματα ξανά. Του έκανα ένα tear d…

• Παιδιά τελευταία developer ή stable για το τηλέφωνο της δικιάς μου, που επιζητεί απροβληματιστη λειτουργία (για να μην τα ακούω εγώ μετά) και καλή διαχείριση μπαταρίας (επίσης για να μην τα ακούω εγώ μετά)... Επίσης με factory reset (έχει παλιά developer και χρειάζεται) χάνει τις εικόνες;;; Είναι το μόνο που θέλει να κρατήσει... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε μι5 από χθες όλα μια χαρά... Δεν έχω κοιτάξει για διάρκεια μπαταρίας αλλά σημαντικές καθυστερήσεις και random προβλήματα στον fingerprint που είχα με την προηγούμενη, δεν έχω προς το παρόν τουλάχιστον... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά είναι λογικό σε mi5 μετά το φλασαρισμα της τελευταίας stable να έχω χάσει το ρουτ;;; Απλά ρωτάω γιατί και στην προηγούμενη stable το είχα πάθει... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

johnkeppas - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Προσοχή φίλε μου πάντως γιατί εγώ με την συγκεκριμένη stable 8.5 αντιμετωπίζω προβλήματα μη σωστής απόκρισης του fingerprint scanner πολλές φορές... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ενώ με την μόνη αναβάθμιση που είχαμε κάνει στο κινητό του φίλου είχαμε βάλει απλά την ελληνικη πριν από 10 μηνες, τώρα που πήγα να του το αναβαθμίσω είδα ότι έχει κλειδώσει ο bootloader... Μπορώ όπως είναι να του φλασαρω global stable χωρίς ξεκλείδωμα;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Φχαριστω παιδιά. Εμένα με πήρε ο ύπνος κι εσείς συνέχιζατε... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά για να αναβαθμίσω το κινητό φίλου που έχει περσινή developer και να το βάλω τελευταία stable θα πρέπει να φλασαρω και κάποιο καινούργιο TWRP;;; και επίσης αυτό το κάνω μεσα από το ίδιο το TWRP ή πρέπει μέσω του υπολογιστή ξανά;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Φοράει κάποιος την τελευταία stable δικιά μας να μου πει αν έχει θέμα με το enable-finger-wakeup;;;; Πολλές φορές δεν το πιάνει, και μάλλον έχει πρόβλημα συνολικά η Ρομ με τον fingerprint scanner καθώς στο ξεκλείδωμα της επίσης δεν μου το πιάνει πολλές φορές, παρόλο που η οθόνη είναι ενεργή ηδη... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά η 4/64 που πουλάνε στο πλαίσιο είναι η global έκδοση με τις έξτρα μπάντες στο 4g;;; Ρωτάω για φίλο που το θέλει αλλά έχει wind. Μην με σιχτυριζει μετά... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά καλημέρα... Ποια είναι η πιο απροβληματιστος Ρομ να βάλω στης κοπέλας μου (νομίζω είναι το Χ20/32αρι), η οποία αλλάζει Ρομ 1 φορά το χρόνο;;; Οι τελευταίες stable είναι καλές από σταθερότητα και διάρκεια μπαταρίας;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά απλά για ενημέρωση, αν κάποιος είχε το finger wakeup πριν αναβαθμίσει και το έχασε, αυτό έγινε πιθανότατα επειδή με την αναβαθμιση έχασε και το ρουτ. Απ το TWRP φλασαρεις ξανά το SU της Ρομ και όλα κομπλέ. Τουλάχιστον έτσι έγινε στην δική μου περίπτωση... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk