Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 246.

• Εγω με την snapdragon μου φαίνονται καλύτερα τα αποτελέσματα (αν και δεν είμαι ψείρας-ειδικός με αυτό για να απαντήσω)... Στα plus της εφαρμογής και το φλας για σελφι στο σκοτάδι που λειτουργεί πολύ καλα Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τι χάνεται σε αυτή την περίπτωση γιατί το κιν είναι της κοπέλας μου και δεν θα αντέξω να την ακούω;;;;;;

• Από 7.1.19 για να βάλουμε την 7.5.25 εφόσον δεν έχει αλλάξει έκδοση αντροιντ χρειάζεται FR ή απλά διαγραφη dalvik και cache;;;

• Εγω πάντως που το χρησιμοποιώ με το Runkeeper σε τρέξιμο αλλά και ποδήλατο δεν χάνει τίποτα, και δεν κάνει και διακοπές ή λάθη... Με όλες τις Ρομ που ειχα Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Enable-Finger-Wakeup Mod στο Mi5

johnkeppas - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Σορρυ παιδιά το βρήκα. Είχα χάσει το ρουτ με την αναβαθμιση. Το φλασαρα το super SU ξανά και εφτιαξε Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Enable-Finger-Wakeup Mod στο Mi5

johnkeppas - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παιδιά το πρόβλημα που αναφέρεται πιο πάνω ισχύει και για την τελευταία stable;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά, ξεκλείδωσα και χωρίς να κάνω τίποτα άλλο το κινητό άνοιξε κανονικά, δουλεύει κανονικά, και σε λίγο επιστρέφει στον κάτοχο του... Ευχαριστώ όλους και σορρυ για την ταλαιπωρία... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν παιδιά αν είναι κανείς εδώ, στο κινέζικο pc suite μου βγάζει αυτο... Τι κάνω τώρα;;; 5a33d301ba05945e8ed5dcdf68a42763.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδια σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια... Κάναμε ένα βήμα σήμερα, τα άλλα από αύριο.. Να είστε καλά...

• Αν πάω να το βάλω σε EDL mode μέσω fastboot όπου και σταθεροποιείται, το κιν επιστρέφει στην πρότερη συμπεριφορά του, όπου δεν γινόταν κάτι, γιατί μάλλον δεν είναι κανονικό edl αυτό που διαβάζει ο υπολογιστής. Το λέω αυτώ γιατι πρώτη φορά σε xiaomi πχ μου βγάζει την 9008 ως COM3, 4 ή 5 ενώ σε όλα τα υπολοιπα που έχω ξεκλειδώσει μου τα διάβαζε πάντα ως COM 10 ή 20 ή κάποιο μεγαλύτερο νούμερο... Μπορώ να τα βρω απ το παιδί που είναι και ο κάτοχός του...

• το mi acc που είχε μέσα είχε δικαιώματα, έτσι του έιχα κάνει την συσκευή πριν μήνες... Λοιπόν, δεν μπαίνει σε edl mode, αν πατήσω είτε το αρχειάκι είτε τις εντολές από terminal, αναβοσβήνει 2 φορές το λογότυπο mi, και μετά παραμένει σβηστή η οθόνη και το διαβάζει όπως πριν ο υπολογιστής, σαν 9008 μεν, χωρις να φλασάρει δε... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν παιδιά κατάφερε και σταθεροποιηθηκε σε fastboot... Τώρα τι κάνω;;; έκανα έλεγχο και είναι κλειδωμένος ο bootloader. Μπορώ με κάποιον τρόπο να φλασαρω global stable χωρίς να τον ξεκλειδώσω;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 9008 οπως και πριν. Επίσης πατώντας και τα 3 κουμπια ταυτόχρονα, και πάλι ανάβει στιγμιαία το λογότυπο Mi 2 φορές και μετά δεν ανάβει η οθόνη...

• Βασικά για να σας δώσω μια καλύτερη ιδέα, το κιν αν πατήσω το power δονείται, βγάζει στιγμιαία σύμβολο mi, κλείνει η οθόνη και ξαναδονειται, ξαναβγάζει σύμβολο mi, σβήνει η οθόνη και παραμένει σβηστή... Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει αν πατήσω για recovery. Αν πατήσω power και volume - για fastboot, το κινητό δονείται, βγαίνει στιγμιαια το μπαρμπαδελι του fastboot, σβήνει η οθόνη, ξαναδονειται το κιν, ανάβει το σύμβολο mi στιγμιαία, σβήνει η οθόνη και παραμένει σβηστή. Και στις δύο version αν συνδέσω…

• Η διαδρομή είναι c/ido και στο ido μέσα υπάρχουν ο φάκελος images και τα flash_all κτλ. Απλά στο MI flash δεν επιλέγω τον φάκελο images αλλά τον ido που περιλαμβάνει και αυτόν, σωστά;;; Δοκίμασα και το 22.12.2016 MI flash και μου βγάζει το ίδιο με τα προηγούμενα Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι ναι, το images και τα άλλα από κατω Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πλέον C/ido

• Μου έβγαλε κι αυτό... Το βλέπει σαν 9008c8e22e11fd7ad3bdcbcfef33842981c0.jpg5dadb6af143403843613fbde94d6d577.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

johnkeppas - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Δοκίμασε και με αυτο ---> Message - Xiaomi MIUI Official Forum” 720b85a290694baeb8dddfbdc70e747c.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk