Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 246.

• Ουτε καν... Δεν νομίζω ότι μπορεί... Αν και το γεγονός ότι της το κάνει μόνο στην φόρτιση νομίζω ότι μας οδηγεί σε θέμα hardware, σωστά ή μπα;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οχι... Απλά περάσαμε την official global από china που είχε το κιν και έφυγε για Πάτρα... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

johnkeppas - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

[/quote]Πέρασε τις την τελευταία MM Global beta rom 6.11.10 για μένα είναι άψογη.[/quote] Χρειάζεται TWRP γι αυτό ή απλά απ την αναβάθμιση;;; γιατί δεν έχει TWRP και είναι μακριά τώρα για να της το περάσω... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να της πω να βάλει αυτήν;;; είναι με official global beta 7.1.5... Γίνεται downgrade απλά απ την εφαρμογή αναβάθμιση;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

johnkeppas - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@johnkeppas Από twrp κάνε τα γνωστά Wipes, έκανε καθαρή εγκατάσταση ?? προτείνεται από beta1 σε beta2 αν δεν έγινε, να γίνει καθαρή εγκατάσταση.” Φοράει global, οχι δική μας και δεν έχει TWRP... Με το που πήρε το κιν έβαλε global και έκανε factory reset... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Φίλε μου αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με την συσκευή μιας φίλης... Βρήκες λύση τελικά;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει το redmi 3 pro μια φίλη με την τελευταία global beta(7.1.5). Όταν το βάζει για φόρτιση το κινητό κολλάει απίστευτα πολύ στα όρια του αχρησιμοποιητου... Όταν το βγάζει όλα κομπλέ... Μέχρι τώρα το φόρτιζε μόνο με το δικό του φορτιστή, μετά από παρότρυνση μου δοκίμασε και άλλον μπας και έφταιγε αυτό, αλλά πάλι τα ίδια... Έχει κανείς καμιά ιδέα τι φταίει γι αυτό;;; σημειωτέον ότι το πρόβλημα υπήρχε και με την Ρομ της προηγούμενης βδομάδας... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα κάμερας

johnkeppas - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παιδι'α της κοπέλας μου το redmi pro με την τελευταία δική μας dev έχει το ίδιο πρόβλημα, το είχε και με την 12.15 που φορούσε πριν...Δεν υπάρχει κάποια λύση;;;

• Νομίζω ότι το θέμα με τους δύο πυρήνες είχε αναφερθεί και απαντηθεί ότι οι third party αππς δεν το διαβάζουν σωστά και όχι ότι δεν δουλεύουν σωστά και οι τεσσερις... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά... Κατά λάθος έκανα αναβάθμιση το super SU από το playstore. Τώρα τι κάνω;;; Αν φλασαρω από TWRP αυτό που προτεινετε πιο πάνω στο αρχικό ποστ θα είμαι οκ;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Enable-Finger-Wakeup Mod στο Mi5

johnkeppas - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για τη δουλειά σας... Το mod θα το κρατήσει και μετα από αναβάθμιση ή όχι;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Α οκ. Θα κάνω πρώτα την αναβάθμιση που μου βγάζει και μετα θα περάσω την Ρομ και απ τον Updater θα την εγκαταστήσω. Factory reset και είμαι έτοιμος;;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μόλις παρέλαβα ένα redmi 3 pro με global stable miui7 περασμένο... Πως περνάω την global developer για να έχει και ελληνικά;;; Απλά απ τον updater;;;

• Παιδιά όποιος δεν θέλει bugs μπορεί να κατεβάζει μια stable. Όταν κατεβάζεις την beta κάθε βδομάδα εξ ορισμού είσαι tester άρα μην διαμαρτυρεστε. Εγώ έχω την 7 χωρίς πρόβλημα στο μι5 εδώ και μια βδομάδα και είναι μια χαρά το κινητό. Πιστεύω ότι την έδωσαν χωρίς κάποια χαρακτηριστικά του καινούργιου λογισμικού από τώρα ούτως ώστε όταν το δέσουν με την miui 9 το βασικό λογισμικό να έχει φτάσει σε άριστο επίπεδο σταθερότητας. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• redmi pro 64gb unlock boot loader

Μήνυμα

Πάλι το ίδιο μυνημα μου βγάζει... Και μάλιστα έκανα καινούργιο λογαριασμό στην αδερφή μου και πάλι το ίδιο μήνυμα βγάζει... Πόσες μέρες κάνει το unlock να μας έρθει αυτόν τον καιρό;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Α μάλιστα... Θα το κάνω σε λίγο που θα πάω σπίτι και θα αναφέρω... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Κι εμένα το ίδιο μήνυμα μου βγάζει τώρα που μπήκα για να ξεκλειδώσω το redmi pro που πήρα για την αδερφή μου... Αλλά υπέθεσα ότι είναι το μήνυμα που σου ρχεται όταν ακόμα δεν έχεις δικαιωματα(δεν μου έχει έρθει ακόμα το μηνυμα)... Σημείωση, πάω να το ξεκλειδώσω με τον δικό μου λογαριασμό... Επηρεάζει αυτό σε τίποτα;;;

• Εντάξει αυτό φοράει... Μάλλον μου το πέρασε με την σημερινή ρομ Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση... Ποια έκδοση του supersu πρέπει να έχω στο κιν;;; γιατί μετά το σημερινό φλασαρισμα δεν μου το βγάζει για ενημέρωση και ανησυχώ μήπως το έκανε μόνο του κατά λάθος... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Antutu score από τα xiaomi

johnkeppas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Με την Global Beta Developer 6.9.22. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ποιο Mi5 είναι;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk