Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 144.
-
Συγχαρητήρια στη κοινότητα και σε όλους όσους είχαν ψηφίσει!!! Μπράβο στους τυχερούς!!! Και εύχομαι του χρόνου πρωτιά στο miui.gr
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
nassosp - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά σε όλους σας και στις οικογένειες σας.Εύχομαι το νέο έτος να φέρει ότι δεν μπόρεσε το προηγούμενο και ακόμα περισσότερα!!!!
-
Το κατάφερα. Θέλει υπομονή και επιμονή... Αντε να δούμε...
-
Παράθεση από tasos01: “Είπα να ρίξω και μια ακόμα ψήφο αλλά δεν μπορώ να κάνω λογαριασμό γίνεται πανικός” Μια από τα ίδια... Πιστεύω η τρίτη θέση μας ανήκει!
-
Αντε και εγώ μέσα! Αξίζει μια καλή θέση στο miui.gr!
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
nassosp - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧρόνια πολλά σε σας και τις οικογένειες σας, καλές γιορτές να έχετε με Υγεία και ευτυχία!!!
-
Καλημέρα και από μένα σε αυτή την υπέροχη παρέα. Από το nickname καταλαβαίνετε ότι με λένε Νασο (όχι όμως από το Θανάσης αλλά από το Αναστάσιος). Καταγωγή μου από τα όμορφα Χανιά. Πλέον μένω μόνιμα, λίγο έξω από την Αθήνα. Εδώ και 20 χρόνια υπηρετω την μαμά πατρίδα στο Πολεμικό Ναυτικό μας. Παντρεμένος και εχω μια υπέροχη κορούλα! Ααα και δύο αγαπημένα σκυλάκια (ροντβαιλερ) . Χομπι μου είναι τα μαστορεματα και αδυναμία μου η τεχνολογία! Χάρηκα που μπήκα σε αυτήν εδώ την παρέα και εύχομαι να συνα…
-
Νομίζω, αυτό είναι και μια από τις ομορφιές του Android. Η πληθώρα εφαρμογών που έχει για κάθε τι που θέλεις να κάνεις. Άλλες απλες, εύκολες, άλλες πάλι πιο συνθετες, πιο απαιτητικές. Την ομορφιά αυτήν, έρχονται να την συμπληρωσουν, κατά κάποιο τρόπο, τα διάφορα φόρουμ όπου μέσα από αυτά μπορείς να αναδειξεις τις όποιες εφαρμογές. Κάπως έτσι και στο miui.gr συχνά γίνεται ανάρτηση ενδιαφέρον εφαρμογών και μάλιστα με οδηγίες όπου ούτε οι ίδιοι οι developers δεν το έχουν κάνει. Προσωπικά ένα μεγάλο…
-
Καλή τύχη σε όλους και απο εμένα! Ευχαριστούμε για αυτά τα ωραία δωράκια!
-
Καλησπέρα στην παρέα! Βρε παλικάρια, να ρωτήσω κάτι, στην τελευταία ρομ για το 1s μόνο εγώ έχω θέμα με το location? Δεν με βγάζει ποτέ στην περιοχή που είμαι παρά κάτι χλμ πιο κάτω (όχι πιο πάνω :rolleyes:). Αν δεν το έχει άλλος το θέμα αυτό, να ξαναπερασω την ρομ ή να κάνω κάνα wipe!
-
Μια χαρά και η τελευταία ρομ για το Redmi 1S. Να είστε καλά! Το μόνο που εξακολουθεί να μην δουλεύει σωστά (τουλάχιστον σε εμενα) είναι αυτό με την τοποθεσία. Υπάρχει κάποιο fix, όπως υπάρχει για άλλη συσκευή?
-
Παράθεση από Astrolabe: “Τώρα που έκανα update τη νέα Rom, μπορώ να σβήσω και πάλι το αρχείο update.zip ή πρέπει το νέο αρχείο να το αφήσω έτσι ώστε να λειτουργεί το τηλέφωνο χωρίς προβλήματα?” Δεν επηρεάζει την λειτουργία του τηλ, οπότε μπορείς να το σβησεις. Εγώ πάντως, πάντα το αφήνω μέσα μήπως σε καμία στραβή χρειαστεί να περάσω πάλι την ρομ.
-
Η νέα ρομ είναι καταπληκτική και το recovery δουλεύει άψογα! Ένα ευχαριστώ και από εμένα για όσα μας προσφέρεται! Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από centris: “Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : Είναι έτοιμη η νέα GTV-4.10.15 ROM για το Hongmi/RedMi 1S.... -------- - Redmi 1S Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable45-Hellas-GTV-4.10.15.zip ([lexicon]Root[/lexicon] με MIUI Patch) H παραπάνω ROM είναι βασισμένη στην Κινέζικη του en.miui.com „<span style="font-size: 12pt">ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Να κάνετε το Flash της <a href="https://forums.xiaomi-miui.gr/lexicon/index.php/Entry/4-ROM/">ROM</a> μέσα από τον Updater τη…