Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 144.

• Η εφαρμογή OTA updater στο redmi 1s, ενώ εμφανίζει την διαθέσιμη rom, ξεκινάει και την κατεβάζει αλλά όταν φτάνει στο 100% γράφει ότι το αρχείο δεν είναι έγκυρο. Η ρομ μετά δεν υπάρχει πουθενά. Το δοκίμασα δύο φορές και πήρα το ίδιο αποτέλεσμα. Τώρα δεν μπορώ να την κατεβάσω ούτε από το λινκ μιας και ο ΟΤΕ αποφάσισε να μας αφήσει για κάνα τριήμερο χωρίς γραμμή ίντερνετ.

• Xiaomi Red Rice 1S Volume

nassosp - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

Δοκίμασε :ρυθμίσεις, ήχος, Βελτίωση ποιότητας ήχου μήπως κάτι παίζει εκεί. Προσωπικά αν και έχω τα Pistons αυτή τη λειτουργία την έχω απενεργοποιημενη και δουλεύει μια χαρά ο ήχος. Στάλθηκε από το HM 1SW μου

• Xiaomi Red Rice 1S Volume

Μήνυμα

Παράθεση από mpanikos: “Καλησπέρα,για κάποιο λόγο ότι ρύθμιση και να κάνω όσα ακουστικά και να άλλαξα (εκτός απο τα original της xiaomi τα οποία περιμένω) το volume σε mp3 video κλπ παραμένει κάπως χαμηλό. Πχ οταν το συγκρινω με την δύναμη ήχου που βγάζει το ράδιο στα ίδια headset είναι μέρα με νύχτα,λες και στο ράδιο υπάρχει ρυθμιση να παίζει με πάραπάνω ένταση (κουφένεσε) ενώ σε Mp3 το 1/3 από το ράδιο Any clues??? Ευχαριστώ εκ'των προτέρων.” Οταν εχεις ακουστικά συνδεδεμένα στο τηλ. και πας ν…

• Παράθεση από DownUnder: “Παράθεση από tora33: “Xiaomi Redmi 1S xiaomi-miui.gr/community/wsif/…gory/373-Xiaomi-Redmi-1S/” μπορω να κανω downgrade? και ποια να βαλω ειμαι σιγουρος πως με τη 15 δεν δουλευουν σωστα οι νεες εφαρμογες μιλαμε απο viber-skype-in.gr-opera ειναι νεκρα” Σε μένα δουλεύουν κανονικά όλα πλην του Opera όπου δεν το χρησιμοποιώ και δεν μπορώ να σου απαντήσω. Η GTV 3.15 δουλεύει καλύτερα από κάθε άλλη ελληνική ρομ στο 1s. Προσωπικά την συστήνω ανεπιφύλακτα στους κατόχους redmi 1s…

• fake root?

nassosp - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Μάλιστα... άρα δεν είναι θέμα της rom, αφου δουλεύει σε σένα... :S” Δοκίμασε να ξαναπερασεις την ρομ...

• Απ: fake root?

Μήνυμα

Μήπως κάτι δεν πέρασε καλά με την ρομ? Στο δικό μου S1 δουλεύει μια χαρά το ροοτ και το titanium ζήτησε δικαιώματα και δούλεψε κανονικα που το δοκίμασα. hyhunu5a.jpg Edit : χρησιμοποιώ και εγω την GTV-3.15 Στάλθηκε από το HM 1SW μου

• Απ: redmi 1s greek MIUI problem

Μήνυμα

Πάντως και το μοντέλο που γράφεις είναι διαφορετικό. Δες παρακάτω : esy5ugaz.jpg Στάλθηκε από το HM 1SW μου

• Παράθεση από ExTaCy1337: “Παιδια βοιηθεια! Εχω την GTV 3.14 Ξαφνηκα ενω ολα πηγαιναν ρολοι, τραβηξα μια φωτογραφια, ολα κομπλε. Μετα απο λιγο μπηκα στην Gallery με τις φωτο και δεν ειχανε Thumbnails δεν μπορουσα να τις δω. Κανω επανεκκινηση το κινητο και σβηστηκαν τα παντα εκτος απο τις εφαρμογες Δηλαδη απο Root Browser παω Storage -> Sdcard0 & Sdcard1 ειναι αδεια ΒΟΗΘΕΙΑ. Τι εγινε ?? Και γιατι ?? Η καρτα μνημης ειναι προσφατα αγορασμενη ουτε 1 μηνα δεν εχει ολοκαινουργια, αν παω στις ρυθμισεις …

• Θα συμφωνήσω με τον @nnbignick. Στάλθηκε από το HM 1SW μου

• Στο redmi 1s δεν δούλεψε και βασικά δοκίμασα και άλλες λειτουργίες του apk αλλά δεν δούλεψε καμιά.

• Καλό σας βράδυ Στάλθηκε από το HM 1SW μου

• Καλό μήνα και από μένα σε όλους σας!!!

• Και στο redmi 1S όλα καλά και μάλιστα είναι πρώτη φορά που βλέπω καλή κατανάλωση μπαταρίας 3e9ymyjy.jpg

• Με το καλό! Το ένα πρέπει να είναι το mipad?

• Χρηστες red rice

Μήνυμα

Παράθεση από kynegeiros: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nassosp: “Εδώ είμαι και εγώ!! Άλλος ένας ευτυχισμένος χρήστης ενός redmi 1S!!!Τα περί τηλ τα γνωρίζετε, απλά φοβερό! Με τα απαραίτητα αξεσουάρ κιόλας, μετατρέπεται και σε μια πανέμορφη συσκευή...” Ωραίο Σεμεδάκι .... ” Αν η πεθερά μου έβλεπε το σεμεδάκι θα ζητούσε το σχέδιο.... :)” Χαχαχα, θα με κάνατε να σας ανεβάσω φωτογραφία με ολόκληρο το σεμεδακι και οχι μονο... Και μετά θα έχετε μέλη γιαγιάδες, μανάδες, ραφτες κτλ και να δω πως…

• Χρηστες red rice

Μήνυμα

Ευχαριστώ!!! VFM η συσκευή . Βέβαια μετά από το 1S θα ανέβω κατηγορία αλλά πάντα από εδώ και πέρα Xiaomi!!! Edit : Ήμουν σίγουρος ότι θα σχολιαστεί το σεμεδακι! Σας ευχαριστη η σύζυγος για τα Καλά σας λόγια Στάλθηκε από το IdeaTab A3000-H μου

• Απ: Χρηστες red rice

Μήνυμα

Εδώ είμαι και εγώ!! Άλλος ένας ευτυχισμένος χρήστης ενός redmi 1S!!!Τα περί τηλ τα γνωρίζετε, απλά φοβερό! Με τα απαραίτητα αξεσουάρ κιόλας, μετατρέπεται και σε μια πανέμορφη συσκευή...

• Υπερθερμανση σε redmi 1s

Μήνυμα

Το προηγούμενο τηλ που είχα,με snapdragon (samsung galaxy core) ,"έκαιγε" το ιδιο με το redmi

• Δεν το έχω συναντήσει αυτό το πρόβλημα και κάνω συνέχεια αναβαθμίσεις. Σε προηγούμενο τηλ που είχα, μου το είχε κάνει και το διόρθωσα κάνοντας εκκαθάριση τα δεδομένα του play store. Στάλθηκε από το HM 1SW μου

• Δεν υπάρχει BUG, γίνεται κανονικά περιστροφή στα μηνύματα. Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk