Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 144.
-
Μωρέ μια χαρά είναι αλλά από την στιγμή που διαβάζω ότι όσοι το έχουν, παίζουν σε 21000+, μου φαίνεται κάπως περίεργο εμένα να μην φτάνει ούτε τα 20000. Edit : Μόλις έκανα μια επανεκκίνηση και έτρεξα το antutu. Σκορ? :p 8yde3yty.jpg
-
Εμένα βρε παιδιά το τηλέφωνο (1s) πάνω από 19.500 στο antutu δεν μου έχει βγάλει. Τι να φταίει? Σκέφτομαι να κάνω κάνα Full wipe στην επόμενη αναβάθμιση...
-
Η 3.11 δουλεύει μια χαρά στο 1S. Δεν έχω εντοπίσει κάτι ακόμα. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά!!! Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Α, ωραία! Αντε να δούμε λίγη χαρά και εμείς οι hongmi 1S :p
-
Μπορείτε να υπολογίζετε και μένα ως beta tester για το hongmi 1S.
-
Καλησπέρα σας, για το redmi 1s θα υπάρξει 3.11 rom ή υπάρχει πρόβλημα και σε αυτό?
-
ΞΑΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!
nassosp - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧαχα, μας μπέρδεψε ο φίλος! Σύμφωνα πάντως με την τελευταία πρόταση, η αγορά έγινε. Σωστά? Αν Ναι, τότε ας κοιτάξει το μαιλ του να δει την επιβεβαίωση που στέλνει το PayPal για την αγορά.
-
ΞΑΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!
ΜήνυμαΜια χαρά κατάστημα είναι από ότι έχω διαβάσει
-
ΞΑΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!
ΜήνυμαΘα σε γελάσω πόσο ακριβώς. Νομίζω πάει αναλογικά με το ποσό αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Εγώ στα 120 ευρώ αγοράς, η μετατροπή που έκανε το PayPal έβγαινε στα 2,5€ περίπου από ότι την έβγαζα εγώ μέσω ισοτιμίας νομίσματος. Ίσως αν ψάξεις στο Google για χρεώσεις, μετατροπή νομίσματος PayPal να βρεις ξεκάθαρες απαντήσεις...
-
ΞΑΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!
ΜήνυμαΤι να σου πω, ρώτα το merimobiles που οφείλεται αυτή η διαφορά στην αύξηση τιμής. Το PayPal χρεώνει το ποσό που δηλώνεται από το κατάστημα για την εκάστοτε παραγγελία. Χρεώνει κάτι παραπάνω μόνο κατά την μετατροπή από δολάρια σε ευρώ σε σχέση με την μετατροπή από την τράπεζα σου. .
-
ΞΑΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!
ΜήνυμαΑν κοιτάξεις στα στοιχεία που μας έχεις παραθεση, το PayPal σου ζητάει 255,75€. Μήπως στην παραγγελία σου υπάρχουν και έξοδα αποστολής?
-
ΒΟΗΘΕΙΑ!
ΜήνυμαΠαράθεση από rocketking85: “ρε παιδια πηγα σημερα εβγαλα prepaid mastercard απο πειραιος την εβαλα στο PAYPAL κ τωρα ζηταει verification code απο τα 1.50 που μου πηρε. πρεπει να παω στην τραπεζα τωρα? απο τηλ ή ιντερνετ δε?” Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Όταν το PayPal σου τράβηξε το 1.50€, στις κινήσεις της κάρτας,θα βρεις την συναλλαγή αυτή. Κάθε συναλλαγή έχει και έναν κωδικό. Από αυτόν τον κωδικό, νομίζω το PayPal ζητάει τα τελευταία 4 ψηφία. Πάντως μπορείς ακόμα πιο εύκολα να πάρεις τηλ στο …
-
Παράθεση από topmar: “Παράθεση από nassosp: “Παράθεση από topmar: “....και το ροοτ επιτέλους δουλεύει.... Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το mail σου δουλεύει? Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όχι, αλλά δεν το χρησιμοποιώ ούτως ή άλλως. ...” +1 Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Για τις εφαρμογές που σου κλείνουν... Πήγαινε Ρυθμισεις => Εφαρμογές => Όλες Βρες την εφαρμογή που κλείνει και κάνε Καθαρισμό δεδομένων & Διαγραφή μνήμης” Ok, το έκανα και φαίνεται ότι λειτουργεί εκτός από το email. (Βέβαια δεν με πειράζει αφού χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή). Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από nassosp: “Μόλις πέρασα την 3.10 στο redmi 1s και το root επιτέλους δούλεψε. Μπράβο σας για την καλή δουλειά που κάνετε και ένα μεγάλο ευχαριστώ! Θα κάνω και δοκιμές σε email, gps κτλ και αν κάτι παρατηρήσω θα αναφέρω.” Το email εξακολουθεί να έχει πρόβλημα. Κλείνει συνέχεια, όπως κλείνουν και κάποιες εφαρμογές που πριν δεν έκλειναν, πχ tapatalk. Μήπως να κάνω κάποιο wipe ή να περιμένω το fix που έχετε προαναφέρει? Όσο για την μπαταρία που αναφέρει προηγουμενος κάποιος, να πω ότι έχω…
-
Μόλις πέρασα την 3.10 στο redmi 1s και το root επιτέλους δούλεψε. Μπράβο σας για την καλή δουλειά που κάνετε και ένα μεγάλο ευχαριστώ! Θα κάνω και δοκιμές σε email, gps κτλ και αν κάτι παρατηρήσω θα αναφέρω.
-
Και εγω τα μόνα δύο θεματακια που έχω είναι η εφαρμογή mail και το Root. Κατά τα άλλα η 3.9 τρέχει απροβληματιστα και με σούπερ μετάφραση!!! (Έχω το redmi 1s)
-
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα για την άψογη δουλειά που κάνετε!!! Η ρομ για το Redmi 1S δουλεύει άψογα. Το μόνο θέμα που εξακολουθεί να υφίσταται είναι με το root. Μου ζητάει να δώσω δικαιώματα σε εφαρμογές που πρέπει να διαβάσουν πχ τον τηλεφωνικό κατάλογο αλλά εφαρμογές που πρέπει να διαβάσουν το σύστημα πχ root checker, root explorer μου εμφανίζουν ότι η συσκευή δεν είναι root. Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk